Ministerská Kancelář - 1. patro

Všichni mimo zaměstnance hlašte svou návštěvu nejprve na recepci. Na ministerstvu není radno se potulovat, aniž by o vás někdo nevěděl.

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Ministerská Kancelář - 1. patro

Příspěvekod Zaměstnanec » ned lis 21, 2010 2:24 pm

(hm:))
*přelétne pergamen, trochu svraští obočí* to se podívejme, Kruval se snížil k tomu, aby se zapojil do výměnných stáží s Bradavicemi....proč mám pocit, že je zatím něco...*fakt je poslední dobou paranoidní, protože se trochu zamyšleně podívá kolem dokola po šanonech, jako by čekal, že zas budou přeházené* můžete si to vzít na starosti? *podá ji pergamen, aby se taky koukla* nebylo by špatné, kdyby se i Krásnohůlky zapojily...*zauvažuje* možná by to celkově našim mladým prospělo, získat zahraniční zkušenosti...
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod golux » ned lis 21, 2010 11:05 pm

potěšeně převezme pergamen Jistě, pane ministře... navrhuji následující postup: zjistím diskrétně v Krásnohůlkách, jestli dostali tuhle nabídku taky. Díky korespondenci tam mám jisté... řekněme osobní vztahy... usměje se Pokud ano, standartně Kruvalu odepíšu, že přijímáme, ať Kruval navrhne termín a počet studentů, a my pak na to budeme reagovat... A pokud ne, přišla bych se s Vámi poradit o dalším postupu, protože by to znamenalo, že Kruval má zájem jen o Bradavice, a to není samo sebou... tázavě se podívá na ministra, jestli s tím souhlasí
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » ned lis 21, 2010 11:44 pm

výborně...ten návrh se mi líbí...každopádně mě informujte, až zjistíte více...*dodá ještě* pokud už nic nemáte, je to pro dnešek vše...soustřeďte se na ten úkol..já se mezitím podívám na ten zbytek..*koukne ke zbývajícím pergamenům, které mu donesla*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod golux » úte lis 23, 2010 8:22 pm

Díky, pane ministře, nashledanou... vycouvá od ministra a letí do svýho kanclíku
golux
VIP Member

Příspěvekod golux » úte črc 19, 2011 8:46 pm

dá do složky pro ministra kopii oddacího listu, přece jen musí všechny změny hlásit... zprávu ze služební - totiž svatební cesty ještě nemá hotovou, tak doufá, že to ministr nebude urgovat
golux
VIP Member

Předchozí

Zpět na Jednotlivá patra ministerstva