Kuřácký a karetní koutek

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Kuřácký koutek

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv kvě 20, 2010 9:02 am

Sedne si na nabízené místo. Děkuji, dám si skotskou. Mě se zdá také nějaká divná. Asi ji něco trápí. :(
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv kvě 20, 2010 3:13 pm

To máme stejný vkus na pití +pousměje se, otevře bar, vytáhne tu nejkvalitnější whisky, jinou tam totiž ani nemá a naplní oběma skleničky+ Taky jste si to všimla? +zpozorní+ Netušíte, co ji trápí? +vyzvídá s neskrývaným zájmem, spíše obavou+ Vás jsem ještě nikde nezahlédl. Nejste zde dlouho, že ne? +posadí se naproti ní a pozoruje ji+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv kvě 20, 2010 3:48 pm

Já jsem taková nevýrazná. zasměje se a vezme si od něj nabízenou sklenici.[/i ]Ehm, řekla bych, že je toho na ni moc. Ale nic moc nevím, jsme sice přítelkyně, ale ještě jsme se k tomu nestačily dostat. Vždycky, když o něčem začnu, buď změní téma, nebo odejde. [i]zamyšleně se kousne do rtu a přehodí nohu přes nohu. No, a jak vy se máte?
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv kvě 20, 2010 6:09 pm

Neřekl bych, že jste nevýrazná. Naopak +prohlíží si ji se zájmem+ Ty vaše vlasy jsou totiž nepřehlédnutelné +uculí se+ O vaší kráse ani nemluvě +když Mystick mluví o Styxině podivném chování, zamračeně ji poslouchá a je pevně rozhodnut později za ní jít, teď se však plně věnuje svému hostu+ Já se mám... skvěle +pousměje se+ Copak to jde i jinak ve vaší příjemné společnosti?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv kvě 20, 2010 7:38 pm

Oh, vy jeden lichotníku. trošku se začervená. Docela by mne zajímal váš postoj k článkům od té hyeny z DV. Mě osobně připadají všechny až moc rýpavé, na druhé straně zase o ledasčem informují... No, nevím, co si o nich mám myslet.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv kvě 20, 2010 8:47 pm

Už vám někdo řekl, že vypadáte roztomile, když jste v rozpacích? +pousměje se, ale už ji přestane zlobit+ Myslíte madam Storm? +pozvedne obočí+ Ale mne připadá velice sympaticka. Pravda, má svérazný přístup k soukromí druhých, ale uznejte, nebýt jí, nevěděli bychom o našich přátelích vůbec nic +zasměje se+ Vy už jste se stihla stát terčem jejího šmírování? +usrkne si skotské a chvíli ji labužnicky převaluje na jazyku+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pát kvě 21, 2010 3:22 pm

Oh, a kdo se už nestal? Mě ve svém článku nazvala děvkou. Sice ne přímo, ale přece. Ano, máte pravdu. Je docela sympatická, pokud zrovna nemá po ruce rychlobrk. trochu se pousměje Tak mě napadá, neplánujete náhodou v dohledné době nějaký večírek? Jak jsem slyšela, tak váš ples v Zrcadlovém sále byl úchvatný.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pát kvě 21, 2010 4:25 pm

Děvkou? +pokrčí udiveně čelo+ Čím jste si od ní vysloužila ten přívlastek? +zeptá se trochu zvědavě+ Ten ples byl opravdu velkolepý, ale nebyl můj. To zorganizovala Styx. Má talent na tyto věci. Její večírky jsou nezapomenutelné +zamyslí se+ Pokud si vzpomínám, tak nedávno mi říkala, že připravuje nějakou párty při příležitosti otevření jakéhosi jejího salonu, čert ví, jakého. Nezlobte se, podrobnosti neznám, ale asi to bude brzy. Ptala se mě totiž, jestli mi to nebude vadit, že to bude tady na Orlíku.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pát kvě 21, 2010 5:42 pm

No, tak nějak jsem svedla Severuse. Vlastně jenom napůl. Ale pokud by vám to nevadilo, ráda bych se bavila o něčem jiném.řekne měkce, ale jasně. Oh jistě, salon andělské krásy. Koupila ho s Memory. Velmi dobrý podnik, jsem na něj zvědavá. při pomyšlení na salon si trochu kriticky prohlédne své nehty.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pát kvě 21, 2010 9:49 pm

Svedla... Snapea? +málem vyprskne skotskou+ Tak to se vám povedl zázrak. Ten ledový krápník si totiž k sobě nikoho nepřipustí. Pokud vím, tak spal pouze se dvěma místními ženami. Toho špinavého motáka nepočítám +kývne hlavou a změní téma+ Ano, ano, bylo to něco ohledně toho, aby nás ženy okouzlily svoji krásou. Já přesto preferuji tu přírodní. Co vy... ráda se krášlite? +prohlíží si ji+ Myslím, že to vůbec nepotřebujete +culí se na ni+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho