Jasonovo útočiště

Prostory klubu přístupné pouze zaměstnancům a jejich ohlášeným návštěvám.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Jasonovo útočiště

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon lis 05, 2012 9:13 pm

No minimálně by to určitě bylo zábavnější, než na ministerstvu. Mrkne na ni pobaveně. Jo, myslím, že se dá očekávat na sto procent. Řekli si o to sami. Pohled jí potemní. Ty se moc neozývej... Zabubnuje prsty na zapocené sklo, ale musí se usmát. Můžeš být rád, že jsem u sebe měla normální nůž a ne ten s přídavkem stříbra. Ušklíbne se zlomyslně. Jo tak zádíčka? Koukne na Man a pobaveně potřese hlavou. No jo, tak co s tebou taky mám dělat... Povzdechne si teatrálně, vezme si nějakou tu houbu a otevře skleněné dveře. Ale pojď blíž, nemusím snad být taky jak vodník. Uculí se a když přijde blíž, důkladně mu umyje záda.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » pon lis 05, 2012 9:17 pm

Fuuj, se stříbrem? To takové škaredé věci máš u sebe...? Ještě se tě začnu bát.*nastaví záda a spokojeně přivře oči, jak ho drhne...když ho domyje, tak se na ni otočí a uculí se* díky ti, tohle bych si nechal líbit častějc. *neodpustí si zas jednou to zkoušet a vyleze ze sprchy*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » pon lis 05, 2012 9:19 pm

Hm...fakt bych nechtěla být ted na jejich místě...*pokýve si hlavou a culí se, jak se Jason dožaduje mytí zad* Pokročilas nějak v lokalizaci tvého kostlivce?*jak se tak baví o krvavé lázni, tak si vzpomene a jak JAson vyleze ze sprchy, tak mu podá velkou osušku, aby tam nedělal na podlaze loužičku:)* no, tak umytý, tak je čas hajat...*cukne koutky*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon lis 05, 2012 10:23 pm

To si piš, speciálně na zlobivý vlkodlaky. Pohrozí mu s úsměvem. Ty kecko, nežvaň a mazej do doupěte. Rozcuchá mu vlasy a vyžene z koupelny. No k lokalizaci jsem se jaksi nedostala, protože jsem měla dost naléhavý telefonát od jednoho vlkodlaka, který vyžadoval neodkladnou a okamžitou pozornost. Uculí se pobaveně. Ale vrhnu se na to hned po týhle aktuální záležitosti. Slíbí sobě i Man. Už to chci mít konečně z krku. Povzdechne si a koukne na hodiny. Hmm, co myslíš, už to J-C s Amonem pořešil? Zamyslí se a podívá se na Man.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » pon lis 05, 2012 10:47 pm

pch, pch...*ale nezdržuje a doleze zpátky do postele, kde se usadí a kouká na ně* Jen si dej pozor...*mrkne na Beccy tak mile starostlivě* Kdo by mi pak myl záda...*dodá schválně, ale v očích se mu zračí, že má fakt strach, co ještě bude*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » pon lis 05, 2012 10:49 pm

Hm...no, to se nedivím...takový nehezký kostlivec...*souhlasí* čím dřív to bude z krku, tím líp...*taky koukne na hodinky* to nevím...zkusit to můžeš...snad se tam nevykecává...ale nevypadal, že by měl povídácí náladu* poznamená*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon lis 05, 2012 11:48 pm

Neboj, přece tě tu nenechám samotnýho. Usměje se na něj tak nějak něžně, má pro vlčka holt slabost. A taky se mám vdávat, nezapomeň. Dodá ještě a cuknou jí koutky.

Přesně, čím dřív zmizí z povrchu zemskýho, tím líp pro všechny. Prohlásí. Hmm, myslím, že radši počkám. Rozhodne se pro bezpečnou pasivitu. Navíc máme hlídat vlčka, že... Cuknou jí koutky, jak si hezky najde důvod, proč za J-C zatím nejít:P

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » úte lis 06, 2012 2:35 pm

No...to bych nerad...*uculí se a pak sebou plácne do peřin* jeej...vdávající se...to je konec...*teatrálně zůstane ležet, ale po očku je obě sleduje, tak si vezme polštář, aby se mu na ně líp zahlíželo* hlídat vlčka...copak jsem nezbedné štěně?
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » úte lis 06, 2012 2:37 pm

Cha...lepší je vládce dneska nedráždit, co?*uchechtne se* ale pěkně jsem u toho alarmu v Guns nadskočila...*zakroutí hlavou a koukne na Jasona a rozesměje se* no jasně...nezbedný jsi až na půdu...*píchne jeho směrem prstem*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte lis 06, 2012 11:27 pm

Hele nech toho,nebo tě nepozvu na svatbu. A věř mi, že tam bude fakt hodně výýýborného masíčka. Nejen toho k jídlu. Dodá s ďábelským úšklebkem a v očích jí pobaveně zajiskří. Nezbedné štěně? Zamyslí se nad tím. Ne, ty jsi nezbedný a zlobivý vlček, což je mnohem horší. Vyculí se vesele. Tak koukej sekat latinu a regenerovat. Doporučí mu starostlivě s úsměvem.

Přesně tak, žiju tak dlouho taky díky tomu, že vím, kdy je lepší se někam moc necpat. Ušklíbne se. No jo, byla to pěkná šlupka. Klika, že zbrojíř tam nekutil zrovna něco citlivýho. A pokud kutil, má zjevně nervy z oceli. Podotkne, že klidně mohli mít po podnikání.

Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Soukromá část podniku