Kuřácký a karetní koutek

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Kuřácký koutek

Příspěvekod Tony Dolohov » pon úno 08, 2010 11:52 am

°jeho touha už dosahuje nedozírných výšin, trhaně dýchá, hluboko z hrudi mu unikají zvířecí zvuky, i přes silné vzrušení vnímá fatino sexuální umění, cítí, že už se moc dlouho nedokáže ovládat při smyslech, když na něj fata mluví, slyší ji jakoby z velké dálky, ale vnímá jí, ztěžka pootevře oči a pohlédne jí zblízka do očí, jeho pohled je zcela opilý vzrušením° fato... fato... ty bohyně °zašeptá její jméno a splní jí tak její přání, pak chytne její tvář do obou dlaní a divoce ji políbí a jestli to fata brzy nedovede do konce, exploduje mu penis°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » úte úno 09, 2010 8:46 pm

zvuk jejího jména šeptaný Tonyho vzrušeným hlasem ji zasáhne jako blesk, jako dýka - je v tom něco děsivě známého, co se jí dotkne jako žhavý mráz, jako tekuté zlato. a vrátí ji zpět do čtyřrozměrného světa. Tonyho dlaně i rty ji najdou přesně, když to hrozně potřebuje. oplácí mu plibek a sténá do jeho úst. skoro se nemůže nadechnout. cítí, že od úžasného vyvrcholení ji dělí jen pár okamžiků - a podvědomě vycítí, že Tonyho taky. sevře ho v sobě pevněji a zavlní se v bocích trošku jinak a v maličko odlišném rytmu. a pak ji smete vlna do sladkého zapomění, vteřinového bezčasí. pulzy jí procházejí z centra do celého těla... a ona se po chvíli vzpamatuje a najde se, jak vláčně spočívá na jeho klíně, dlaně a předloktí opřené o jeho prsa a s hlavou na jeho rameni a tváří se z lehka dotýká jeho tváře a krku. dýchá pootevřenými rty. po tváři jí sjíždí osamocená slza. a Tony ji drží kolem ramen, jako dítě. pokusí se pohnout, ale zdá se jí, že se jí rozpustily kosti. podívá se na něj, jako když tak úplně neví, kdo je. nějak z dálky. zmateně. já nejsem bohyně, Tony. je to mnohem horší... řekne skoro neslyšně.
Naposledy upravil fatamorgana dne čtv úno 11, 2010 12:55 pm, celkově upraveno 1
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv úno 11, 2010 5:04 pm

°své silné vzrušení projevuje hlasitými vzdechy, které se ani nesnaží tlumit, naráží si fatu rychlými pohyby do slabin a vychází jí vstříc svou pánví a prudce do ní přiráží, sleduje její emocionálně prožitý orgasmus, který ho nabudí k jeho vlastnímu vyvrcholení, zrychlí v zběsilém tempu, pevně sevře v prstech její boky, aby při tom řádění nespadla a s temným zavrčením naposled silně přirazí do jejího těla, v poslední chvíli z ní vytáhne zduřelý penis a rukou dokončí akt, v intenzivním gejzíru jí postříká břicho i stehna svým spermatem a za doprovodu úlevných vzdechů si konečně prožije bouřlivý orgasmus°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » čtv úno 11, 2010 9:24 pm

pomalu se dává dohromady, ale pořád je částí své bytosti někde daleko. cítí teplo jeho spršky na břiše a stehnech a taky jeho dosud naběhlý penis mezi nimi, jak se jí opírá o břicho. otře se mu tváří o krk, kde do teď byla opřená a podívá se zase na něj.
stojí za to, vidět jeho výraz po právě prožitím orgasmu - na chvíli zmizela jeho arogance a nabubřelost smrtijeda, je uvolněný a vypadá tak nějak mladší, snad i šťastnější, než obyčejně. neodolá tomu, pohladit ho po tváři.
a (aby na něj dlouho nekoukala a jemu nedošlo, že nahlédla pod jeho masku, a nenasadil opět přehnaně drsné způsoby) roztržitě sklopí oči k jeho hrudi a přejíždí mu ukazováčkem po spletí jizev, památek dávných i nedávných bojů. sjede mu prstem až na břicho, kde neodolá a bříškem prstu a trochu i nehtem přejede po žaludu jeho penisu a pak i dolů a až ke kořeni. spršku spermatu schytali oba a fata mu kreslí po břiše cestičky. pak se zasměje - a to už je zase skoro taková, jak ji známe - a nakreslí Tonymu na přes celé břicho "f". potom zvedne prst od jeho semene k ústům, zadívá se Tonymu do očí, strčí si prst do úst a olízne ho. pak si všimne, že Tony má ještě kapku na horním rtu a taky mu jí olízne. po té, co ochutnala něco jemu osobitě vlastního, přivře oči a zamyslí se, mlaskne, zvedne obočí a řekne
hmm, možná příště.
otře se o něj nosem a zeptá se políbíš mě ještě, Tony? nebo to bylo vše?
potom, když si je už jista, že se dokáže postavit na nohy, tak to udělá. ráda bych si dala sprchu, začínám trochu lepit. koukne se na své břicho a stehna a nakrčí nos. určitě tu máš koupelnu... podívá se na něj, že na tom není o moc líp můžeš jít se mnou mrkne na něj a začne sbírat svoje oblečení.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » sob úno 13, 2010 1:17 am

