Kancelář

Kadeřnictví, kosmetika, modeláž nehtů, manikura, pedikura, tetování, solárium

Moderátor: Styx

Re: Kancelář

Příspěvekod Memory » čtv bře 22, 2012 7:58 pm

Po celkodennej práci, keď už začne slnko pomaly zapadať, konečne má spracované všetky papiere a poriadok na stole. Unavene sa popreťahuje, vypne pc, zavrie terasu a ke´d odcháda, staví sa ešte na recepcii, dať tam nejakú jarnú výzdobu. Potom sa premiestni do Loch housu.+
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv dub 19, 2012 5:43 pm

+dorazí sem na schůzku s Mem, zatím postaví na kafe. Je zvědavá, o čem s ní Mem chce mluvit+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv dub 19, 2012 9:10 pm

Dorazí tam, zas neskoro, takže je ešte udýchaná, ako vbehne do kancelárie. "Ahoj, prepáč, zas meškám." osprevedlňuje sa ešte medzi dverami. "Urobila si kávu?" ako ju zacíti vo vzduchu. Zavrie za sebou dvere a vyzlečie si kabát, ktorý prehodí cez stoličku. "Ďakujem, že si prišla." usmeje sa na ňu.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv dub 19, 2012 9:37 pm

Ahoj. V pohodě, já jsem přišla taky teprve před chvilkou +usměje se na ni+ Trocha povzbuzení neuškodí +postaví před ni šálek s lahodně voňavou kávou a sedne si za svůj stůl a začne míchat svůj nápoj+ Jak se máš, už jsem tě dlouho neviděla.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » pát dub 20, 2012 12:01 am

Sadne si oproti nej, vezme si hrnček, dá si doňho trochu cukru a spokojne sa nadýchne tej vône. "Úplne som si dnes zabudla dať kávu. Myslím, že sa na nej začínam stávať závislá." zasmeje sa a opatrne si odpije. "Tak, dobre. Ako vždy. Čo ty?" vráti jej otázku a spýtavo na ňu pozrie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát dub 20, 2012 5:47 pm

To jsem ráda. Už jsem si kolikrát říkala, že se zase budeme muset sejít a probrat, co je nového. Pořád se míjíme, i tady v kanceláři. Já... mám se skvěle +uculí se, je na ní vidět, že je spokojená+ Co jsi chtěla se mnou probrat? +zeptá se zvědavě+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob dub 21, 2012 9:45 pm

"Tak ja mám dosť noviniek. A jedna z nich je tá, ktorú chcem s tebou dnes prebrať. Chcem predať svoju polku Salónu. Tak som sa ťa chcela spýtať, či máš záujem ju odo mňa kúpiť. Ponúkam ju najprv tebe, asi by nebolo dobré, keby sa ti tu nacpal niekto cudzí." Pozrie sa na ňu spýtavo.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob dub 21, 2012 11:00 pm

Tak povídej. Jsem zvědavá, co je nového ve tvém životě +vyzve ji se zájmem. To, že Mem chce prodat svoji polovinu salónu ale opravdu nečekala+ No... přiznávám, že mě to dost překvapilo... ale je to tvoje rozhodnutí +nakloní se k ní přes stůl+ Co tě k tomu vede? Nemáš na to čas... nebo se chystáš někam na čas odejít? +napadne ji to+ Ale samozřejmě, že tu tvoji část odkoupím. Přece nedáme tvé salóny do něčích cizích rukou.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned dub 22, 2012 11:20 am

"Dostala som ponuku nadstavbového štúdia v Amerike... San Franciscu..... rozhodla som sa to vziať, takže.... áno," Prikývne. "Odchádzam. Počítam, že tak do troch mesiacov, ale ešte ma tu čaká veľa vybavovačiek, všetko zariadiť a tak. Ešte o tom nevie ani Kris. No chcela som sa s tebou dohodnúť na predaji salónu, takže.... to vieš v podstate prvá." usmeje sa a znovu si odpije kávy. "Nechám si dočasne zriadiť účet u Gringottov a keď sa dohodneme na sume, môžeš mi ju tam previesť, súhlasíš?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned dub 22, 2012 12:08 pm

No to je skvělé! San Francisko! Takovou příležitost si nesmíš nechat ujít +zvolá nadšeně, ale pak už trochu méně nadšeně, téměř smutně dodá+ Je ale škoda, že odcházíš +zvedne se ze židle, obejde stůl a obejme Mem+ Bude se mi po tobě opravdu stýskat. Ale čeká tě další skvělá životní etapa. Budu ti držet palce, aby se ti dařilo +usměje se a pustí ji+ Ano, to je dobrý nápad +souhlasí a opět si sedne za stůl+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Salon krásy