Kuřácký a karetní koutek

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Kuřácký koutek

Příspěvekod Tony Dolohov » úte říj 26, 2010 5:15 pm

To by ti tví přátelé a milenci dokázali povídat, jaká skutečně seš +uculí se. Skřítek donese nějaké mísy se sýrem, zeleninou, masem a Tony je postaví na stolek a nabídne Wenai+ Takže jsi společenská? V tom případě mi nejde do hlavy, jak je možné, že jsem tě ještě nezahlédl na žádném večírku +pokrčí čelo přemýšlením+ Pomůcky? +zachytí zajímavé slovo+ Jaké? +hned se chytí+ Tak adrenalinu si užiju až dost na misích a výcviku. V soukromí mám rád svůj klid +to by mu snad ani malé děcko nevěřilo+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 26, 2010 7:36 pm

Tak normálně. +něco tam sezobne+ Pouta, bičík, důtky, dvanáct metrů saténové stuhy... nic neobvyklýho. +musí se pro sebe usmá+ Obojek... Hm... myslím že si dám k večeři ještě trochu té dobré skotské. +s prosebným pohledem k němu nastaví skleničku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » úte říj 26, 2010 10:30 pm

+lehce pozvedne obočí z výčtu těch sadomasochistických pomůcek+ Hm.. zajímavé předměty. Ty je používáš na druhé, anebo je radši snášíš na sobě? +docela zajimavě se zvrtl jejich dialog+ Dobrá, že ano. (ta skotská) Pochází přímo z palírny, kterou vlastní moje rodina ve Skotsku +dolije jí+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 26, 2010 10:41 pm

Co by to bylo za skotskou, kdyby nebyla za Skotska. +usměje se+ Mám ráda +najednou se dívá všude možně jen ne na něj+ když mě někdo sváže. Cítit bič na kůži, to je něco... +zachvěje se vzrušením, ale vypadá, jako bby se za to spíš styděla+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » úte říj 26, 2010 11:30 pm

+zasměje se pobaveně+ Nepoukazoval jsem na to, že tato skotská pochází ze Skotska, to je snad logické +opět se nad tím pousměje+ ale na to, že je to rodinná značka +trochu se naparuje, no+ Masochistka? +řekne překvapeně+ Víš, že bych tě tipoval zcela opačně? +zakroutí hlavou+ To je v pořádku. Vždycky musí být jeden dominantní a druhý submisivní, jinak by to ani nešlo. Ví tohle o tobě někdo? Tedy kromě tvých milenců +předkloní se v křesle+ Máš ráda výprask jen tak, nebo i spojený se sexem?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř říj 27, 2010 10:54 am

No to mě tipuje kde kdo, nicméně opak je pravdou. +ucucává skotskou+ Myslim, že to skoro nikdo neví, jakoukoliv slabost je třeba tajit. +podívá se na něj+ Výprask jen tak? To nikdy není jen tak. Vždycky je v tom něco vzrušujícího, něco nemravného. Ehm, proč se ptáš?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř říj 27, 2010 4:19 pm

Protože já mám zase rád v ruce bič +v očích mu zableskne něco tajemně zvráceného, ale hned je to pryč, jako by to tam nikdy nebylo. Tony se opře zpátky do opěradla a pomalu usrkává svůj drink, pozorujíc ji přitom+ Trochu jsi mě překvapila. Slyšel jsm o tobě, že jsi domina +pousměje se, nečekal, že se jejich rozhovor zvrtne tak důvěrným směrem+ Ptám se z čiré zvědavosti. Je dobré vědět, co se lidem v mém okolí líbí. A taky to, co se jim... nelíbí +ušklíbne se+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř říj 27, 2010 6:51 pm

No tady to máš, ty drby. Člověk se jednou zapomene, uváže si někoho na vodítko a už je z něj domina. +uculí se+ Jasně, ze zvědavosti. Tak teď mi pěkně pověz, co se v posteli líbí tobě. Já už ti to řekla, takže mi to dlužíš.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř říj 27, 2010 11:17 pm

Mohl bych říct, že ti nedlužím nic, protože jsi mi řekla, co jsi sama chtěla. Ale je pravda, že ses mi svěřila s věcmi, které asi jen tak nevykládáš každému na potkání. Já... +vezme si další doutník a pomalu si jej zapálí, nepospíchá s odpovědí+ mám v sexu jednu jedinou podmínku. Vždycky jsem já ten dominantní. Vše ostatní je povoleno a hodně záleží, s kým tu postel sdílím. Moc rád experimentuji a zkouším nové věci a nic mi není cizí +zahalí se do šedého dýmu a začíná uvažovat, že toto téma by měli ve vlastním zájmu co nejdřív ukončit+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř říj 27, 2010 11:31 pm

No jo, ježně v jednu chvíli člověk naude dojmu, že už zkusil všechno, co se dá a nic ho nepřekvapí. Pak mu zbudou dvě možnosti, buď se sexem skončit, nebo prostě hledat dál, jestli ho něco nepřekvapí. +pokrčí rameny a napije se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho