Bystrozorský kancl - 2. Patro

Všichni mimo zaměstnance hlašte svou návštěvu nejprve na recepci. Na ministerstvu není radno se potulovat, aniž by o vás někdo nevěděl.

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Bystrozorský kancl - 2. Patro

Příspěvekod R. Lovtcras » čtv zář 30, 2010 12:10 pm

Budu tam. Do hodiny. +zavěsí a přemístí se na Americké ústředí+
Práce jest mím posláním. Spravedlnosti sloužím, pro spravedlnost žiji.
R. Lovtcras
Mág

Příspěvekod R. Lovtcras » čtv zář 30, 2010 12:44 pm

+přemístí se sem, zbalí si svoje věci a odejde+
Práce jest mím posláním. Spravedlnosti sloužím, pro spravedlnost žiji.
R. Lovtcras
Mág

Příspěvekod Manori » úte led 11, 2011 3:38 pm

*s mírnou nechutí se dostaví do práce, přeplave moře oběžníků, které pro jistotu vyhodí hned bez třídění a dá se do práce, aby neměli hned na začátku roku skluz...pak se sebere a jde si udělat pár pochůzek po městě*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Manori » ned bře 27, 2011 1:06 pm

*vrčí ale dojde i v nedělu do práce, když tedy už je zase dost dobrá na to, aby se vrátila do aktivní...přebrodí oběžníky, vezme pár věcí do terénu a zas vypadne*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Manori » pon dub 11, 2011 2:21 pm

*dopraví se do kanceláře a zapadne do oběžníků* hergotfix...*zanadává si a mávne rukama až se všechny oběžníky proberou a začnou se třepotat ve vzduchu jako hejno rozzuřených vos* a dost...*zapálí si v krbu ohýnek* marš..je tu zima..*zatopí si s oběžníkama* táák...lepší..*usadí se za stůl, nohy hodí na desku a podškrábne pár zpráv z terénu*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » ned čer 19, 2011 11:44 am

*přemístí se před Ministerstvo a snaží se co nenápadněji přejít přes recepci, což se jí samozřejmě nepodaří*
Recepční: Dobrý den, paní Blacková, vás už jsem tu dlouho neviděla..
Meg: Dobrý den, a asi ani dlouho zase neuvidíte *bo budu pěkně dlouho zavřená v kanclu, zahučí pro sebe, ale nabídne jí co nejvřelejší úsměv a rychle si to šine k výtahům, aby mohla zmizet..zastaví ji ale nějaký úředník, jehož jméno si nepamatuje..on její však ano*
Úředník: Dobrý den, Margarit. Vás už jsem tady dlouho neviděl, jak se máte *zdvořile se na ni usmívá a snaží se ji nenápadně sjet pohledem*
Meg: Dobrý den *zakření se, jak by byla někde na červeném koberci před fotografy* Ano, ano..moc práce venku..víte *ošije se, když vidí jeho slintající pohled..do prdele, že já si brala ten upnutý kostýmek, zanadává v duchu...ááá...výtah, zajásá a šine se dovnitř* Omlouvám se, ale spěchám *a zabouchne dveře výtahu úředníkovi před nosem* Nashledanou *stačí ještě říct a je fuč*

*po chodbě si mluví pro sebe, naštěstí tam nikdo není* Kdo to, sakra, byl? *snaží se uvažovat nahlas* Na druhou stranu, kdo by si je měl všechny pamatovat, že *s touhle odpovědí se s pokojí, dorazí ke kanclu, který odemkne a snaží se otevřít dveře, které jdou ztuha* Co to sakra...*nakoukne dovnitř malou škvírou a..zhrozí se* Á kurva.. *vypadne z ní, když vidí ty haldy papírů* Tak to se tu můžu rovnou nastěhovat *orosí se hrůzou až na prdeli..vzpamatuje se z šoku a zatlačí do dveří tak, že jedna kupa papírů spadne..ale dostane se dovnitř..doplave ke svému stolu a rozhlédne se kolem* Nooo, tak se do toho pustím *vezme první složku do ruky, pak se zarazí* Ale dřív, než se do toho pustím, tak si udělám kotel kafe *dá vařit vodu..mezitím napíše Siriusovi vzkaz a pošle ho po jednom z Ministerských ptáků (těch opeřených a lítajících, samozřejmě), aby mu ho doručil..zalije si kafe a pustí se do práce*

