Kuřácký a karetní koutek

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Kuřácký koutek

Příspěvekod Tony Dolohov » úte pro 29, 2009 4:40 pm

°celou dobu, co tady fata předvádí své sváděcí číslo, ji jenom pozoruje s trochu povýšeným úsměvem na rtech, ruka mu sjede na její vyzývavé koleno a začne jej pomalu hladit, když se mu prsty dotýká tváře, hledí jí zpříma do očí a snaží se z nich vyčíst její úmysly, je ve střehu a jak ho tak smyslně zbaví kravaty, jen polkne, až mu naskočí ohryzek a olízne si rty, jinak se ani nehne a upřeně ji pozoruje, čeká, co bude pokračovat, laská její koleno a rukou sjede trochu vejš na stehno, dál zatím ne°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pát led 01, 2010 3:32 am

+upustí kravatu na zem a jednu rukou začne Tonymu rozepínat další knoflíčky u košile. druhou ruku položí dlaní na jeho ruku na svém stehně a posune mu ji o něco výš. pak k němu víc přiblíží obličej. také se mu dívá do očí a po chvilce ho letmo políbí na bradu, na koutek úst, otře se o něj tváří, zase ho plíbí na tvář, na hranu čelisti a nakonec ho trochu kousne do spodního rtu. v očích má výraz "zlobivá holka" a dívá se na něj, co s ním její oťukávání udělá. zkoumá jeho výraz a tváří se skoro vážně. pak se mu zase zadívá do očí hodně z blízka - jejich nosy se skoro dotýkají.+
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » úte led 05, 2010 1:50 pm

°když mu posune jeho ruku na stehno, zvedne koutek rtů v povýšeném úsměvu° Jste cílevědomá, slečno. Až mě to překvapuje °ruku ale nestáhne a hladí ji po vnější straně stehna a sklouzne vysoko až na hýždě, přimhouří oči, když ho začne olíbávat a sevře trochu bolestivě mezi zuby její spodní ret, jako by ji chtěl potrestat° Nemáte zábrany, i když víte, jak to se mnou je? °navzdory svým připomínkám ji obejme kolem pasu, přitáhne si jí k tělu, až se jejich obličeje téměř dotýkají, dýchne jí do tváře kouř z doutníku a sleduje ji škvírami ve víčkách°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » úte led 05, 2010 9:03 pm

cílevědomá? opakuje po něm melodickým a zastřeným tónem. zároveň mu dorozepne košili a pohybem dlaní - pohlazením mu ji rozhrne a stáhne z ramen proč myslíte? a přesune se s hlazením na hruď, po chvilce postoupí níž, na břicho
na stisk jeho zubů na svých rtech reaguje tak, že po něm nejdřív vyjede a chce ho kousnout, ale jen naprázdno cvakne zubama a nakrčí nos. pak se mu zase otře tváří o tvář, pak rty o jeho rty.
zááábrany? co je to? a jak to s vámi je? vím toho o vás vlastně dost mááálo zapřede jako kočka a protahuje slabiky. a Tony může cítit, jak se Fata chvěje.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » ned led 10, 2010 8:03 pm

°oceňuje, jak si fata na jeho svádění dává záležet a jak si dokáže vychutnávat tyto intimní chvilky a přemýšlí, že by ho docela lákalo zkusit ji, jaká je v posteli, neměl žádný sex, co se vrátil z mise a na Sibiři taky nebyl na to čas, je nadržený jako kamzík a je ve hvězdách, kdy se mu konečně povede zlomit Styx, a tady se mu nabízí taková příležitost, ne že by jich neměl víc, ale doteď zachovával věrnost a teď se mu naskýtá možnost nejenom ukojit své pudy a prožít příjemné chvíle s krásnou ženou, ale i satisfakce oplatit Styx ten její románek s vlkodlakem°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » ned led 10, 2010 8:08 pm

(pokračování)
°ušklíbne se° Ani netušíte, jaká je to pro vás výhoda, že o mně nic nevíte °její hlazení s ním docela mává a jeho pevná vůle se pomalu rozpadá, vzrušení ho tlačí v poklopci a když cítí, jak se jí chvěje tělo, víc už jí nedokáže odolávat, rychle uhasí doutník, posadí si ji do klína a jednou rukou ji pevně obejme kolem pasu, druhou jí sevře v dlani vlasy a donutí ji zaklonit hlavu tak, jak potřebuje° Budeš si ještě dlouho se mnou hrát, ty malá bestie? °zasyčí jí do tváře a zcela opojen chtíčem a jejím sváděním jí dravě začne líbat rty a vymetat ústa, rukou jí zajede pod sukni°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pon led 11, 2010 8:27 pm

