od fatamorgana » čtv led 21, 2010 11:29 pm
pokračujeme:
+nakloní se k němu, jejich obličeje jsou u sebe zase blízko, tentokrát však mají jiné výrazy+ tak ty mi nevěříš? kdybych chtěla, mohla jsem tě už dávno zabít, Tony, ani bys si nevšiml. neruš moje kruhy. neznáš mě, nevíš kdo jsem. a nepoznáš, z toho, jak se chovám, co s tebou zamýšlím. dobře. to se může stát. ale zkus na mě ještě jednou vztáhnout ruku... +v očích jí hoří peklo a šílenství.+
+asi můžeme předpokládat, že si Tony Fatu pak přitáhne k sobě a věnuje jí tu konejšivou pozornost ve výstřihu. Fata dýchá přerývaně, ale už není tak vláčná, jako před chvílí. na jeho poznámku o ohni ho trochu kousne do ramene a prohodí+ rozpálená? chm. mám vztek, koloušku!
+a když si položí její ruku zpátky do klína, jsou její oči jakoby daleko+ přetrhl jsi mi mou hru, sladký. teď se musíš chvíli snažit ty, než mě zase něco zábavného napadne... nebo vážně myslíš, že sebou nechám cloumat a pak rychle vyplním tvé příkazy? já nejsem prodejná děvka! +hodí na něj mírně povýšený xicht, stáhne ruku, zase pohodí hřívou a opře se vedle něj o opěradlo pohovky a zkoumá vzorek potahu, kreslí si po něm prstem. velkou částí boku se ale státe dotýká Tonyho břicha a hrudníku a její vlasy mu zaplaví rameno, cítí její šampón i parfém, teplo jejího těla, její puls i dech...+
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.