Pracovna s knihovnou

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Pracovna s knihovnou

Příspěvekod Neferet » pon pro 21, 2009 3:32 pm

Tony: +usmívá se, ale když k ní přistoupí, pozoruje ho přimhouřenýma očima+ Tss. +chce něco odpovědět, ale překvapí jí, když se k ní nahne a políbí jí, vteřinku jí trvá, než se vzpamatuje a pak polibek vášnivě opětuje, když se Tony odtáhne, zableskne se jí v očích+ A neměla bych náhodou doufat já, když jde o můj dluh. +ušklíbne se na oplátku, pak sleduje ty dva, a když jí z toho pohledu bodne u srdce, začne přemýšlet, jak by se elegantně vypařila, aniž by je rušila, potichu vstane, trochu si odkašle a s posunkama se začne sunout ke dveřím+ Tak já bych asi radši šla … ehm … ne, že by se mi tu nelíbilo … ehm … ale nebudu rušit. +souká ze sebe a čeká co ty dva na to+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř pro 23, 2009 10:18 am

Tony: +vydechne při jeho nečekaném sevření a položí mu dlaně na jeho hruď s úmyslem odstrčit ho od sebe, neudělá to ale, jenom hledí do jeho temně modrých očí a čte v nich jako v otevřené knize, uvědomuje si tu jeho těsnou blízkost a její smysly omámí opojná vůně jeho drahé kolínské, až se jí zatočí hlava a na chvilku zapomene na svět kolem+ Tss, snad si nemyslíš, že bych mohla zase propadnout tvému kouzlu +zašeptá+

Nef: +Neferetin hlas ji vytrhne z chvilkové indispozice, naštěstí, odstrčí Tonyho od sebe a rychle se vymaní z jeho pevné náruče, zastydí se, že na chvilku ztratila hlavu+ Nikam nepůjdeš +volá na Nef, chytne ji za ruku a táhne ji zpátky k pohovce+ Tady si sedni, večer ještě neskončil +její zrak pořád bloudí k Tonymu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř pro 23, 2009 10:44 am

Styx: °drží ji pevně, jako by se bál, že se mu rozplyne v náručí, ruka mu sjede na její tvář a pohladí ji, palcem jemně přejede po lince jejích rtů° I zázraky se dějí, má lilie... °šeptne a pomalu přibližuje svá ústa k těm jejím° ... a já dokážu být hodně trpělivý, když mi na něčem záleží.

Nef: °vzpamatuje se, když Nef promluví a uvědomí si, že nejsou tady se Styx sami° Styx má pravdu, Neferet. Jste náš host, zábava pokračuje °řekne jí, nezní to ale vůbec přesvědčivě, rychle si oblékne kalhoty, zapne pásek a přehodí si na sebe košili, ale nechá si ji rozepnutou, aby se dámy ještě mohly kochat jeho mužnou hrudí a plochým břichem°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » stř pro 23, 2009 11:04 am

Styx: +lekne se jí, když ji chytne, byla tak zaujatá unikem, že si ani neuvědomila, že stojí vedle ní, než se vzpamatuje sedí na pohovce+ Styx. +unikne jí potichu zmučeně+

Tony: +ráda by si nafackovala, že vůbec o sobě dávala vědět, měla rovnou zdrhnout+ Ale já mám stejně hodně práce. +zalže a zase vstane+ Je dost hodin a potřebuju toho hodně stihnout. +mrkne na hodinky+ Jsem moc ráda, že jsem tu dnes mohla být, ale už opravdu budu muset jít. +usměje se jemně+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř pro 23, 2009 6:25 pm

Nef: +cítí se provinile vůči Nef, přestože nemá důvod+ Dobře, když máš teda ještě tolik práce... +pochopí, že si Nef vymýšlí, ale chápe ji, obejme ji a rozloučí se s ní+ Díky za návštěvu. A zítra se stav, oslavíme spolu Vánoce.

Tony: +otočí se k němu, když Nef odejde° Půjdu taky, nebudu tě rušit.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř pro 23, 2009 7:00 pm

Nef: Neferet, díky za návštěvu, příjemně jsem se bavil °uculí se° Doufám, že mě zítra taky vezmete mezi sebe °otočí se významně na Styx° Nashledanou °políbí jí ruku na rozloučenou°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » stř pro 23, 2009 7:04 pm

Styx: +nechá se obejmout a pak se mile usměje+ Ráda se stavím. +pokývá hlavou+ Zatím se měj hezky.
Tony: Já děkuji za zajímavý večer. +uculí se naoplátku+ Já osobně nemám nic proti tomu, abyste se přidal. +mrkne na Styx+ Nashledanou. +rozloučí se a odejde+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř pro 23, 2009 7:17 pm

Styx: Ty mě nikdy nerušíš, lásko, to přece víš °zachytí ji za zápěstí a přitáhne k sobě° Omyl, nikam tě nepustím. Ještě mi něco dlužíš °skloní se k jejímu uchu a pošeptá° Tu slíbenou masáž si nenechám v žádném případě ujít °pevně ji obejme, nečeká, až začne protestovat a přemístí se s ní do své ložnice°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » pon dub 26, 2010 8:34 pm

+přemístí se do Tonyho pracovny a je ráda, že ho tady zastihla+ Tony... +přistoupí k němu a vyruší ho od práce+ Musím s tebou velice nutně mluvit
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon dub 26, 2010 9:45 pm

+je hloubavě začtený do knihy o černé magii, takže si ji všimne, až když stojí u něj, když ji zahlédne, vstane a chytne ji za obě ruce+ Styx... +ve tváři mu září úsměv+ Co ty tady? Co se děje? +zvážní, když vidí její naléhavý výraz+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho