Pracovna s knihovnou

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Pracovna s knihovnou

Příspěvekod Styx » ned kvě 16, 2010 8:22 pm

+vymaní se z jeho náruče+ Budeš vědět o každém mém kroku, ty hrdino +zavtipkuje+ Neboj se, dám na sebe pozor +řekne už vážně, přejede mu dlaní po tváři a než se Tony naděje, je pryč+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon kvě 17, 2010 4:36 pm

+sleduje ji, dokud mu nezmizí za dveřmi a pak se odebere k vitríně se sbírkou bodných zbraní, pár dýk a nožů vezme postupně do ruky, zkoumá je, přejíždí prstem po ostří jako břitva+ Že bych opět potřísnil tu nablýskanou čepel čerstvou krví? +krutě se usměje+ Těš se, parchante
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » ned čer 13, 2010 6:06 pm

+usilovně pracuje na přípravě další smrtijedské mise, kterou ho pověřil jeho Mistr, najednou zpozorní a slyší své chrty, ležící před pokojem, že se chovají neklidně, tak vyjde před dveře+ Copak je s vámi? +dřepne si k nim a pohladí něžně jednoho po hlavě, dalšího po hřbetu+ Najíst i napít jste přece dostali před chvílí +tváří se podezřele a když se barzojové rozštěkají a rozeběhnou do chodby, zavolá na ně+ Allegro! Ajaxi! Adare! Ke mně! +když psi neposlechnou, hledí za nimi znepokojeně a přemýšlí, co je tak rozrušilo+ Asi se vrátila Styx +zamumlá si pod nos a vrátí se k práci+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » ned čer 13, 2010 8:26 pm

+jemně zaťuká a strčí hlavu do dveří+ Neruším? +vejde dovnitř a přistoupí ke stolku, kde Tony pracuje+ Přišla jsem ti popřát k dnešnímu svátku. Všechno nejlepší +políbí ho na rty a vrazí mu do ruky vychlazené bílé víno+ Práce počká, ale oslava ne +usměje se a zaklapne knihu, kterou zrovna studoval a posadí se do kožené pohovky+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon čer 14, 2010 11:17 pm

+zvedne hlavu ke dveřím a když ji zahlédne, vstane a jde jí vstříc+ Styx +řekne měkce a jeho hlas ji pohladí+ Rád tě vidím +políbí ji a převezme od ní víno, pohlédne na etiketu a uznale pokývá hlavou+ Hm, vyznáš se +otevře jej a oběma nalije a podá jí skleničku+ Potěšilo mne, že sis vzpomněla +posadí se vedle ní a pozvedne sklenku+ Tak na co si připijeme, Lilie? +pohlédne jí uhrančivě do očí+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » úte čer 15, 2010 11:29 pm

Copak si nikdo jiný nevzpomněl? +podiví se+ Abych pravdu řekla, přišla jsem za tebou hlavně proto, že se děsně nudím a nutně potřebuji společnost. Občas lituji, že jsem ti zakázala přístup do mé části domu +zamyslí se+ Asi ten zákaz zruším +pohlédne k němu a uculí se+ Na co si připijeme... co třeba na na Zmijozel? +přiťukne si s ním a obrní se proti tomu jeho pohledu+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř čer 16, 2010 3:23 pm

Nepotrpím si, aby mi sem chodily zástupy gratulantů. Každý to ví, kdo mě zná +pohlédne lišácky na ni+ V každé zásadě je ale vždycky nějaká výjimka, která potvrzuje pravidlo +mrkne významně na ni+ Ale jakto, že se nudíš? Kde máš svou... společnost? +neopomene sarkasticky rýpnout+ Samozřejmě, že ti moc rád budu dělat společníka pro tento večer. Nejen pro tento +dodá+ Víš, že tě psi ucítili už z dálky, když jsi sem šla? Byli jak pominutí a okamžitě se za tebou rozeběhli +začne se rozhlížet+ Kde vůbec jsou, bastardi?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » stř čer 16, 2010 8:55 pm

Ještě, že tě mám +culí se+ Kam jinam bych chodila, když mi je smutno. Ty mě vždycky vyslechneš, jsi přítel do pohody i nepohody +jeho provokaci nechá bez povšimnutí+ Ty... Tony... ale já jsem chrty dnes vůbec neviděla. Jen jsem je před chvílí slyšela kdesi daleko v hradu zuřivě štěkat. Pokud se někam rozeběhli, rozhodně to nebylo za mnou +pohlédne na něj s nevyřčenou otázkou v očích+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv čer 17, 2010 11:23 pm

+zvážní+ Neběželi tě uvítat? Co je tedy rozrušilo? +obočí se mu stáhne do znepokojivé křivky+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » stř čer 23, 2010 6:07 pm

To vůbec netuším. Nejspíš se do hradu dostala nějaká zvěř a teď ji pronásledují. Chceš se jít podívat, proč tak vyvádějí?
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho