Pracovna s knihovnou

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Pracovna s knihovnou

Příspěvekod Neferet » pát pro 04, 2009 4:33 pm

+postupuje vzad a blokuje jeho útok+ Taky nejste k zahození. +usměje se, když se zastaví, trochu se stáhne a pak udělá výpad vpřed na vnější stranu jeho pravé ruky, ale na poslední chvíli směr změní na vnitř stranu+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát pro 04, 2009 5:41 pm

+pohodlně se usadí, vezme do ruky sklenku a pomalu popíjí, uznale pozoruje Tonyho, jak mu to sluší v černých přiléhavých kalhotách a černé hedvábné košili, částečně rozepnuté a odhalující kousek jeho mužné hrudi a se zalíbením sleduje jeho šermířský tanec, vůbec doteď netušila, že s těmi zbraněmi taky umí dokonale zacházet+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pát pro 04, 2009 6:42 pm

°odrazí čepel její zbraně na stranu, chviličku jí nechá klamný pocit bezpečí a pak se vrhne vpřed, rychlým výpadem ji přiměje k ústupu a dokonale vypočítaným brilantním zásahem se hrot jeho kordu ocitne jen pár milimetrů od její hrudi, usměje se na ni s pocitem vítězství, pak ale skloní hlavu a uvidí špičku jejího kordu vznášet se těsně u jeho odhalené kůže na prsou, pomalu zvedne hlavu a pohlédne na ni° Jste vskutku dobrá. Je to remíza °usměje se, skloní zbraň a podá jí ruku°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » pát pro 04, 2009 6:56 pm

+ustupuje, před jeho útokem a ve chvíli, kdy Tony provede svůj poslední výpad okamžitě zareaguje a špička jejího kordu se ocitá v blízkosti jeho hrudi, dívá se mu do očí a je si vědoma, že jí na hruď míří špička jeho kordu, v očích se jí zablesknou světýlka, když se Tony podívá dolů na špičku toho jejího+ Děkuji. +mile se usměje a skloní zbraň+ Jste v zacházení s kordem vynikající. Dlouho jsem proti sobě neměla člověka, s kterým by souboj skončil remízou. +řekne zcela vážně, stiskne mu ruku a podá kord+ Děkuji. +usměje se, ladně se ukloní a vydá se pro boty+ Řekněte si někdy o výhru, rozhodně si jí zasloužíte. +usměje se přes rameno a začne se obouvat+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát pro 04, 2009 7:03 pm

+ani nedýchá, když pozoruje jejich souboj a je docela překvapena z toho, jak Nef umí držet v ruce zbraň+
Nef: Holka, tys mě vážně překvapila, jak se umíš ohánět. Skláním se před tebou +říká uznale+
Tony: Byl jsi úžasný +dost nerada ho chválí, ale nemůže si pomoct+ Můžeš mi říct, kdy jsi se cvičil? +snaží se nedát na sobě znát, jak moc se jí líbil+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pát pro 04, 2009 9:00 pm

Nef: Vaše uznání mě vážně těší °zářivě se usměje° A chci vám taky složit poklonu, překvapila jste mě, jak to se zbraněmi umíte. V drtivé většině soubojů totiž vyhrávám °udělá krok dopředu a když je těsně u ní, položí jí levou ruku na temeno a přitáhne si ji blíž, skloní se k ní a vášnivě políbí její rty, po chvíli se odtáhne a usměje se na ni° Můj dluh za to, že jsem nad vámi nevyhrál, je splacen. Co ten váš? °pozoruje ji°

Styx: Díky, od tebe mě to obzvlášť těší °usměje se na ni° Mám speciální výcvik, kde jsem se naučil i tomuto umění
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » pát pro 04, 2009 9:14 pm

Tony: To bude nejspíš tím, že mám výcvik. +usměje se, když si jí přitáhne a políbí, překvapí jí to, chvíli trvá než zareaguje a když se odtáhne, trochu zamrká, podívá se mu do očí a usměje se+ Takže na mě. +usměje se, stoupne si na špičky, ruku položí zezadu na jeho krk, aby si ho přitáhla blíž a vášnivě, ale přesto jemně ho políbí a aniž by si to uvědomovala, dá do polibku víc svých citů k němu, pochvíli se jemně odtáhne, trochu zvedne hlavu, aby se mu podívala do očí, ale uvědomí si, že by jí oči prozradili a tak je zase nenápadně sklopí a stoupne si opět pevně na zem+ Myslím, že jsme vyrovnáni. +jemně se usměje+

Styx: Děkuji ti. +usměje se na ní+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pát pro 04, 2009 10:54 pm

°její rozpaky mu vyvolají na tváři pobavený úsměv a když mu polibek nesměle oplácí, užívá si jej a povzbudivě jí vyjde vstříc° Myslím, že Nef si zaslouží vidět mé představení, splnila všechny mé požadavky °řekne, když se odtáhne, pak pověsí kordy zpátky na zeď a otočí se na Styx° Co ty, lásko?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » pát pro 04, 2009 11:14 pm

+když zahlédne Tonyho, jak se přisaje k Neferetiným ústům, skloní hlavu a zavře oči, nechá jim chvilku soukromí a otevře je, až když slyší, že ji Tony oslovil+ Slíbila jsem ti tu masáž, ale až večer, tak mi laskavě věř. Teď bych tě už konečně ráda viděla svlékat se, jestli máš na to odvahu +zavrčí+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát pro 04, 2009 11:20 pm

Tony: Tak to abych se šla posadit, abych si to náležitě užila. +usměje se a sedne si na své místo+
Styx: +všimne si, že měla skloněnou hlavu, když líbala Tonyho a vděčně se na ni usměje+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho