od Margarit Black » stř srp 01, 2012 2:41 pm
*projde kolem recepce, kde recepční na ni čučí, jak by viděla ducha..Meg to nevyvede z míry, mávne jí na pozdrav a mizí ve výtahu..jde vidět, že má na spěch..funí jak lokomotiva a míří ke svému kutlochu, cestou málem sejme dva kouzelníky, kteří jsou schovaní za papíry, ale podaří se jí jim vyhnout* Pardon, pardon *omluví se, prokličkuje kolem nich a zmizí za dveřmi svého kanclu* Sakra, tu je mrdník *zděsí se nad štosy spisů, jen jí prolétne hlavou, kdy tam vlastně bylo uklizeno..sedne si za stůl a zuřivě něco hledá, ale za Mrdlina to nemůže najít* Zatraceně, kde to.. *nestačí doříct a před obličejem se jí objeví oběžník, na kterém je velkým napsané Kouzleník vyvraždil tři mudlovské rodiny..to zaujme její pozornost, čapne oběžník a začte se do něj* A do prdele *zakleje..sotva to dořekne, tak se ve dveřích objeví sám Ministr*
Ministr: Dobrý den, Margarit. Už jsem vás tady dlouho neviděl. *měří si ji přísným pohledem a pohled mu uvízne na štosech papírů, ve kterých plave*
Meg: Jéé, dobrý den *uculí se trochu zahanbeně* Nooo...víte...ehm...já *koktá* Viděl jste dnešní oběžník? *strčí mu ho před nos* Myslím, že bysme na to měly reagovat, co vy na to? Než se dotyčný ještě víc..rozšoupne a pozabíjí další? *navrhne mu a ministr jen vykoukne zpoza novin..*
Ministr: *jeho obličej hýří všemi barvami, naštěstí černou nejvíc* Právě jsem vám to přišel navrhnout *protočí oči* Sežeňte svou partnerku a máte volné pole působnosti *oznámí jí* Tady máte k dotyčnému spis..*než jí ho předá do ruky, ještě se na ni zakaboní* A pokuste se ho nezahrabat mezi ostatní spisy *dá jí ho do ruky, otočí se na podpatku a zabouchne za sebou dveře*
Meg: Děkuji *ještě ho stačí obdařit milým úsměvem* Samozřejmě, pane *jakmile se za ním zabouchnou dveře, tak sebou švihne do židle* Uff, to šlo hladce *směje se* Teď jen sehnat Man, to bude asi horší *pokrčí rameny, vezme mobil a doufá, že jí ho Man vezme..nakonec se jí ozve hlasovka, tak jí tam namluví vzkaz* Ahoj Man, jsem na Ministerstvu a byl nám přidělen případ. Zavolej co nejdřív. Meg *položí sluchátko a začte se do spisu o šíleném kouzelníkovi, aby se seznámila s případem*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)