od fatamorgana » pát říj 08, 2010 12:13 pm
Andy: tázavě se na něj zadívá. tak jak? rozhodl jsi se? chceš se objednat na tetování, nebo hned?
Mystic: víno? sklípek? no, je to velkorysé pozvání, ale po tomhle, ukáže na dopitou láhev whisky na jejich stole a kyblíček, kde v rozpuštěném ledu plove druhá láhev, pro změnu od šampaňského. víno nechci. zase tak sebevražedné skolny nemáme. navrhuju spíš nějaký podnik, kde se o nás budou starat. bar. a Andy chtěl zajít na striptýz. byl dlouho v pustině a touží po dobrodiní civilizace, že? strčí do Andyho loktem.
Tony: říkala jsem ti, že moc pracuješ. měl bys trochu na sluníčko, ta bledost je sice interesatně vznešená, ale začínáš připomínat upíra. ta mise bude pod širým nebem, nebo zase nějaké nezdravé městské prostředí? neunikne jí jeho úsměv, ale tváří se jakoby nic. tedy snaží se. myslela jsem, že bychom mohli do baru v hotelu Rival, nebo snad i do Slastí, ale dneska na skutečné upíry nemám moc náladu. a ani nevím, jestli se tam dnes někdo svléká - tedy profesionálně. ušklíbne se a mrkne na ně.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.