Soukromé pokoje J-C

Prostory klubu přístupné pouze zaměstnancům a jejich ohlášeným návštěvám.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Soukromé pokoje J-C

Příspěvekod Manori » úte říj 12, 2010 8:53 pm

*jen zírá na ně, pak se podívá na sebe* no co je tady tak směšného?*kouká, jak tak stojí prkenně vedle sebe*co máte pořád s těma nožičkama...*přimhouří oči a zakroutí hlavou a znovu se na sebe zadívá, jak tam J-C skoro zas brečí, jak se snaží nesmát a zatahá za košili, co ji má přilepenou trošku na břiše*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » úte říj 12, 2010 8:58 pm

nic, vůbec nic...*mávne rukou a schová obličej v dlaních* košile máme z nožičkama...to máme...*odpoví jí a zlomí se v pase, jak ho to zas dostane* no, přesně tu..*vypadne z něj, když je schopný se na ni zase podívat a vidí, jak se snaží odlepit látku od kůže* vypadáš hrozně, ma chérie, jestli chceš znát můj názor...*zamrká na ni*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » úte říj 12, 2010 9:26 pm

S nožičkama... Cuknou mu koutky docela dost, ale ještě se drží. Sjede ji dlouhým pohledem a pohlédne na ní s jiskřičkama smíchu v očích. No abych byl upřímný, vypadáš jak kdybys po cestě někoho zavraždila. Uculí se. Ale ta košile ti opravdu moc sluší, můžeš si ji nechat, jestli chceš. Rád tě v ní budu vídat. Blýskne mu v očích a na rtech mu pohrává známý hříšný úsměv.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » úte říj 12, 2010 9:44 pm

díky, Jean-claude, fakt...ne že bych to potřebovala slyšet*prskne, ale ten smích je nakažlivý, tak se musí taky culit, zavrtí hlavou a koukne na Ashera*no, skoro...kam se hrabe Čachtická paní na mě...*poznamená a odlepí látku s docela nechutný zvukem od kůže* tak ted nevím, jestli jsem si nedepilovala i žaludek..*zašklebí se a pak trochu překvapeně mrkne* fakt?(fetííííš:D) *zazáří jí očka, a snaží se vypadat né tak dychtivě, a radši by se propadla, než by přiznala, jak byla ráda, že má na sobě něco, co jí je připomínalo* chm..fakt bych měla něco se sebou...mám asi novou barvu ve vlasech...*nakrčí nos a pak tak nějak automaticky tu košili shodí z ramen, trochu jí pomůže od krve kouzlem* no, lepší...*zadívá se spokojeně na už zas jen modrou barvu* a teď když dovolíte...potřebuju sprchu..urgentně.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » úte říj 12, 2010 9:49 pm

*zatváří se malinko omluvně a pak svraští obočí nad tím zvukem* opatrně lištičko, at se nesvlékneš i z kůže...* mrkne, jak se jim tam tak hezky svlíkne* tohle ti jde...*poznamená a široce se usměje, když po něm střelí pohledem* no jen si posluž...umyjem ti záda, chceš?*nabídne, když si to šine kolem* nebo nejen to...*dodá nevinně*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » úte říj 12, 2010 10:24 pm

S úsměvem přikývne. Vážně, jen tak bych ti to přece nenabízel. (já chci takýýý:D spinkala bych s ní, místo plyšáčka:D) No jo, kůži si nech, sluší ti. Uculí se a znovu si ji důkladně prohlédne. Myslím, že budeš potřebovat umýt důkladně. Usoudí nakonec moudře a snaží se tvářit naprosto vážně. Plamínky v očích mu to trochu kazí.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » úte říj 12, 2010 10:29 pm

*usměje se*tak díky...*začne jí být v místnosti trochu horko, tak se nasměruje do koupelny, ve dveřích se otočí* když mi to tak hezky nabízíte...tak si možná ty záda umýt nechám...*dá důraz na to umýt a v očích ji provokativně zasvítí*

(láách..no to teda..místo tučňáka:D)
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » úte říj 12, 2010 10:33 pm

že?* zavrtí trochu hlavou nad tím, že se jim tak zaprasila a mírně povytáhne obočí*no to nabízíme...když si to dáma přeje..*usměje se nad tím důrazem pro sebe a pohne se*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » úte říj 12, 2010 10:55 pm

Ano ano, pro dámu cokoliv. Nezůstane pozadu, v očích už se mu rozhořívají ty známe zlobivé jiskřičky. Ladně se zvedne a následuje je do koupelny.

(áách, J-C koupelna...z těch zcén mi bylo docela horko..hmm pravda, nejen z těch v koupelně:D :pii )
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » úte říj 12, 2010 11:25 pm

(lach..jj, a nejen koupelna:D)

*v koupelně ji s úsměvem obejde, sedne si na okraj obří vany a pustí vodu, a zatímco chystá koupel tak ji po očku sleduje* nechceš se koupat oblečená, že ne...*mrkne na ni*
Jean-Claude
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Soukromá část podniku