°pomalu se probírá z příjemné letargie a začíná opět rozumně myslet, otevře oči a pohlédne na ni ještě lehce omámeným pohledem, oči mu sklouznou na velké písmeno na své hrudi a zvedne koutek rtu v úsměvu, ne v arogantním, ale takovém... přirozeném° Chtěla by ses mi dostat až na kůži? °mrkne na ni a přitáhne si ji k sobě blíž° Málem se ti to podařilo, divoženko °na její otázku neodpoví, jen se pousměje, ohrne přitom rty, skloní se k ní a políbí ji, bez vášně, zato s něhou a dlouze° Trochu se nám to interview vymklo z rukou, nezdá se ti? °ušklíbne se a sleduje ji, jak míří do koupelny, pak se zvedne a jde za ní°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » sob úno 13, 2010 2:35 am

trošku překvapena sleduje novou škálu jeho mimických výrazů, kterou nezná. a taky se usmívá. najednou jí připadá, že ho zná už dávno. užívá si to, než se vrátí ten původní Tony. jeho polibek ji něhou už vysloveně zaskočí. pěkně drží a pak se na něj chviličku dívá a usoudí, že si tenhle muž zaslouží upřímnost.
ne, Tony. maličko pokrčí rameny. chtěla jsem se s tebou vyspat. kdybych chtěla něco tvého, nebyla by to kůže - zas by to bylo horší... v jejím hlase není stopa výhrůžky, jen konstatování. nečeká, že to Tony pochopí. nečeká, že by o tom vůbec uvažoval. ale je to tak.
posbírá si oblečení, co zůstalo v celku, roztrhané prádlo nechá ležet - obětiny touhy. pohybuje se před ním nahá úplně samozřejmě. když se zmíní o interview, směje se s ním a (když k ní dojde cestou do koupelny) jen se mu na okamžik opře hlavou o rameno - drcne do něho jako kůň.
hmm, ale - byl to dialog, svého druhu... já jsem v zásadě spokojena. prohodí a udělá na něj oči. pak se ušklíbne. na chodbu jdi první - nepotřebuju potkat půl služennictva... požádá ho. (předpokládám, že koupelna s kuřáckým salónkem přímo nesousedí, nebo je Tony větší zvíře, než jsem čekala ;) )
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pon úno 15, 2010 6:50 pm

(Tony sice o tom neuvažuje, co tím fata myslí, Styx ale ano a je dost zvědavá:))

°po dobrém sexu si tradičně zapálí doutník a labužnicky potáhne, chvíli obdivně sleduje fatu, jak se bez ostychu před ním promenáduje nahá° Jak jsem si mohl předtím nevšimnout, jak jsi krásná? °složí jí uznalou poklonu, ještě chvíli ji se zalíbením pozoruje, pak odloží doutník a zvedne se° Sluhové se v mých pokojích nepoflakují, dokud je nezavolám °ujistí ji, vyjde na chodbu a zavede ji do prostorné koupelny°

(hodím sem nové tématko Koupelna)
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pon úno 15, 2010 9:30 pm

(Styx dostane brzy PM, dlužím jí to ;). )
(tak nová koupelna... :D to se mi líbí! co tam asi bude Tony a fata dělat? čistit si zuby? :D .)

Tony: trochu napruženě, ale nechybí tomu humor: před čím? než jsi mě měl, nebo než ses teď podíval v klidu? pohodí zase hlavou. úžasný účes vzal za své, ale docela jí to sluší, i když vypadá, jako by prošla vichřicí. jde poslušne s ním a jenom občas o sebe zavadí paží či ramenem.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » stř bře 10, 2010 12:14 pm

+položí ji opatrně do křesla, sám si sedne do druhého+ To by chtělo něco ostřejšího +pousměje se, nalije jim drink a zapálí si obligátní Kubu+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » čtv bře 11, 2010 9:50 am

choulí se na křesle a přitahuje si blíž župan. je jí nějak chladno a trošku smutno. a je hrozně unavená. byl to dlouhý den, Tony. chtěla bych domú... vstane z křesla a (někde, už nevím, kde to nechala) unaveně posbírá své věci. vklouzne do blůzy a hledá kalhotky. obléká se poněkud zpomaleně. přejde blíž k němu. sáhne po doutníku, vyndá ho z jeho rtů a políbí ho. děkuji vám za rozhovor! pohladí ho po rameni. myslím, že teď už si vážně můžeme tykat... podívá se mu do tváře, jak se spokojeně tváří a pokuřuje. usměje se a chce si ho tak zapamatovat. vezme zbytek oblečení a zmizí mu před očima, rozplyne se. akorát tam někde zapoměla podprsenku...
fatamorgana
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho