Kancelář

Kadeřnictví, kosmetika, modeláž nehtů, manikura, pedikura, tetování, solárium

Moderátor: Styx

Re: Kancelář

Příspěvekod Styx » pon pro 20, 2010 6:10 pm

+u svého stolu zabalí několik dárků, ke kterým přiloží obálky s finanční odměnou, pak popřeje Mem i Monice hezké svátky a jde dárečky osobně odevzdat svým zaměstnancům. Poděkuje jim za skvělou práci, předá jim vánoční dárky a za odměnu jim dá volno až do konce roku. Uzamkne svá oddělení a přemístí se na Orlík, aby s Andrém podstoupila velice nebezpečnou akci+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » pát led 21, 2011 6:09 pm

Vojde do kancelárie, nechá si od čašníka doniesť kapučíno, všetky výkazy a faktúry hodí na stôl a zvalí sa do svojho pohodlného kresla. Zapne si rádio a len tak relaxuje.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » pát úno 04, 2011 1:57 am

Zavolajú jej z recepcie, že je kaderníčka voľná, tak sa postaví, trochu sa pretiahne a zamieri tam.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte čer 21, 2011 4:28 pm

+dovede sem Shane, sedne si za svůj stůl a nabídne jí místo naproti sobě+ Tak povídejte. Jaké máte doporučení, co všechno umíte, kde jste dělala, a tak. A ráda bych se podívala na vaše návrhy. Dáte si něco k pití?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Shane McCutcheon » úte čer 21, 2011 5:55 pm

+posadí se naproti ní+ Kafe by bylo skvělý, díky. +usměje se a položí na stůl desky a otevře je na první straně, jsou tam vyfocené účesy, které dělala+ Dělala jsem v Hair Klavn na páté v LA, pak ve Wax, to byl víceméně obchod se skate, ale já jsem tam stříhala a měla jsem vlastní vlasovou řadu, svý výrobky. To byla moje poslední stálá práce. Od té doby si snažím něco najít a mezi tím češu na svatbách, v Hollywoodu, přímo ve studijích a tak podobně.

Obrázek
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Styx » úte čer 21, 2011 7:55 pm

+postaví na kafe a po chvilce začne v místnosti vonět čerstvě uvařená káva+ Vidim, že máte dobré doporučení +kývne uznale hlavou, když vyslechne, kde všude pracovala. Pak si vezme katalog a pozorně si prohlíží její práce+ Pěkné... jste opravdu šikovná +odloží fotografie stranou a zahledí se na ni+ Líbíte se mi +usměje se na ni+ Jaké jsou vaše podmínky?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Shane McCutcheon » stř čer 22, 2011 9:23 pm

Díky. +usměje se na ni taky+ No, podmínky... +zamyslí se+ Ráda bych pracovala čtyři dny v týdnu, od pondělí do čtvrtka. +koukne na ni, co ona na to+ A nerada bych, aby mi při práci někdo koukal přes rameno.
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Styx » stř čer 22, 2011 11:04 pm

+nabídne jí kávu a pak se zamyslí+ No, občas je potřeba dělat i v pátek nebo sobotu. Když je nějaký ples nebo jiná významná společenská událost, je o naše služby docela velký zájem. Dámy jednoduše chtějí vypadat dokonale +usměje se+ Nebojte se, hlídat vás tady nikdo nebude, ale počítejte s tím, že jsme prestižní salon s vynikající pověstí a proto vyžaduji důslednost a maximální pracovní nasazení s těmi nejlepšími výsledky +zadívá se dlouze na ni+ Pokud to tedy chcete u nás zkusit, nabízím vám pro začátek 150 euro týdně, a podle vašich výsledků a snahy se uvidí dál.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Shane McCutcheon » stř čer 22, 2011 11:19 pm

Jo, jo, jasně, když bude nějaká akce, tak tu samozřejmě budu. +pokývá hlavou+ 150? +podívá se na ni+ To není zrovna moc. Na takovej prestižní salon.
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Styx » čtv čer 23, 2011 5:49 pm

+pohlédne na ni a po chvilce se musí usmát+ Líbí se mi, že znáte svoji cenu. Popravdě, překvapilo by mě, kdybyste se neozvala. Jen průměrná kadeřnice by se spokojila s tou nabídkou +napije se svého čaje a chvilku si ji prohlíží+ Pochopitelně, že těch 150 euro jsem myslela za každou hlavu, kterou uděláte. Máte týden na to přesvědčit mě, že jste dobrá. A můžete začít třeba hned +usměje se tajemně+ Potřebovala bych trochu změnit účes.
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Salon krásy