Recepce

Kadeřnictví, kosmetika, modeláž nehtů, manikura, pedikura, tetování, solárium

Moderátor: Styx

Re: Recepce

Příspěvekod Eillen » čtv led 20, 2011 5:09 pm

Poslední pátek v měsíci? vyndá diář, podívá se dovnitř a rovnou si zapíše poznámku. Dobrá, ještě jednou děkuji. otočí se a chce odejít, ale všimne si Mem

(Myslím, že jsme se tu asi ještě nikde nepotkaly... Takže zatím vykáme... To já tak nerada)

Dobrý den. Dneska to bude nový sestřih a brzy mě tu máte zase, tentokrát na manikúru. A pak si musím vymyslet další důvod proč přijít, protože si tu vždycky příjemně odpočinu. usmívá se.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » čtv led 20, 2011 7:08 pm

"Tak to sa na vás budeme tešiť." úprimne potešený úsmev. "Som rada, že sa vám tu tak páči. Nebudem vás už zdržovať." pokýva hlavou. "Dúfam, že aj dnes budete spojokná."
Keď Eillen odíde, pošle za ňou čašníka, aby si mohla objednať niečo dobré a potom sa obráti k recepčnej. "Mohla by ste ma potom zapísať ku kaderníčke a dať mi vedieť, keď vybaví slečnu?" vezme si nejaké tie faktúry a podobne. "Budem v kancelárii." otočí sa a po chodbne odíde do kancelárie.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Personál salonu » úte led 25, 2011 7:38 pm

Spolehnětě se, madam +když Mem odejde, něco si vyhledává na internetu+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » úte led 25, 2011 7:45 pm

+přijde do recepce, opře se o pult a chvíli listuje v objednávkách+ Domluvte mi na sobotu dopoledne kadeřnici ke mně domů. Budu potřebovat udělat nějaký společenský účes na ten ples. Díky +už je na odchodu, když si ještě vzpomene+ Vlastně, i kosmetičku na večerní líčení. Ať přijdou obě na Orlík, prosím +vzdálí se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Personál salonu » stř led 26, 2011 8:20 pm

Ovšem, madam, na sobotu dopoledne. + přikývne a udělá si poznámku na papír k počítači. Pak když Styx odejde, zavolá na kosmetiku i do kadeřnictví, aby na to nezapomněla.+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » čtv led 27, 2011 12:19 pm

+dojdou tam s Paulem, drží se ho za pacenu a rozhlíží se+ já už tu jednou byla +šeptá mu+ na piercingu.. mají to tu príma
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » čtv led 27, 2011 1:32 pm

Jo? +trochu nedůvěřivě si to tam prohlíží, esi mají všechno čistý a esi vypadají profesionálně+ Tak se mrknem na nějaký ty katalogy? +drží ju za packu tak trochu až křečovitě, aby mu ju nikdo nesebral+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » čtv led 27, 2011 1:55 pm

mhm.. tam si sednem +ukáže na sedačku, sednou si tam a počkají, než bude mít někdo na recepci čas+ sem to vzala ssebou +vytáhne papírky s obrázkama+ ale porovnááme +přitáhne si knížku se vzorama tetování a prolistovává to+ týjo.. co si lidi všechno nenechají. Mm.. a...líbí se ti vůbec ten můj propíchlej pupík? +obejme ho packou+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » čtv led 27, 2011 3:56 pm

+Sedne si a obejme ju rukou kolem ramen. Přitom sleduje co tam yohannka prolistovává+ Ty cos našla ty sou rozhodně mnohem lepší... To víš, že líbí. +pusinka na krček+ A obdivuju tvou odvahu nechat si dobrovolně udělat díru do těla. +uculí se mile a okousne jí ouško+ Jestli ty nebudeš tak trochu masochistka.
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » čtv led 27, 2011 4:14 pm

tak trochu masochistka.. tak trochu exhibicionistka, cooo +culí se a jak tak vytahovala obrázky, tak jí vypadne z kabelky pár jistýých fotek+ ježiš! +zrudne a rychle je dává zpátky+ kompromitující materiááál +směje se, obejme ho kolem krku a olíbává mu rtíky+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Salon krásy