Le Cafe d'Angel

Kadeřnictví, kosmetika, modeláž nehtů, manikura, pedikura, tetování, solárium

Moderátor: Styx

Re: Le Cafe d'Angel

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pát říj 08, 2010 4:42 pm

Fata: Mě je to celkem jedno. Vy se ve zdejších podnicích vyznáte jistě lépe, než já. pokrčí rameny a podívá se na Tonyho. Byla bych moc ráda, kdybyste šel také, ale pochopím, pokud máte nějakou práci.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » pát říj 08, 2010 9:07 pm

(Prepáč, že ťa zanedbávam, ale posledné dni neviem, kde mi hlava stojí :( )

Nesmrtelný: Pozorne ho počúva. Keď sa odmlčí, ostáva ešte chvíľu ticho a uvažuje nad tým, čo práve povedal. "Takže podľa vás sa ľudia veľmi nemenia?" Len si kontroluje, či to pochopila správne. "Ja to asi so svojím jediným životom môžem ťažko posúdiť, ale v čom sú podľa vás všetci ľudia rovnakí?" naozaj ju to zaujíma.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pát říj 08, 2010 9:21 pm

Memory: +Přikývne že to pochopila správně+ Evoluce nestíhá technickou revoluci +pousměje se+ Od okamžiku co jsem byl dost starý na to abych to viděl a až do teď lidé pořád touží jen po moci +on sám jí má dost+ penězích +těch má taky nadbytek+ a malí potřebu splodit potomka, který stejně bude dělat stále dokola to samé. Něco višího, povznesení mysli je jim cizí +odmlčí se, hned na to nasadí výraz jakoby se nebavili o něčem vážném+

(Můžeme to ukončit. Nikdo jiný se tu s ním nebaví, tak by si šel pro meč jestli už ho udělali. Hmm nebo si ho ještě potřebují přeměřit...?:-D)
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Andy » pát říj 08, 2010 11:07 pm

Mystick+Fata: No, dámy, já jsem klidně pro Rival a možná by tady pan Smrtijed mohl dorazit za námi? +tázavě se zahledí na Tonyho.+
Andy

Příspěvekod fatamorgana » pát říj 08, 2010 11:22 pm

Všichni: tak fajn, můžeme se přemístit. směr hotel Rival, bar. následujte mne.

Andy: takže dnes tedy bez obrázků?

http://www.landofsinners.hys.cz/forum/viewtopic.php?f=89&t=584&p=46894#p46894
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Memory » pát říj 08, 2010 11:50 pm

(Rozprávať sa s ním mi príde celkom zaujímavé, len je problém, že keď napíšem jeden-dva príspevky za deň, bude sa to strašne vliecť. Ale ak by ti to nevadilo, možeme ešte chvíľu pokračovať:))

Nesmrtelný: "Možno máte aj pravdu, i keď s vami nemôžem súhlasiť, že tak jednajú všetci ľudia." zamyslene prejde prstami po prázdnom pohári. "To čo hovoríte má dosť dočinenia so zmysom života. Čo by ste vy považovali za dôležité veci v živote?" Spýta sa náhle a uprie naňho pohľad.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » sob říj 09, 2010 12:00 am

Memory: Myslíte kromě moci, peněz a krásné, plodné ženy po svém boku? +stále se tak usmívá, teď ale trochu pobaveně+ Nejdůležitější v životě je podle mě smrt, ale to si myslím jen díky svému postižení +připustí racionálně+ Důležité je poznat sám sebe, ale to je těžké, protože mě se to ještě nepodařilo. Snad někdo starý než-li já sám sebe poznat dokázal. A co vy považujete za důležité v životě? +zeptá se naoplátku+

(No to bych prosila že je zajímaví... :-D Mě to nevadí, ráda si odpočinu od věčného souložení, trochou filozofování. Hlavně že tvoje příspěvky nemají jen jednu nicneříkající větu...)
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Memory » sob říj 09, 2010 1:49 am

Nesmrtelný: Nedokáže sa nepousmiať. "Áno, okrem týchto troch základných potrieb." Nakloní hlavu zľahka na stranu. "Smrť?" prekvapene. "Paradoxné, že to hovoríte práve vy." na chvíľu však stíchne. "Vlastne nie. Skôr by ma to nemalo prekvapiť. Pre ľudí je typické, že považujú za svoj zmysel života to, čo nemajú. Pre chudobného človeka to môžu byť peniaze. Začne sa za nimi hnať, lebo si myslí, že keď bude bohatý, bude konečne šťastný. Ale žiaľ, väčšinou to dopadne tak, že ak ten čloek bohatsvo získa, zistí, že stále nie je šťastný. Možno u vás je to tiež tak." Objedná si u čašníka šálku horúcej čokolády, lebo sedieť tu takto nasucho a filozofovať o živote sa veľmi nedá. "Skôr si myslím, že nejde o to spoznať sám seba, ale zmieriť sa sám zo sebou." zamračí sa sama pre seba. Potom pozrie na Nesmrteľného takým neistým, ospravedlňujúcim pohľadom "Keby som rozprávala príliš veľké nezmysly, zarazte ma, dobre?"
"Máte na mysli jednu z tých troch vecí?" šibalsky sa usmeje. "Poviem to asi takto. Keď som sa rozhodovala o svojom budúcom povolaní, dosť som rozmýšľala nad zmyslom života. Jediné, čo my z toho vyšlo bolo, že keď zomriem, chcem, aby tu po mne niečo ostalo. Alebo skôr, aby tu po mne ostali ľudia, ktorí si ma budú pamätať. Asi preto som si zvolila nakoniec liečiteľstvo." pokrčí ramená.

(Tak možno majú dve také vety;)....keby som príliš filozofovala, zaraz ma. Myslím to vážne. Ja keď sa totiž niekedy rozbehnem, neviem prestať)
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » sob říj 09, 2010 2:16 am

Memory: S penězmi je to jako z mocí, čím víc obojího máte, tím víc chcete. Je to závislost +mluví z vlastní skušenosti+ Když je někdo feťák musí si to nejprve uvědomit a pak s tím může teprve bojovat. Já +křivě se usměje+ si drogy dávkuju tolik abych dokázal žít v luxusu a visokých standardech na které jsem zvoklí, ale ne víc +zvedne ruku se sklenkou+ Víte vůbec kolik stojí cukr do vody na jeden rok? +mluví samozřejmě v žertu, ale částka značná to je+ Když peníze dojdou, mám zlatou rezervu +poklepe si na prsten+ Mluvte jak jen vám libo. Je dobré si popovídat +vybýdne jí+ Chápu +kývne hlavou+ Přesně to jsem taky děla, dokonce se mi to povedlo. Pár věcí z pozdějších let mého... života i nějaký čas přetrvalo, ale vězte že pokud nevyslíte univerzální lék proti rakovině, nebo přípravek pro nesmrtelnost, stejně na vás lidé jednou zapomenou. Uvažme +vypije zbitek ze sklenky a rovnou i obědná další+ kolik lidí se zařadí mezi elitu jako je Platon, Mozart, Napoleon... a to mluvím jen o těch hodně slavných....

(Klidně filozofuj. Odpočinu si u toho. :-D)
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Mystick von Sachsen » sob říj 09, 2010 9:19 am

rozloučí se sTonym. Mnohokrát vám děkuji. přemístí se za fatou a Andym.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Salon krásy