Le Cafe d'Angel

Kadeřnictví, kosmetika, modeláž nehtů, manikura, pedikura, tetování, solárium

Moderátor: Styx

Re: Le Cafe d'Angel

Příspěvekod Andy » sob říj 02, 2010 11:34 pm

Fata: +Šeptá ji do uch a tváří se přitom vášnivě.+ Ta blonska asi dokáže zblbnout. Toho, co s nim sedí taky slušně zblbne, to je jasný. A ani nechce....A jak se jmenuje ten tvůj? Co je vlastně zač? Co dělá? Taky cestovatel?
Andy

Příspěvekod fatamorgana » sob říj 02, 2010 11:38 pm

Andy: je to takovej můj úlet, brouku. raděj se neptej. cestovatel není, v zásadě je spíš vyvrhel... tak co to tvoje tetování? užs našel ty správné kytky? trochu se od Andyho odtáhne a listuje katalogy. vážně chceš to jméno? nestačí ty květinky?
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Styx » sob říj 02, 2010 11:47 pm

Nesmrtelný: No vidíte, jak jste pár slovy na sebe prozradil toho tolik, že se mi zdá, jako bych vás znala už léta. A ani to nebolelo +zasměje se+ Jak vás tak poslouchám, spoustu věcí máme společných.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Andy » sob říj 02, 2010 11:48 pm

Fata: +Ukáže do katalogu.+ Já myslím, že tyhle kopretiny budou hezký. Když je jako svážem modrou stuhou...a do ní napíšem TIRAGe, tak to bude pěkný. Je jasný, že Tir musí vědět, že mi jde jenom vo ní.+ Znovu nenápadně po Tonym.+ Vyvrhel? Na to vypadá moc fešácky...a nezdá se ti nějakej bledej? To je normální? Vypadá jakoby mu někdo stál na noze.
Andy

Příspěvekod Memory » sob říj 02, 2010 11:56 pm

Nesmrtelný: Zasmeje sa. "Dalo by sa povedať. Keď tá party nevyšla, treba si to trochu vynahradiť." pozrie naňho aj na Styx. "Ponútnite sa, prosím. Sú to pravé francúzske syry a sú vynikajúce." Vezme si ďalší kúsok.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned říj 03, 2010 12:01 am

+omluví se na chvilku Mystick (jednak se u večeře docela nudí, když jí sám) zvedne se a jde směrem k toaletám, vezme to kolem fatina stolku a když ji míjí, lehce se ukloní na pozdrav a pousměje se na ni a vejde do chodby, vedoucí k toaletám+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » ned říj 03, 2010 12:02 am

Andy: až když Andy upozorní na Tonyho bledost, dojde jí, co se jí od začátku na něm zdálo podivné. no, vypadá poněkud... poněkud. neurčitě dokončí větu. myslíš modrá stuha? no, ke kopretinám by šla. ale kopretiny a plameny? to se mi moc nezdá - pokud chceš ten oheň doplnit pzdeji, nebyly by lepší růže? ale je fakt, že k Tir mi jdou spíš ty kopretiny... zabere se do katalogových obrázků. chvíli kouká, přemýšlí, rovná si to v hlavě a najednou je jí Andyho líto. víš... já nevím, jak ti to říct, aby to nebolelo... tak aspoň rychle, když to stejně bude bolet: Andy, já myslím, že Tir tě nechce. nevím, jestli vydrží u doktora... ale myslím, že tě tak jako tak nebere vážně. promiň, ale musela jsem ti to říct. znám tě moc dlouho a mám tě ráda, než abych tě nechala tápat špatným směrem a abych ti lhala. ošívá se trochu, když mu to říká. a taky konečně vypadaá autenticky naléhavě - dokonce ho drží za ruku.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod fatamorgana » ned říj 03, 2010 12:03 am

Tony: zastihne ji zrovna, když naléhavě hučí do Andyho. nestihne uhnout a jejich pohledy se setkají. roztržitě mu kývne na pozdrav a všimne si, že je vážně hodně bledý.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Andy » ned říj 03, 2010 12:11 am

Fata: +Kouká na ní s otevřenou pusou. V bledosti by teď mohl klidně soutěžit s Tonym.+ Hele...hele...Fato! Já ...to není možný! Už od dětství...vždycky jsem byl s Tir zasnoubenej! Hráli jsme si na to. Byl jsem její první kluk. Doktor je jenom zábava...nechá ho...vrátí se ke mně!+ Křečovitě se zasměje.+ A já se taky budu bavit, než se vrátí! +Zatváří se světácky.+ A toho tvýho zmáknem...jasný!
Andy

Příspěvekod fatamorgana » ned říj 03, 2010 12:13 am

Andy: no jasně. co s tebou mám dělat? zavrtí nad mláďetem hlavou.
fatamorgana
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Salon krásy