Le Cafe d'Angel

Kadeřnictví, kosmetika, modeláž nehtů, manikura, pedikura, tetování, solárium

Moderátor: Styx

Re: Le Cafe d'Angel

Příspěvekod Styx » sob říj 02, 2010 11:02 pm

Nesmrtelný: Jste všímavý. A to jsem si myslela, že jsem se toho přízvuku už dávno zbavila +rozesměje se+ Každá žena má svá tajemství. Takže já taky +usměje se záhadně+ A co vy, řeknete na sebe taky nějaké?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » sob říj 02, 2010 11:07 pm

+Donesou mu jeho pohár i kávu a sladkou dovu (aby už měl co žmlit v puse a ruce)+

Memory: Takovím co mají vlastní názor, ale nejsou panovačné a namyšlené +odpoví bez rozpaků+ Vlastně ani ne, viděl jsem mocné muže kterým žeby vnucovaly naprosté hlouposti a oni jen zbožně poslouchali +dlouze se na ni podívá+ Když se zamiluji jsem oddaný jako štěně +pobaveně se usměje, není proto poznat jestli to myslí vážně nebo jen jako vtip+

Styx: Zbavovat se přízvuku je jako zbavovat se rodné krve. Ani transfuze nepomůže +napije se vody+ Chce to ještě sukr +vezme si tři pytlíčky cukru a nasipe si je do vody+ Všechna moje tajemství už jste ze mě dostala +zvedne k ní oči od poháru do kterého se pustil+ Nevím co víc bych vám o své nezajímavé osobě řekl.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod fatamorgana » sob říj 02, 2010 11:08 pm

Andy: skoro ztrácí přesvědčivou masku výrazu, když si představí Andyho s prsama jako Molly. decentně si přikrije pusu dlaní, ale stejně smíchy trochu zrudne. ale rychle se uklidní. a zase vpluje do role a bezchybně říká něco, co naprosto nekoresponduje se zdáním, které se snaží vzbuzovat. říkám, nečum tam! jo, je dobrej a problém je v tom, že kromě své favoritky - tu vidíš na pravoboku, ta blondýnka - spí ještě s dalšíma. to mi trochu vadí. nepotřebuju na něm být nalepená pořád, vdávat se nechci, ale mohl by se trochu víc snažit...
Naposledy upravil fatamorgana dne sob říj 02, 2010 11:14 pm, celkově upraveno 1
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » sob říj 02, 2010 11:13 pm

+večeří s Mystick a každou chvilku hodí okem ke stolu, kde sedí fata. Prohlíží si toho velikonočního zajíce, který tam kolem ní šaškuje a odhaduje, v jakém vztahu k ní asi bude. Občas se srazí s fatiným pohledem a pokaždé se pousměje+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Andy » sob říj 02, 2010 11:16 pm

Fata: +Znovu se nakloní, aby dělal, že ji líbá ruku. Zašilhá přitom na sexy blondýnku na pravoboku.+ Blonska je kost, fakt šukézní. Ale pořád nechápu, co je to za chlápka, že má ještě jiný, když může mít tebe. Jasně, Tir je jednička, i Et má něco šmrncovního v sobě, i když už je jak máma, ale ty máš v sobě pořádnej voheň...a co je to za holku, co s nim sedí?
Andy

Příspěvekod Styx » sob říj 02, 2010 11:16 pm

Nesmrtelný: S tím nemohu souhlasit +ohradí se s úsměvem+ Zdaleka jste mi neprozradil všechno. Například to, co máte ještě rád... tedy kromě té zmrzliny.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob říj 02, 2010 11:21 pm

fatamorgana píše: jo, je dobrej a problém je v tom, že kromě své favoritky - tu vidíš na pravoboku, ta blondýnka - spí ještě s dalšíma. to mi trochu vadí.

(héj, Styx už nespí s Tonym!:) A Tony to taky bůhvíjak nestřídá:))
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob říj 02, 2010 11:23 pm

Čašník jej donesie víno aj tanier so syrom.

Nemrtelný: "V tom prípade, žena, čo vás získa, bude veľmi šťastná." mrkne naňho. "Čo si myslíte o tunajšich ženách? Páči sa vám nejaká?" nedá jej, nespýtať sa. Počúva tiež, o čom sa bavia so Styx a tiež ju zaujíma jeho odpoveď. Tanier so syrmi postrčí doprostred stola, aby sa mohli aj oni ponáknuť. Sama si vezme jeden kúsok tvrdého syra. Odkusne si z neho a potom sa napije vína.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » sob říj 02, 2010 11:28 pm

hraje tu hru s Tonym - "dívám se, když se nedíváš". a když ji Tony občas přistihne, zlobí ji to. snaží se to však nedat najevo.

Andy: no, ani ti neřeknu, jak jsem do toho spadla... těžká věc. řekne trošku zahanbeně. přiblíží hlavu víc k Andymu a spolu si prohlížejí slečnu, která večeří s Tonym. tu neznám. nějaká holka. pokrčí rameny. prohlédne si ji pozorně a pečlivě. neznám ji, ale jak jsem tak Tonyho poznala, tak z ní mít strach nemusím. uctívá plavovlasou Venuši - ukáže očima ke Styx - a tohle není jeho styl.

(no jo, nespí - ale rád by :* :lol: )
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Nesmrtelný » sob říj 02, 2010 11:32 pm

Memory: Ženy které mě získali většinou náš vstah oplakaly +podívá se po Styx protože ta ví co tím myslí+ Ženy jsou tu všechny krásné, bez výjimky co mohu zatím soudit. Ale na to aby mě nějaká zaujala natolik abych jí daroval srdce je myslím ještě brzy. K tomu budu potřebovat pár měsíců... kdo ví možná let +pokrčí rameny. Zmrzlinu si vychutnává jako praví labužník. evidentně rád sladké, už jen s té oslazené vody se to pozná+ Inspirovala jste se našim oblečením a dala přednsot řecko-římskému stylu jezení rukama? +usměje se+ Taky mi to tak mnohdy víc vyhovuje. Čert nám byl dlužen vidličky... +myslí to spíše jako vtípek+

Styx: Vidíte, už víte že mám rád sladké. To je myslím podstatná informace, vědět čím nakrmit hosta +spláchne zmrzlinu, aby se mohl napít kávy+ Dostal jsem chuť na čokoládu s feferonkami. Mimochodem feferonky mám taky rád... na určitý spůsob +zamyslí se+ Mám vyjmenovávat oblíbené věci? Tak dobrá. Knihy, zbraně, zvířata zejména koně a šelmy, příroda. dobrá společnost... +mírně pokrčí rameny+ Už mě nic teď v tento okamžik nenapadá.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Salon krásy