Kuřácký a karetní koutek

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Kuřácký koutek

Příspěvekod Tony Dolohov » úte led 26, 2010 12:28 pm

°když ji chytne za zápěstí, aby jí zabránil svázat mu oči a ona začne kolem sebe sekat rukama - vycvičený smrtijed jako je Tony by jistě rychle zareagoval a nenechal se praštit ženskou, ale budiž, no - takže sykne bolestí a chytí jí ruku ještě pevněji° Co kdybyste se trochu zklidnila, madam? Vyvádíte, jako kdybych vás chtěl znásilnit °zavrčí zlostně, trochu překvapený její nepřiměřenou reakcí° Co jste čekala, že se vám slepě vydám napospas? Jsem smrtijed, vážená, už byste mě měla natolik znát, že se nenechám nikým ovládat °pustí jí ruku a už klidnějším hlasem pronese° Nicméně... °pousměje se° ...mrzí mě, že jsem vám překazil zajisté zajímavé plány °řekne téměř s lítostí, protože chuť na sex ho ještě neopustila° Co kdybychom přestali povídat a pokračovali v rozdělané práci? °hraje si s jejími kadeřemi, které ho lechtají na nahé hrudi° Chceš si ještě pořád užít, kočičko? °zašeptá lehce zastřeným hlasem, odhrne jí vlasy dozadu a líbá ji na odhalený krk a špičkou jazyka jí olízne ucho, nechá na ní, jestli se přidá, nemá zapotřebí nikoho k sexu nutit° Nebo mi chceš radši položit další otázku? °ohrne rty v arogantním úsměvu°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » čtv led 28, 2010 4:02 pm

+Fatu pomalu opouští výraz “pozor, vzteklá kočka“ i “pozor, uražená a nafučená kočka“, přestane si třít zápěstí i naražený loket a obkresluje ty vzorky na čalounění pohovky. Sama (nerada) musí uznat, že to trochu přehnala. Jen tak do vzduchu pronese+
Možná, že jsem trochu přecitlivělá. Možná ty jsi jiný, než se zdá. Možná je všechno jinak. +otočí se přes rameno a Tony může vidě něco vzácného v její tváři – snad je to dokonce pokora. Pak na něj udělá oči+ Předveďte svůj temperament, pane smtijede. Ale nesmíte mi ubližovat.
+pod jeho polibky na krk se zachvěje, brnění šampaňských bublinek běží jí po celé páteři. Když se jí jazykem dotkne na oušku, cukne sebou, vzdychne + Tony?! +a odtáhne se od něj, protože je to přímý zásah a Fata to nemůže vydržet.+
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod fatamorgana » čtv led 28, 2010 4:08 pm

+Zadívá se na něj, usměje se a zdá se, že ji něco napadlo, nebo se k něčemu rozhodla. Odhodlaně řekne+
Ano, mám otázku: co všechno jsi chtěl u mně vidět? +rozepne si knoflíky blůzy a svlékne ji. V jedné ruce ji pozvedne a upustí tak, že se jemné látka vonící Fatiným parfémem sveze po Tonyho břiše na zem. Pak si rozepne sukni, nechá ji svézt se po bocích na koberec, vystoupí z hromádky šatstva, špičkou střevíčku odsune oblečení stranou a o krok přistoupí před Tonyho – jen v krajkovém prádle vínové barvy a punčochách – pomalu zvedne ruce, dá je za hlavu a nadzvedne si vlasy. A ještě pomaleji se otáčí dokola, vlní se v bocích. Dokončí kolo a zase k Tonymu přijde blíž, položí mu dlaň na hruď, je jen kousek od něj.+
Tohle? (chtěl vidět) Tak co? Je tu snad něco, před čím byste měl být ostražitý? Už máte vše pod kontrolou?
Naposledy upravil fatamorgana dne ned led 31, 2010 12:40 am, celkově upraveno 1
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pát led 29, 2010 6:14 pm

°to by nebyl Tony, aby se vítězně neušklíbl, že zase zkrotil další divoženku° No vidíš, že umíš být i hodná °dýchne jí horký dech na ucho a mezi jednotlivými slovy laská mezi rty její lalůček° Tak tohleto se ti líbí, ty dračice °ohrne spokojeně rty, když objeví její erotogenní zónu° Já ale někdy rád v sexu ubližuji °ušklíbne se, pohladí ji po vnitřní straně stehna a jde odvážně výš° Nebo to máš radši něžně? °zvědavě ji sleduje při svlékání a přimhouřenýma očima hodnotí její vnady, ve slabinách mu už docela bolestivě cuká° Před tvými ženskými zbraněmi musím být ostražitý, je hodně těžké jim odolat °strhne si ji na sebe, chytne ji za vlasy a přitáhne si její tvář blíž, s vášní se přitiskne na její ústa a hledá jazykem ten její, druhou rukou jí vklouzne do klína a dráždí ji, docela už má problémy ovládat své vzrušení°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » ned led 31, 2010 12:54 am