(ještěže fata neví, že má být jenom prostředkem k pomstě - jinak by - jako každá žena - určitě "plakala štěstím". ale co neví, to jí nevadí ;) )

když se jí zmocní, naprosto se mu podvolí, nechá se líbat, po chvíli divoké polibky opětuje. její tělo pod jeho rukama zaujímá přesně ty pozice, do kterých ji tvarují. nechá se ohýbat i zkoumat, hladit a líbat. a když jeho prudký nápor trochu poleví, sedí mu obkročmo na klíně, trochu zadýchaná, poněkud se odtáhne, aby na něho dobře viděla, zase ho pohladí po hrudi, sjede níž na břicho, tam se ale její dlaň nezastaví, ale pomalu sune se níž a níž.

tak dlouho, +olízne si rty+ jak to jen vydržíš, sladký koloušku. +zapřede
v očích se jí blýská dravost. blíží se svou tváří k jeho. poslední slovo mu už říká do ucha, tře svou tvář o jeho a trochu mu začne okusovat ušní lalůček. prsty jedné ruky se mu probírá ve vlasech a druhá pomalu, ale neomylně, zamíří do rozepnutého poklopce, kde zatím hřbety prstů přejíždí po holé kůži těsně nad okrajem jeho apartního značkového prádla. prsty hledají, kduy se dostat za pas...
tak necháš mě? můžu si s tebou pohrát? zašptá, když prsty najdou cestu.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » sob led 16, 2010 9:26 pm

(láách:) ale tak...nejenom prostředkem k pomstě, to je jedno k druhému, Tony je normální zdravý chlap, kterého takovéto svádění nemůže nechat chladným:) Jenom technická: ještě donedávna jsem si byla jista, že si Tonyho nechám jenom pro sebe. Jsem totiž sobecká, žárlivá a majetnická mrcha, muhehe. Proto mi to i tak dlouho trvá. Věci se ale nyní změnily a už mi záleží na jiných, tak jsem trochu slevila ze svých zásad a možná mu dopřeji i nějaké to povyražení, ať si Tony taky užije. Ovšem, to neznamená, že svého miláčka daruji každé, která se namane. Momentálně vůbec netuším, co mu dovolím dál, ale láká mě ten sex s fatou, je opravdu neodolatelná. Líbí se mi to její svádění a jsem sama zvědavá, jak to bude dál pokračovat. Kdo ví... možná Tony pod tíhou špatného svědomí ucukne, možná tam v poslední chvíli vtrhne Styx a utne jim to, a možná si Tony po letech vrzne konečně i s jinou ženskou. Každopádně už i tak fata dosáhla to, co jsem nikdy nepředpokládala, že bych kterékoliv dovolila;-)
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » sob led 16, 2010 9:38 pm

°přidá více vášně do polibku, hladí ji po nahé kůži, dlaní vnímá horkost jejího těla a rukou zajíždí vysoko pod sukni, druhou mne přes šaty její prsa, pak se odtáhne a ohrne koutek pravého rtu v arogantním úsměvu° Líbí se ti to... že ano... °pustí jí vlasy a chvíli jí dovolí hrát si, přivírá oči, je mu to příjemné a když fata vklouzne rukou do jeho rozkroku, zvedne se mu kromě jiného i jedno obočí, zpoza přimhouřených víček střídavě pozoruje její oči a ruku za boxerkami, cítí v klíně silnou touhu, kterou potřebuje ventilovat, tak se pohodlně rozvalí a rozpřáhne paže do stran na opěradlo° Tak ukaž, co umíš °sebevědomě se pousměje°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » úte led 19, 2010 3:48 pm

( :D v tom případě je nám ctí a národním svátekem. ano - stát se může skutečně všechno - uvidíme. nechvaleme dne před večerem :). je ale fakt, že se holka fakt musela snažit - taková aktivita, a do nedávna se zdvihalo jenom obočí :lol: - na to není zvyklá. )

+dívá se mu do očí a skousne spodní ret. ruka v klíně putuje níž a níž. když "rodinné šperky" nabudou na objemu a tvrdosti, potěšeně jí blýskne v očích:+ jistě, že se mi to líbí - jinak bych to přeci nedělala +usměje se a naznačí něco mezi polibkem a kousnutím+ a tobě se to líbí taky - mám hmatatelné důkazy +ušklbne se na něho s převahou, že to nemůže popřít. a věnuje něžnou, ale důraznou péči své ruky oněm důkazům+ myslím, Tony, že ti předvedu něco, na co jen tak nezapomeneš +dodá s pronikavým pohledem a úsměvem, z nichž mu přeběhne brnění po zádech. zase mu otře tvář o jeho, něžně ho políbí na levý koutek a zapřede+ hra začíná, Tony.
+odtáhne ruku z jeho klína, druhou ho pohladí po hrudi, potom se na okamžik odtáhne celá, najde někde na pohovce, nebo na zemi jeho kravatu a zaváže mu jí oči. políbí ho dlpuze na ústa. a po krku rty a jazykem sklouzne na hruď...
fatamorgana
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho