Le Cafe d'Angel

Kadeřnictví, kosmetika, modeláž nehtů, manikura, pedikura, tetování, solárium

Moderátor: Styx

Re: Le Cafe d'Angel

Příspěvekod Nesmrtelný » čtv říj 07, 2010 7:50 pm

Styx: To i mě s vámi +mírně se ukloní+ Už tak brzo? Šokda +zalituje. Nad faktem že má Styx Sexshop ani nepozvedne obočí, jeho už nepřekvapí nic+ Určitě se někdy stavím +kdžy Styx vstane, tak se také postaví a se sedáním počká dokud se Styx nevrátí+ Teď už jsem tu jen pro vás Memory +usměje se na nic a věnuje jí plnou pozornost+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv říj 07, 2010 7:50 pm

Fata a Andy: Já jsem Mystick, ale klidně mi říkejte Mys. klidně vynechá formality. No, já osobně se bavím velmi ráda a určitě bych se něčemu většímu nebránila. podívá se na Tonyho. Pokud byste neměl nic proti...docela ráda by šla.

(zítra jednu na víkend pryč, ale mám už zprovozněnou kartu na internet, takže bych to snad měla stíhat.)
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv říj 07, 2010 9:40 pm

+usměje se+ Nemám nic proti zábavě, obzvlášť ve společnosti tak krásných dam +pohlédne na Mys a pak jeho zrak zavadí o Fatiny oči+ Kam byste chtěli jít? +zeptá se jí a nenápadně se pousměje+

(tak buď budete muset jít samy bez něj, anebo počkat skoro dva týdny na Tonyho. Čeká ho totiž smrtijedská mise;))
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv říj 07, 2010 9:54 pm

zamyslí se, ale skoro ihned dostane nápad. Co byste řekli tomu, kdybychom pokřtili můj nový sklípek? Dali bysme si víno a kuchař by nám snad i něco uklohnil. zamrká na ně.

(Wow, smrtijedská mise, to zní dobře:)
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » čtv říj 07, 2010 10:07 pm

Styx: "Toho sa trochu bojím." zatvári sa pomerne nešťastne, no potom s istotou v hlase dodá. "Ale čo by som to bola za doktorku, keby som sa nestarala o svojich pacientov."
"Jasne zlatíčko, tak sa potom dohodneme, keby prediskutujeme tú revitalizáciu." usmeje sa a objíme ju na rozlúčku.
(uži si to ;) )

Nesmrtelný píše:Memory: +Poslouchá jí bez výrazu, dokonce i bez svého stálého úsměvu+ Zajímaví názor. Setkávám se s pravidla s lidmi co by dali vše za to být jako já. Snažili se mě kvůli tomu i... zkoupat +pobaveně se ušklíbne+ Nejen jedinci, ale celé vlády. Jenže všichni mocní jsou pomíjiví, přestože si myslí že jimi vytvořený režim vydrží navěky.

Nesmrtelný: "Dúfam, že vám to nevadí." s úsmevom, keď Styx odíde. "Ako to vnímate vy?" podoprie si rudou bradu a zadíva sa naňho. "Dali by ste prednosť smrteľnému životu, či vám to takto vyhovuje?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » čtv říj 07, 2010 10:18 pm

Memory: +Nemusí ani moc dlouho uvažovat nad odpověďmi+ Je to leckdy nuda až to bolí. Lidé jsou stále stejně hloupí, ovladatelní a veskrze směšní a nudní. Svět se sice mění, ale vlastně je pořád stejný +obědná si další vodu, protože nemá co držet v ruce+ Někdy si jsem storocentně jist že bych se toho vzdal, jindy si zase říkám jak moc jsem zvědaví co bude zítra a jak se lidstvo změní.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Memory » čtv říj 07, 2010 10:47 pm

Nesmrtelný: "Je pochopiteľné, že vás asi už máločo prekvapí, ale úprimne...Naozaj sú ľudia podľa vás takí nudní? Možno sa len nestretávate s tými správnymi." vloží si posledné sústo koláča do úst a zapije to zbytkom bieleho vína, čo tam ešte stále má.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » čtv říj 07, 2010 10:57 pm

Memory: Trávil jsem čas s lidmi co neměli co jíst, neuměli číst ani psát, přes učence co sice četli v mnoha jazycích, ale taky neměli co jíst až po šlechtu co měla co jíst, četla v mnoha jazycích, ale vlastně nevěděla nic. A všichni byli stejní +mluví poklidně, i když je to téma které ho rozohňuje+ Když přijde na jídlo, zábavu a sex nezáleží na tom jaký člověk je, jaký má původ, vzdělání, všichni se chováme stejně +hluboce se napije+ Ale někteří jsou zajímavější než ostatní +usměje se a dlouze na ni pohlédne. Možná tím chce naznačit že ona patři k nim, ale možná taky ne. Jeho výraz je jako obvikle míérně usměvaví a přátelský+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Personál salonu » čtv říj 07, 2010 11:10 pm

Fata, Andy: +Přistoupí k nim číšník a velice zdvořile řekne+ Madam, pane? Před chvílí volali z recepce, že tatér je již volný. Jestli máte pořád zájem. +kývne hlavou v náznaku úklonu a jde dál obsluhovat.+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod fatamorgana » pát říj 08, 2010 12:13 pm

Andy: tázavě se na něj zadívá. tak jak? rozhodl jsi se? chceš se objednat na tetování, nebo hned?

Mystic: víno? sklípek? no, je to velkorysé pozvání, ale po tomhle, ukáže na dopitou láhev whisky na jejich stole a kyblíček, kde v rozpuštěném ledu plove druhá láhev, pro změnu od šampaňského. víno nechci. zase tak sebevražedné skolny nemáme. navrhuju spíš nějaký podnik, kde se o nás budou starat. bar. a Andy chtěl zajít na striptýz. byl dlouho v pustině a touží po dobrodiní civilizace, že? strčí do Andyho loktem.

Tony: říkala jsem ti, že moc pracuješ. měl bys trochu na sluníčko, ta bledost je sice interesatně vznešená, ale začínáš připomínat upíra. ta mise bude pod širým nebem, nebo zase nějaké nezdravé městské prostředí? neunikne jí jeho úsměv, ale tváří se jakoby nic. tedy snaží se. myslela jsem, že bychom mohli do baru v hotelu Rival, nebo snad i do Slastí, ale dneska na skutečné upíry nemám moc náladu. a ani nevím, jestli se tam dnes někdo svléká - tedy profesionálně. ušklíbne se a mrkne na ně.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Salon krásy