od Tony Dolohov » úte led 26, 2010 12:28 pm
°když ji chytne za zápěstí, aby jí zabránil svázat mu oči a ona začne kolem sebe sekat rukama - vycvičený smrtijed jako je Tony by jistě rychle zareagoval a nenechal se praštit ženskou, ale budiž, no - takže sykne bolestí a chytí jí ruku ještě pevněji° Co kdybyste se trochu zklidnila, madam? Vyvádíte, jako kdybych vás chtěl znásilnit °zavrčí zlostně, trochu překvapený její nepřiměřenou reakcí° Co jste čekala, že se vám slepě vydám napospas? Jsem smrtijed, vážená, už byste mě měla natolik znát, že se nenechám nikým ovládat °pustí jí ruku a už klidnějším hlasem pronese° Nicméně... °pousměje se° ...mrzí mě, že jsem vám překazil zajisté zajímavé plány °řekne téměř s lítostí, protože chuť na sex ho ještě neopustila° Co kdybychom přestali povídat a pokračovali v rozdělané práci? °hraje si s jejími kadeřemi, které ho lechtají na nahé hrudi° Chceš si ještě pořád užít, kočičko? °zašeptá lehce zastřeným hlasem, odhrne jí vlasy dozadu a líbá ji na odhalený krk a špičkou jazyka jí olízne ucho, nechá na ní, jestli se přidá, nemá zapotřebí nikoho k sexu nutit° Nebo mi chceš radši položit další otázku? °ohrne rty v arogantním úsměvu°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)