Kuřácký a karetní koutek

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Kuřácký koutek

Příspěvekod Neferet » pon dub 19, 2010 8:47 pm

Kdybych to věděla, tak to rovnou udělám a neptam se. +zamrmlá+ To není moc dobrej nápad. +zakroutí hlavou+ Mimo to vlkodlaci nejsou zrovna moje parketa. +řekne jako by o nic nešlo a pak na něj kouká jako by jí právě řekl, že je z měsíce, ale když se rozesměje, tak se na něj usměje+ Ještě, že tak. +zasměje se+ Kdybych věděla, co to je. +pokrčí mírně rameny+ To zdobení je zvláštní. +přejede prstem nad jakýmsi zdobením na chladném kovu aniž by se ho dotkla+ Jak je starý? +zajímá se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon dub 19, 2010 11:32 pm

Ušetřím tě těch starostí a vše z toho, co jsem od tebe požadoval, si obstarám sám +mrkne na ni vesele+ Jistěže je zvláštní, je to originální práce čtyř různých mečířů. Každý tomu ornamentu vtiskl svůj vlastní punc +chvíli si zkušeně prohlíží zbraň a otáčí ji ze všech stran+ Odhaduji, že je přibližně z první poloviny 12. století +počká, až si jej Nef pořádně prozkoumá a pak jej opatrně pověsí zpátky na zeď+ Nemáš hlad?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » úte dub 20, 2010 8:01 am

Jak si přeješ. +usměje se na něj+ Hmn. +zamyšleně a zaujatě pokývá hlavou+ Děkuji, že jsi mi ho ukázal. +usměje se, když odtrhne pohled od meče, který už visí na stěně+ No eeehmn, po pravdě trochu mam. +přizná se+ Sem tu už od rána a ani jsem se nestihla nasnídat. +snaží se trochu obhájit, aby to nevypadalo, že se sem přišla najíst+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » úte dub 20, 2010 6:49 pm

Už od rána? Promerlina, vždyť je už pomalu večer. To ti Styx nic nenabídla? +podezíravě se na ni zahledí+ To muselo být něco opravdu vážného, co jste probíraly, když na to zapomněla. To není její styl. Vždycky byla skvělá hostitelka +přivolá si skřítka a přikáže mu přinést něco k jídlu+ Copak jste řešily tak důležitého? +sedne si naproti ní, propaluje ji pohledem a nepovolí, je rozhodnut se to za každou cenu dozvědět+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » úte dub 20, 2010 7:36 pm

Ono kdyby Styx nespala do oběda, tak bych tu nebyla až do večera. +pokrčí mírně rameny+ Ale jo nabídla, ale zrovna jsem jaksi neměla chuť k jídlu. +chvíli se na něj kouká a přemýšlí, jestli něco ví, ale dojde k závěru, že ne jinak by určitě něco řekl+ Zase tak nic důležitýho to nebylo. +vysouká ze sebe pomalu, jako by si to promýšlela+ Eeee. +přemýšlí, na co to svést+ Přinesla jsem jí nějaký knihy. +řekne nakonec první věc, která ji napadne+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř dub 21, 2010 9:36 am

+čelo se mu zatáhne mrakem+ To zase musela řádit celou noc, že spala až do oběda. Tak knihy... +nevěří jí ani za mák, ale radši změní téma+ Tak si vezmi, co hrdlo ráčí, ať mi tady náhodou nezkolabuješ hlady +zasměje se a nabídne jí lákavě vypadající studenou mísu, kterou právě přinesl skřítek+ Jaké svitky teď překládáš? +ptá se s nefalšovaným zájmem s plnou pusou+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » stř dub 21, 2010 1:45 pm

Jo asi jo. +zamumlá a přikývne+ O děkuji. +široce se usměje a vezme si od něj jídlo, do kterého se s chutí pustí, ale tak aby to nevypadalo moc neslušně+ Našla jsem pár svitků s léčitelskou magii. +odpoví, když polkne+ Docela zajímavý až na to, že polovině výrazům nerozumim, jelikož jde o lékařský výrazy a formulace. +pokrčí mírně rameny+ Ale docela se u toho sem tam i pobavim, jak lítam z jedný knihy do druhý a zjišťuju si podrobnosti k jednotlivym výrazum. +usměje se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř dub 21, 2010 7:36 pm

Tak vidím, že se vůbec nenudíš +zasměje se+ V jakém jazyce je originál? Pokud je to v latině, mohl bych ti s tím pomoct. V mrtvém jazyce jsem docela dobrý +okusuje tam hladově jakýsi chlebíček+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » stř dub 21, 2010 7:49 pm

To rozhodně nenudim. +zazubí se+ Shodou okolností v latině je. +přikývne+ Pokud nemáš nic lepšího na práci, tak tvojí pomocí rozhodně nepohrdnu. +usměje se+ Sem se totiž zapomněla zmínit, že latina není zrovna moje silná stránka, takže dost často hledám slova ve slovníku a takovej „slovník“, kterej myslí za mě by se mi hodil. +zubí se na něj, v očích veselý ohýnky+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv dub 22, 2010 10:55 am

Ale moc rád ti s tím překladem pomůžu. Poslední dobou nemám nic moc na práci, akcí je málo a doma je pusto a prázdno. Tak o léčitelství? To si budu muset dát hodně záležet, abych text přeložil správně. Protože, víš, jak se to říká... Errores medicorum terra tegit +rozesměje se+

(překlad latinské fráze: Omyly lékařů kryje zem)
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho