Soukromé pokoje J-C

Prostory klubu přístupné pouze zaměstnancům a jejich ohlášeným návštěvám.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Soukromé pokoje J-C

Příspěvekod Asher » pát zář 10, 2010 4:06 pm

To je tedy situace, když by si člověk i rád stěžoval...a ono není na co. Zatváří se nanejvýš účastně a když si ji J-C stáhne k sobě, neprodleně se usadí vedle ní. Ruku tak ledabyle hodí za Man na opěradlo, takže se nepatrně dotýká jejích vlasů. No vidíš, hned je to o dost pohodlnější ne? Zavrní dost blízko jejího ouška.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » pát zář 10, 2010 4:35 pm

*zapadne do pohovky a musí se slastně protáhnout* to se mi moc často nestává, že by nebylo na co..*uchechtne se* nepotřebujete bystrozorku na vedlejšák? *zatváří se, že by se jako ubytovala na nějaké kožešince úplně nenápadně* ne, rozhodně nehodlám odtud nic vynášet..ve vlastním zájmu..*otočí se na J-C, takže Ashera její černé vlasy lechtají na ruce, pak mírně zakloní hlavu, opře se mu o paži a koukne na něj* jo, o něco pohodlnější pravda..*zavrtí se s úsměvem*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » pát zář 10, 2010 4:40 pm

*rozesměje se* no to by záleželo...co by nám to poskytlo za výhody...*usmívá se na ně* to je dobře, ti, co odtud něco měli v úmyslu odnést už toho moc..nezažijou..*v očích mu probleskne něco temného a jak zakloní hlavu tak natáhne ruku a přejede jí prsty zlehka po hrdle, pod bříšky se mu chvěje její tep, kterému okouzleně naslouchá*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » pát zář 10, 2010 7:15 pm

Zaujatě se zadívá na její černé vlasy na své bledé kůži, pak neodolá a zlehka po nich přejede rukou. Miluju černé vlasy. Je to jako kdyby noční nebe na sebe vzalo hmatatelnou podobu. Řekne tiše a pramínek jejích vlasů si zvedne k tváři. Zarazí se těsně před ústy a zadívá se na ni svýma ledově modrýma očima. Pak zvolna sjede pohledem přes její tvář, až k lákavé křivce hrdla, kterou tak bezstarostně odhaluje. Nakonec neodolá a také zlehka přejede po té hedvábné kůži a zároveň se dotkne i Jean-Claudovy ruky. Zvedne k němu pohled a v očích mu blýskne.
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » pát zář 10, 2010 8:17 pm

*na okamžik odtrhne zrak od jejího hrdla a sleduje Ashera, když se jejich ruce setkají, proplete hbitě své dlouhé prsty s jeho, takže jim oběma buší tep do kůže, je v tom něco vzrušujícího a zároveň hrozivého, dvě elegantní ruce dvou upírů, kterým by stačilo tak málo stisku...krev v tepnách pod nimi se rozeběhne v ještě silnějším tepu* jako lapený motýl, že?*šeptne a sjede prsty po krku Man níž, takže propustí Asherovy prsty ze svého sevření..odtrhne od něj pohled, kterým ho k sobě poutal a skloní hlavu k Man* nebojíš se, mít ruce dvou Vyšších na svém rozkošném krčku?*zeptá se docela zvědavě*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » pát zář 10, 2010 8:27 pm

*když ucítí dvoje jemných prstů na hrdle, rozšumí se jí krev až v hlavě, někde vzadu jí hlásek říká, že je v troubě..až příliš si uvědomuje, že v téhle pozici by proti nim neměla nejmenší šanci, ale ať se propadne do nejhlubšího pekla, jestli by je měla odstrčit..mrkne na J-C* proč se ptáš, když to víš...*splašený tep mluví za vše* ale věřím, že mi od tebe nebezpečí nehrozí, snad se nedočkám rozervaného krku za to, že jsem tě sem kdysi pozvala..*usměje se na něj a dodá s pohledem upřeným na Ahera* a jestli někdo dovede přesvědčit o něčem tuhle zlatovlasou nespoutanost, tak jsi to ty, J-C..nemám pravdu?*otázka patří spíš druhému, letmo se dotkne zlatých vlasů, jakoby zkoušela, jestli ji nechá nebo se stáhne..*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » pát zář 10, 2010 8:52 pm

Když si s ním J-C proplete prsty, zadívá se na něj a v očích mu zahoří opravdový oheň. Ano...nebo ptáček, snažící se uniknout před šelmou, i když ví, že je to už marné. Hlesne tiše a v hlase má cosi hrozivého, co většinou jen číhá v pozadí. Když ho J-C pustí, obrátí pozornost zpět k Manori. Opře své čelo o její skráň, takže se jeho zlaté vlasy promíchají s jejími černými. Na okamžik se zarazí, když se na něj obrátí a studuje její tvář. Pak si ji přidrží a za bradu a pohlédne jí do očí. Ty jeho jsou sice úžasné, ale pořád jen oči, nesnaží se jí lézt do hlavy. Zatím:) Nikdy bych ti nemohl ublížit. A to nejen kvůli tobě, J-C... Krátce na něj pohlédne, ale hned se zadívá zpět na Manori. ...ale prostě nemohl. Kvůli tobě, kvůli přátelům, které tu - myslím - mám. Pousměje se a pohladí ji po tváři. A když se dotkne jeho vlasů, neuhne, jen zavře oči a tiše vzdychne.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » pát zář 10, 2010 9:18 pm

*zvedne k němu zrak a když zjistí, že se nikam zatím nepropadá, tak se mu klidně opře do pohledu svýma šedozelenýma, trochu jim tam tak kazí odstíny modrééé:)* věřím ti...*pomalu přikývne a otře se mu o ruku tváří, jako kočka, docela autenticky provede ten pohyb a přejede přitom rty přes klouby palce..když zjistí, že neuhýbá vjede mu vlasů hlouběji, přebírá se jimi prsty a laská je, jakoby měla v rukou něco vzácného, na co si ale musí sáhnout..odhrne mu husté prameny z tváře a pohladí linii lícní kosti čelisti až k bradě* taky myslím, že tady jsou..*špitne*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » pát zář 10, 2010 9:23 pm

*tiše se směje a smích klouže po kůži jako samet* lapený ptáček...uvidíme, třeba se nám povede ho přimět, aby nám něco rozkošného zazpíval..*v očích plamínky, rukou klouže z krku na rameno, nehty ji lehce škrábe tak, že jí naskočí husí kůže, lehce zajede za krajku šatů a stejně tak se věnuje i druhému rameni*

(cha, tak mě napadlo, že se při té délce vlasů všichni nakonec úúplně zamotaj do jednoho zlatočerného kokonu:D)
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » pát zář 10, 2010 9:32 pm

To jsem rád, že věříš... Zašeptá a pak už to déle nevydrží, zajede jí rukou do vlasů stejně, jako ona jemu, a zlehka přejede svými měkkými rty přes její. Zatím jen tak opatrně zkouší a dráždí, nedotírá nijak víc.

(šmarja, to je představa...už vidím Jasona, jak by se tvářil, až by ho J-C zavolal, aby je rozmotal:D Nejsem si jistá, že by dokázal zachovat vážnou tvář, věrného vlka:D já bych to určitě nedokázala:D)
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Soukromá část podniku