Bystrozorský kancl - 2. Patro

Všichni mimo zaměstnance hlašte svou návštěvu nejprve na recepci. Na ministerstvu není radno se potulovat, aniž by o vás někdo nevěděl.

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Bystrozorský kancl - 2. Patro

Příspěvekod Manori » čtv čer 23, 2011 6:00 pm

(nn, nemyslím, jakože bychom tady registrovaly postavy, ale jakože my samy, tedy Meg a Man, by měly využívat metod mudlů..nebo né aspon jako hlavní zdroj..když si bokem někde něco..bud tedy přes Siriuse (btw. kdyby chtěl nějaké mudlovské techniky, tak klidně at příjde do Guns, ho zapřáhnem:)) nebo tak...ale aby to nebylo pak tak, že prostě ovládáme a máme pod palcem jakoukoliv techniku...to by byla i nuda...čili určitě něco jako jo, třeba v rámci toho, že máme prostě takový status týmů, který se zabývá případy, které i částečně zasahují do mudlsvěta...čímž pádem holt občas musíš využít služeb laboratoří a tak...tak bychom to měli podchycený, "proč" se jako bavíme o nějakém DNA a vláknech atp...zkusím vymyslet nějaký "průser" i na ministerstvu, aby bylo co vyštřovat:D rozložíme los...muheh)

no, třeba...*uculí se* třeba chtěl vybílit čajovnu...*no víš jak, i Slasti nejsou nedobytný, tedy nesmí být, aby se dalo něco hrát:D*no, to ne...na zadku vydržet nedokážu...čili...asi budu číhat na JC, jen co se zjeví, bude výslech...jestli si myslí, že mě vyšachuje, tak to mě nezná..neřád nemrtvý...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » ned čer 26, 2011 11:45 am

(jasně, jasně..tak jsem to tak nějak brala, i když jsem to vychrlila..něco prostě známe..někde jsme to viděly a dáváme to někomu, né že to děláme my samy..já to, o čem mluvíš, už brala tak nějak jako samozřejmost:) rozložíme los, lach:) a Siriuse časem klidně zapřáhnu i do Guns)

*jojo, však právě proto ty pochybnosti o slastech;)* Čajovnu? *smích* Aspoň by byl trochu užitečný.. *pokrčí se smíchem rameny* No, jsem zvědavá, co ti J-C řekne..teda pokud z něj vůbec něco vypáčíš *mrkne na ňu*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon čer 27, 2011 12:25 pm

To já taky...*přikývne souhlasně* vůbec nepochybuju, že do odpovědi vloží tolik francouzské vaty, že nepoberu víc než pozdrav...*zašklebí se*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » pon čer 27, 2011 5:13 pm

A kdy se má vůbec vrátit? *vyzvídá* A stejně jsem zvědavá, co z toho celého vypadne..jestli ještě na někoho narazíš nebo ne.. *pokýve hlavou*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon čer 27, 2011 7:35 pm

*jen pokrčí rameny* joo..to ví..nevím kdo. Ale myslím, že docela brzo...nedělal prý nijaké extra přípravy, tak to nebude na dlouho*chudera netuší, že si JC drbe na Mýtince*no, tak pokud u toho nikdo nepadne...*uculí se*no..to poznáš, jak sem zas vlítnu nasraná...*se sbírá pomalu* nic, jdu okouknout druhý podnik, jestli nám někdo nekrade munici ze skladu...*se v půli cesty zasekne* jo...pak bych potřebovala..až se tu prokopeš tou horou, spolupráci na případu ministerstva...ten nahoře*zvedne palec k patru výš* pravil, že si mám přizvat k sobě někoho...tak si protáhneš záda po tom sezení...*mrkne na ni* a já se nebudu muset otravovat zaučováním s nějakými zelenáči...*si hned připravíme půdičku na nějakou tu akci* teda pokud nemáš něco v plánu jiného...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » stř čer 29, 2011 7:37 pm

*lach, to je teda chudááák:))*Tak utíkej...a ať ti to jde od ruky *mrkne na ňu..pak se usměje* No jasně, že chcu *je vyculená* A ráda se odtud velice rychle dostanu... *souhlasně* Měj se.. *mávne na ňu a zase se ponoří do papírování* Jak já miluju ty asistenty *protočí oči, bo všechno musí předělat*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » ned črc 03, 2011 10:23 am

Ááááá *zaječí nasupeně a práskne poslední složkou, kterou zvládla vyplnit, na kupu, kterou už vyplnila* A končím! *prohlásí rezolutně* Kterej debil vymyslel tohle podělaný papírování *lamentuje furt pro sebe, pobalí všechny věci, zavolá si nějakého ptáka, aby to odnesl do archivu..už ju nezajímá, že pták s tím slítnul za stůl a s divokým houkáním se odtamtud musel vyhrabat..ale nakonec se mu podařilo odletět* No šup, šup *pobízí ho ještě a když odletí, tak to tam ještě trochu poklidí, zbytek zvládne uklízečka a vyšupajdí odtamtud..zvládne minout i recepční, která tam v tu chvíli naštěstí nebyla* Hm, a jdu na panáka... *rozhodne se a zamíří si to pomocí přemístění k Mýtince*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte zář 06, 2011 11:01 am

*dorazí se Slastí na ministerstvo a rovnousi to šustí do kanclu...rozešle pár oběžníků a nechá si dovézt nějaké dokumenty....zasedne a hrabe se v tom* hm..ne, ne...to neprojde...ježiš, fuj...*nakrčí nos a odloží obrázek, co na ni vypadl z jedné složky* hm..tak dál...*nakonec ji asi po hodině práce osvítí* já jsem blbá....*začne se horečně hrabat až dospod kopy* táády..*vytáhne obzvlášt tučnou a ohmatanou složku*no, bude to oříšek, ale...*sedne a začne sepisovat formulářek* táák...teď ještě...*zvedne se a vyběhne na chodku k výtahům a nechá se odvézt do 10 patra k soudním síním odchytit nějakého toho soudce*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Manori » pát zář 09, 2011 12:09 pm

*doleze zpátky, příkaz si hezky odloží na stůl, odchytí oběžník s formulářem pro externího popravčího a pošle do Slastí patrona se zprávou..pak si udělá kafe a skácí se do křesla, nožky na stole*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 09, 2011 9:14 pm

Zastaví se před dveřmi, ještě zkontroluje jestli je tu dobře a dvakrát krátce zaklepe. Po vyzvání vejde a když vidí Man s kafíčkem a nožkama na stole, uculí se. Ahoj, relaxuješ před akcí? Mrkne na ni a rozhlédne se. Noo, pěkný kanclík, když pominu v kancelářích obvyklé hromady papírů. Zasměje se. Tak, co ses dozvěděla? Přejde k jádru pudla, je naspídovaná jak po deseti vodkách s redbullem:P
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Jednotlivá patra ministerstva