ano, třeba to se mi líbí broukne
hmm, zavrní a já se zase bráním, když mi někdo ubližuje. a když jsem vzteklá, mám hroznou sílu. sice vyhrožuje, ale její hlas by se dal sám o sobě pohladit. ale trocha temperamentu mi nevadí. blýskne se jí v očích a kolem rtů zavlní pěkně vyzývavý úsměv
když ji k sobě přitáhne a líbá vychází mu ústy i jazykem vstříct s čím dál větší dravostí. skoro se jí už tmí před očima a propadá do víru vášně. po doteku jeho prstů tam dole vzlykne a zachvěje se. rozdělí jejich ústa, obejme ho kolem krku, opře se čelem o jeho čelo a spíš vzdychne než řekne prudce, něžně - teď už hlavně rychle! a sjede mu rukou rychle do rozkroku a vysvobodí jeho penis z prádla
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pon úno 01, 2010 11:52 am

°silně se na něm podepsalo, že neměl ženskou už několik měsíců, jeho chtíč je už tak vybičovaný, že si potřebuje nutně ulevit, ve ztvrdlém penisu mu divoce pulzuje a když pozná, že fata je připravena - přece jenom není takový sobec, alespoň v sexu ne - vic neodkládá nezbytné, nezdržuje se svlékáním a roztrhá na ní kalhotky, stáhne si své kalhoty níž, aby mu nepřekážely a posadí si fatu obkročmo do klína, rukou nasměřuje tepající a chvějící se penis do správných míst a s hrdelním výdechem tvrdě a hluboce přirazí do ní, chytne ji za boky a pomůže jí sladit její pohyb se svým°

(a teď už vážně čekám, kdy tam konečně vlítne ta Styx:))
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pon úno 01, 2010 1:32 pm

(hele, opatrně, aby nezačali koktat ;). není právě náááhodou Styx plně zaměstnána Remusem? )

když do ní pronikne, znovu vzlykne a zhluboka vydechne. skousne spodní ret, jednou rukou se Tonyho chytne kolem krku a druhou ho hladí po prsou. nechá se vést, přijme jeho tempo. potom zvrátí hlavu a mírně se prohne. zase se přiblíží a políbí ho a při tom trošku kousne do rtu. vlní se a přiráží pánví - předvede Tonymu tanec v jednoduchém rytmu plný vášně. a čím dál častěji jí unikají vzdechy dokazující, že si to užívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » sob úno 06, 2010 11:40 pm

°chvíli pozoruje její vášní staženou tvář a silnými pažemi ji drží za boky a nadzvedává ve slabinách, jeho chtíč prudce stoupá, zakloní hlavu dozadu, zavře oči a z hrdla se mu derou hluboké vzdechy, zatíná jí bolestivě prsty do kůže a prudce zrychluje°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » ned úno 07, 2010 3:53 am

+postupně se ztrácí v divokém rytmu. přestává vnímat, kde je nahoře a dole, svět se s ní roztočí a osu světa, možná i jeho středobod, vnímá ve svém klíně a jeho rukou, jimiž ji drží za boky. v uragánu vášně nevnímá bolest zaťatých prstů, ale jen pevný bod, o ktrý se může opřít. zavře oči, pustí jeho krk a ruka jí vyletí do vzduchu a zachtí se na jejím vlastním temeni. druhá jí bloudí po vlastním těle - od ňader na břicho a do slabin, kde už skoro nevnímá rozdí mezi jeho a vlastním tělem, cítí jen horko a pulzující rytmus. ten rytmus jí strhne a ona se mu poddá celým tělem, prohýbá se do oblouku a zaklání a zase se vlnou vrací zpět nahoru, vlasy létají kolema dotýkají se až podlahy a vylétají nahoru a švihají je oba do tváří i po těle. kdyby ji pevně nedržel za boky, odletěla by někam do vesmíru. rytmus a pulsy se stále zkracují a zrychlují. skoro dostává strach, že se navždy ztratí. vyhoupne se na vlně zase vzhůru a už se nenchá strhnout zpět, chtí se ho kolem krku, jako tonoucí, otevře oči a spatří jeho napjatou tvář se zavřenýma očima. zavzdychá Tony, dívej se na mě! a on je otevře. dívá se do nich, jako by jí jo mělo udržet naživu. rytmus a tempo je teď zběsilé, hrudí se poloopírá o jeho hruď a cítí mezi nimi tuhé bradavky jich obou. cítí, že to brzy přijde, každým okamžikem.+ Tony, Tony! Tony! +vzdychá a vzlyká. a přitiskne své čelo k jeho+ řekni moje jméno! +zavrčí nebezpečně a zoufale.+

(a doufám, že to na něj udělalo dojem a fatu si zapamatuje i v období orgií pomsty Styx. protože já jsem úplně hotvá - jdu spát. ;) )
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Styx » ned úno 07, 2010 10:31 am

(waw, fakt dobrý:) Tak tohle si Tony určitě zapamatuje, jak ho znám, protože fata byla téměř tak dobrá jako Styx, muhehe)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho