Bystrozorský kancl - 2. Patro

Všichni mimo zaměstnance hlašte svou návštěvu nejprve na recepci. Na ministerstvu není radno se potulovat, aniž by o vás někdo nevěděl.

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Bystrozorský kancl - 2. Patro

Příspěvekod Manori » úte led 05, 2010 8:47 pm

jasně...si dám aspoň pauzu..*postaví vodu a sypne kafe do hrnků, vytáhne mlíko a cukr a postaví to na stolek* a jak se ti tady vede, dobrý? Žádný Lucius na chodbě?*uculí se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod golux » stř led 06, 2010 10:24 pm

Kdepak mávne rukou Ten je teď pečený vařený u Eternity v detektivní kanceláři. Dělají spolu nějaký rozhovor, neboli jak on říká "intervjů" protočí oči a rozdává tam rozumy. Takže nehrozí, že by sem chodil. I když často chodí k advokátům, a ti jsou na stejném patře. Doufám, že se tam někdy nesrazíme; on ještě jeví, že tu dělám.
A co ty a Postrach? Nemáš nějaký úlety? zkoumavě se na ni zadívá
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv led 07, 2010 11:55 am

no, to se pak bude divit*zaleje kafe*eh,no...*ošije se a postaví před golux hrnek a se svým si kecne do křesla* Postrach je..jak to říct slušně..v současné době bůhví kde..kvůli tomu výbuchu u nás a tak..to by nebyl on, aby tohle nepotrestal..jenže*sypne si cukr a mlíko do hrnku* mě tu jaksi nechal napospas, Nautila si vzal s sebou..*pokrčí rameny* takže úlet..no, možná i doslova *když se nad tím zamyslí* jediné, co tady nechal je ochranka a hm..ochránce..*uculí se*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod golux » čtv led 07, 2010 7:13 pm

Aha... usměje se To naprosto chápu. Je to těžký, když je člověk sám. A kolem je tolik pokušení... napije se kafe Hm, je moc dobrý, silný. No, ode mě se nikdo nic nedozví. Nemáš strach, že to praskne? Postrach by asi řádil...
golux
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv led 07, 2010 11:38 pm

jo, už vařím jenom smrťáky, nic jiného na mě nezabírá...*uchechtne se* no..jednak pokušení a pak mi dodala i ta ponorka na ponorce..chápu, že to bylo pro moje dobro, ale jednomu by hráblo, když má pořád někoho za zadkem nebo nevidí slunce jak je týden dlouhý...dík..*usměje se*no, to bude docela masakr ať tak nebo tak..i kdyby se to někde nevyneslo, Postrach pozná lež...na to má sakra nos. Nezbyde, než se tomu postavit..proto by bylo těžké ho i opustit..vím příliš mnoho..a pokud to vezme jako zradu..*rýpe do hrnka* tak si asi moc nezabystrozorkuju...*povzdychne si* na druhou stranu, mám "Strážného anděla", takže bych to mohla přežít..*uculí se*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » čtv led 07, 2010 11:52 pm

*jde slyšet už od výtahu, jak nadává, v domnění, že bude v kanclu sama, tak rázně vejde a když uvidí holky, tak jen tak tak chytne dveře, aby netřískly, jak se rozmáchla a chtěla s nimi pořádně praštit* Jé, ahoj *usměje se na obě a jde ke svému stolu, kde mrskne složky na hromadu*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát led 08, 2010 11:38 am

*málem vyskočí z kůže, jak je uprostřed vysvětlování, takže ji mozek nesepne, že je to Meg, ale že už si pro ňu jde Postrach* no dopr...*opře se do křesla, když ju vidí*
Manori
Site Admin

Příspěvekod golux » pát led 08, 2010 8:10 pm

taky sebou trhne, jak se lekne No ty máš teda náladu... zasměje se, když pomine první šok Copak se stalo?
golux
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » pát led 08, 2010 8:50 pm

Jejda, omlouvám se *kecne si konečně na zadek, bo ještě něco v tom zápalu štrachala z bagu* Ále, ministr si zase vymyslel, že zrovna teď chce, abych řešila případ ohledně zmizení pár lidí. Je to starý případ, ale zrovna ho vytáhl teď. Prý se naskytly nové důkazy..a já musím co? za 1. do té chumelenice, za 2. lítat po barácích, za 3. tu toho mám kvantum na dodělání a za 4. na to teď nemám čas, protože mám plnou prdel jiných věcí...On si snad myslí, že se tu nudím...nemůže mi zapomenout, že jsem chtěla poloviční úvazek, blbec *vrčí a snaží se uklidnit..nakonec vstane a jde si taky uvařit kafe* Donesla jsem si čokoládu na uklidnění, dáte si kousek se mnou? *otevře ju a položí na stůl*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob led 09, 2010 3:16 pm

Pastorek?*vzpamatuje se* aby v tom nebylo něco nebo někdo jiný...*upije kafe* jéé..čokoládka..dobrá na nervy..*uzme kousek* to se hodí..
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Jednotlivá patra ministerstva