Ministerská Kancelář - 1. patro

Všichni mimo zaměstnance hlašte svou návštěvu nejprve na recepci. Na ministerstvu není radno se potulovat, aniž by o vás někdo nevěděl.

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Ministerská Kancelář - 1. patro

Příspěvekod Zaměstnanec » čtv črc 22, 2010 3:52 pm

*sekretářka chudák dorazí skoro ještě v noci, aby všechno stihla nachystat a nebyl zase řev, takže tam pobíhá, ve spěchu rozešle několik oběžníků a ministrovi naskládá dokumenty k podpisu...okoukne to kolem, co tady sakra furt lezou ty mouchy a pošle oběžník ještě do recepce, aby jí sem poslali někoho aspoň s mucholapkou*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Manori » čtv zář 16, 2010 11:23 pm

*dojde, málem se chytne do obrovské mucholapky* no do hajzlu...*obejde tu monstrozní past* on se zbláznil..fakt se zbláznil...*koukne ke stolu, ale sekretářka tam ještě není...tak pokrčí rameny a zkusí klepnout na kancelář* jestli tam nebude ten idi- á..dobré ráno, pane ministře..*kousne se do jazyka, když se dveře skutečně rozletí a objeví se v nich Pastorek, jen na ni koukne* vypadáte, jakobyste týden nespala...*poznamená kysele, zdvořilostní fráze vynechá a ustoupí, aby mohla vejít..rozhlídne se po chodbě a pak za nima zavře...za nějakou dobu od něj man vypadne a s nasupeným výrazem vyrazí do terénu*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Manori » pát zář 17, 2010 3:32 pm

*po akci se nechá sekretářkou ohlásit, ministr si dává načas, tak tam okopová podmračeně nohu stolku, pak se konečně na ni dostane, tak vejde dovnitř, stále v plné polní z terénu, at si to užije, chlapec...z kanceláře sice neuinikde ani hlásek, ale když za chvíli vypadne, tváří se tak, že sekretářka málem zaleze pod stůl. Tak se na ni mrkne* vyškrtněte si mě z aktivní služby...*řekne toonem, aby ji ani nenapadlo jí teda posílat nějaké zprávy, když si myslí, že by měl převzít velení někdo jiný..v duchu si říká, že jí stejně lidi z týmu dají vědět, jen budou ministra prostě muset obejít...pak se sebre a vypadne, je zralá na panáka*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod golux » stř lis 03, 2010 7:48 pm

zaklepe na dveře a vrazí sekretářce do ruky pergameny To jsou ty překlady, co přišly z Krásnohůlek a co má ministr připomínkovat... termín je do konce měsíce, takže to vůbec nespěchá... kdyby chtěl origiály, mám je u sebe... čeká, jestli ji ministr nebude chtít vidět osobně
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » stř lis 03, 2010 10:37 pm

*a sekretářka si je vezme a skutečně jí řekne, ať jde hned dál, že chce ministr podat zprávu, co a jak...*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod golux » čtv lis 04, 2010 8:00 pm

vejde do kanceláře k ministrovi a slušně pozdraví Pane ministře, mám tady ty překlady... originály mám u sebe v kanceláři, nepředpokládala jsem, že je budete chtít vidět. Je to návrh paní Olympy na pořádání příštího Vánočního plesu, tedy že by se mohl konat každoročně, ne jen při turnajích tří kouzelníků... a jsou tu návrhy na školní hábity. Máte to připomínkovat do konce měsíce...
golux
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » sob lis 13, 2010 11:44 pm

*kývne na pozdrav, pokyne jí bradou ke křeslu a vezme si od ní lejstra* hm..dobrá, podívám se tedy na to v průběhu týdne....*odloží to na kupku a zadívá se na ni* a co jinak, nějaké změny nebo informace, o kterých bych měl vědět?*přimhouří oči* na vašem oddělení myslím...
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod golux » ned lis 14, 2010 5:52 pm

O žádných změnách nevím... usměje se Teď bylo docela dost práce, ale zvládla jsem to. Chodila pošta hlavně z Krásnohůlek, ale to byly jen rutinní překlady a to jsem zvládla docela dobře. Ale taky byste měl vidět tohle, přišlo to včera... vstane a položí ministrovi na stůl černou obálku Přinesl to orel z Kruvalu a je to adresováno Vám. Samozřejmě jsem to neotvírala... zase se posadí a čeká na reakci
golux
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » čtv lis 18, 2010 10:28 pm

*spokojeně si kýve, má rád zaměstnance, kteří zvládnou makat a nemají kecy:) když mu podá obálku, tak se zatváří mírně překvapeně* Copak nám Kruval asi chce....*rozloupne pečeť a vytáhne list papíru (cha a babo raď:D)*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod golux » sob lis 20, 2010 9:11 pm

(třeba chtějí nějací studenci z Kruvalu do Bradavic na výměnnou stáž... ???)
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Jednotlivá patra ministerstva