*pták po chvíli doletí jak s věcma, tak s dopisem..celý udýchaný se sklátí na jeden stoh papírů, který okamžitě sklouzne, takže pták skončí na podlaze* Jejda, počkej, vždyť tě ten kufr zabije *culí se, bo jí ta situace přijde komická a dá mu trochu vody...do kufru ani nekoukne a hodí ho do rohu..otevře dopis, v němž stojí: Ahoj miláčku, to je mi líto, že tam máš tolik práce. Pokud se mi podaří uvolnit od té mé, tak ti přijdu pomoct. Nechci být bez své ženy tak dlouho. Miluju tě. Sirius...usměje se nad dopisem, který nechá otevřený před sebou, koukne na hýbající se fotku a s povzdechem se zase pustí do práce..opeřenec po chvíli celkem naštvaně odletí*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned čer 19, 2011 12:28 pm

*plíží se v neděli na ministerstvo, aby si zařídila ještě jeden zlepšováček, jestli náhodou ji nepomůže s tím záznamem, co dostala..jak je zabraná do myšlenek, tak jí ani nedojde, že je kancl odemčený a prostě vleze dovnitř..naučeným pohybem přeskáče hory papírů..v půlce místnosti se zastaví a zavětří* kafe?*její mozek se probere..rozhlídne se a u Megiina stolu zahlídne za složkama pohyb, až překvapeně vyjekne a naježí se, pak jí dojde, že kdo by krad složky s nedodělanou prací, tak se natáhne a skutečně uvidí kolegyňku* no to se mi snad zdá...ty tu ještě pracuješ?*uculí se* já bych se tvářila radši že ne...*komentuje tu horu a jde ke svýmu stolku, kde taky krouží pár oběžníku*no..to snad..i v neděli?*zamračí se* dolů...*zavrčí a papíry se naskládají na hromádku, tak je přelítne*chm..chm..no, to určitě..mam svýho dost..co? jaký počasí?*zamžourá na falešné okno* jako kdyby to nebylo fuk...ne, ne...jejej..ehm..*zašmátra na stole, vytáhne pero, něco na oběžník napíše*tak padej...*pošle ho zpátky a probírá se dál*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » pon čer 20, 2011 12:01 pm

*jak je zažraná do papírů, které horlivě vypisuje a snaží se nad nimi neusnout, tak si ji všimne, až vyjekne, takže zaječí taky* Fuck! *vydechne* Man, chceš mě těma papírama zabít? *rozchechtá se, když se na ni zřítí jedna kopa, které se tak tak vyhne* Jooo, tak to nevím.. *uculí se nad tím, zda tu pracuje* Ministr mi nic neříkal..resp mě ani nesháněl, takže snad..teoreticky? *kouká trochu rozpačitě* Jsem se tu tak nějak vplížila..teda přes výslech recepční, která se nezměnila ani trochu *protočí oči* A co ty tu v neděli? *zvědavě vykulí oči*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon čer 20, 2011 12:10 pm

jéé, to se máš, že nesháněl...možná se až moc zabýval buzerováním ostatních...*zavrčí se* asi mu už taky trochu...*naznačí rukou u čela co* ale to je nelepší strategie, proplížit se a tvářit se, žes tu celou dobu byla...*culí se* no, já tu v neděli...straším skoro jako obvykle...*protočí oči* ale tentokrát ehm spíš nepracovně...*poškrábe se na hlavě a vypisuje jakési lejstro-žádost* jen kontroluju jeden záznam z kamery a napadlo mě si trochu vypomoct zdejšími zdroji...*zářivý úsměv* což je nejlepší udělat v neděli, kdy se kolem nemotá moc kouzelníků...táák..*podškrábne to* jo, to vypadá celkem....*pošle oběžník* doufám, že se nevrátí odpověď..*zamne si packy a chvíli čeká, když se nic nevrací, zatváří se spokojeně* no jo..zřejmě tam nikdo není...ale já spěchám, čili si tam s dovolením zajdu sama...*hezky si to zdůvodní* hned jsem zpátky...*popadne tašku se záznamem a vyfičí ven, div že se složky kolem nesypou....za takovu čtvrťhodku je zpátky a mrčí si pod fousy* zas nic...himl..no, tak holt smůla...prostě a jednoduše normální mudlovský cvok..*pustí tašku na zem*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » pon čer 20, 2011 1:21 pm

*ušklíbne se* No jo, ministrování *ušklíbne se* Asi nejsem tak potřeba *pobaveně* Počkej, až se tam zjevím, to to s ním snad i střelí *zasměje se* Ale zatím to v plánu nemám *zavrtí rozhodně hlavou a pak na ňu chvíli zírá a vůbec nechápe, o čem to mluví* Nechceš s něčím píchnout, když už jsem tu? Teda..pokud to nemáš něco strááášně tajného *trochu to ironicky zveličí*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Jednotlivá patra ministerstva