Kuřácký a karetní koutek

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Kuřácký koutek

Příspěvekod Styx » úte led 19, 2010 8:06 pm

(hmmm... nevím, nevím, holka... nedůvěřivý Tony by si těžko nechal dobrovolně zavázat oči od neznámého člověka. Takovéto erotické hrátky na slepou bábu dovolil pouze jediné osobě. No, sama jsem zvědavá, jak na to zareaguje:))
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Eternity » úte led 19, 2010 8:12 pm

(uff! už jsem si myslela, že je to kontrola pracovní morálky... :D no jo - ať se zařídí, dle libosti. Fatiminy hry jsou různé... a někdy se ubírají po zvláštních cestách. ale ptala se, jestli taky hraje a on řekl, "ukaž, co umíš". a jak - neznámého - vždyť už tady u všech všudy hovoří drahně týdnů :lol: )
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Styx » úte led 19, 2010 8:26 pm

(kontrola? chachacha! Jsi se lekla, co? By se asi Styx divila:) Ale dobře, dej mi trošičku času, promyslím, co Tony fatě dovolí;) Jen aby ho ještě i nesvázala:))) )
Styx
VIP Member

Příspěvekod Eternity » úte led 19, 2010 8:42 pm

(fajn, času je - spousta :), delfská věštírno... co myslíš, že chtěla udělat s tou košilí :lol:? a ať se Tony trochu snaží - Fata už zažádala o zvýšení platu za práci v extrémních podmínkách ;) - doly, slkářství, svádění Tonyho. )
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Eternity » stř led 20, 2010 9:03 am

(motivace pro Tonyho :)
download/file.php?id=164 )
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř led 20, 2010 11:35 am

Nóó... pěkná... řekla bych, že přímo Tonyho typ. Akorát... myslíš, že má nějakou šanci, aby Tony zapomněl na tuto? :-D

Obrázek
Néé, slibuji, že tě už nebudu zlobit :). Dneska ukážu Tonymu fatinu fotku a uvidím, co na to řekne ;-)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Eternity » stř led 20, 2010 1:05 pm

(jo, Styx, ... řekla bych že Tony nedokáže zapomenout... ale co já vím? to ví jen on a možná Ty.
ALE: zatím nám nejde o to, aby zapomenul, ale stačí když SE zapomene - skoro bych řekla, že už se zapomíná :).
ale máme tu pěknou "přestávku s hrajícími si koťátky" :). )
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv led 21, 2010 12:59 pm

(rodinné šperky?:))
Nepopírám to, když máš v ruce tak nezvratné důkazy °ušklíbne se na půl úst, nechá její ruku hrát si v klíně s jeho rodinným stříbrem, dokonale se ovládá, ale nahá hruď, poseta křižovatkami jizev, se mu pomalu zvedá a klesá a prozrazuje jeho rostoucí vzrušení, její hbitý jazyk, klouzající mu po nahé kůži, vyvolává v něm příjemné mrazení, pořád ji ale sleduje a když se ho pokusí vázankou zbavit zraku, surově ji chytne za zápěstí a zasyčí° Nezkoušej na mne žádné triky. Chci na tebe vidět. Chci mít pod kontrolou vše, co se mnou děláš °odhodí kravatu z jejího dosahu a vklouzne rukou do jejího výstřihu, chvilku si hraje s jejíma prsama, hladí je, líbá a olizuje a špičkou jazyka mučí její bradavky° Jsi rozpálená jako pekelný oheň °uculí se spokojeně, chytne ji za ruku a vsune si ji do poklopce° Pokračuj °pobídne ji lehce zastřeně°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » čtv led 21, 2010 11:05 pm

(no jo, "šperky" by T. Pratchett :) - a když si tak vzpomenu na jednu epizodu se Zrcadlem Prozřetelnosti... :lol: )

vnímá jak jeho silné vzrušení bojuje se sebeovládáním. tuší, že se na Tonyho hrnou protichůdné myšlenky a pocity a taky hormony - proto je jemná, pomalá a důsledná - vede si ho za ručičku tam, kde ho chce mít. kdyby chtěla pouze sexuální uspokojení, rychlovku, tak už to dávno sfoukli, sepsala by ním ještě dva články a touhle dobou by byla jinde. ona si ale - merlin ví proč - dává záležet, dokonce se mazlí. hra ji skutečně začala bavit, nořila se do ní stále víc a víc. a náhle, když si to začala pěkně užívat - a Tony nejspíš taky - ji hrubě chytí, přetrhne rytmus, kdy se vzájemně poznávali, střídali v aktivitě a jeli na jedné vlně.
Fata není žádné ořezávátko, když ji hrubě chytí, naučeným pohybem, skoro instinktivním, se mu vytrhne a je připravená se bránit, porvat. během té bleskové akce Tonyho docela silně praští loktem do žeber - může to být výsledkem výcviku, nebo náhoda - kdo ví? a může být rád, že nepoužila koleno.

co... to... ! +zaprská, vylítne a odtáhne se od něj. koukne mu do očí pěkně naštvaně+ pane Dolohove! kazíte mi zábavu! +(že si sundal kravatu z očí)+ a ubližujete mi +syčí+ co mě bude bolet, to bude bolet vás desetkát +oddodí si vlasy z tváře a oči jí žhnou, nedělá si legraci. nevím, jestli z ní má teď Tony strach, ale doporučovala bych mu to v zájmu jeho bezpečnosti.+
Naposledy upravil fatamorgana dne čtv led 21, 2010 11:31 pm, celkově upraveno 1
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod fatamorgana » čtv led 21, 2010 11:29 pm

pokračujeme:

+nakloní se k němu, jejich obličeje jsou u sebe zase blízko, tentokrát však mají jiné výrazy+ tak ty mi nevěříš? kdybych chtěla, mohla jsem tě už dávno zabít, Tony, ani bys si nevšiml. neruš moje kruhy. neznáš mě, nevíš kdo jsem. a nepoznáš, z toho, jak se chovám, co s tebou zamýšlím. dobře. to se může stát. ale zkus na mě ještě jednou vztáhnout ruku... +v očích jí hoří peklo a šílenství.+
+asi můžeme předpokládat, že si Tony Fatu pak přitáhne k sobě a věnuje jí tu konejšivou pozornost ve výstřihu. Fata dýchá přerývaně, ale už není tak vláčná, jako před chvílí. na jeho poznámku o ohni ho trochu kousne do ramene a prohodí+ rozpálená? chm. mám vztek, koloušku!
+a když si položí její ruku zpátky do klína, jsou její oči jakoby daleko+ přetrhl jsi mi mou hru, sladký. teď se musíš chvíli snažit ty, než mě zase něco zábavného napadne... nebo vážně myslíš, že sebou nechám cloumat a pak rychle vyplním tvé příkazy? já nejsem prodejná děvka! +hodí na něj mírně povýšený xicht, stáhne ruku, zase pohodí hřívou a opře se vedle něj o opěradlo pohovky a zkoumá vzorek potahu, kreslí si po něm prstem. velkou částí boku se ale státe dotýká Tonyho břicha a hrudníku a její vlasy mu zaplaví rameno, cítí její šampón i parfém, teplo jejího těla, její puls i dech...+
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho