od Memory » ned lis 07, 2010 9:48 am
"Súhlasím." prikývne s úsmevom. "Len či mi budeš chcieť popravde odpovedať na všetky otázky." premerá si ho spýtavým pohľadom.
"A hneď prvá otázka a taká záludnosť." pokrúti hlavou, no úsmev z tváre jej nezmizne. Napokon, André nemôže vedieť, že zrovna táto otázka je pre ňu dosť bolestivá. "Mám staršieho brata a mladšiu nevlastnú sestru. Teraz bude mať osem, ale videla som ju naposledy, keď mala dva. Môj otec opustil našu rodinu, po mojom narodení. Matka ostávala sama, až dokým sa nezoznámila s Petrom. Fajn chlap, ale tak trochu moc konervatívny. Matka nechcela, aby zistil, že som čarodejnica." zatvári sa pri tom dosť trpko. "Bolo to pre mňa ťažké obdobie. Dá sa povedať, že som skúšala, pokiaľ ešte môžem zájsť." na chvíľu sa odmlčí a zadíva sa kamsi do steny, ako jej pred očami bežia obrazy z minulosti. Po chvíli opäť pozrie na Andrého a znovu sa usmieva. "Odišla som, len čo som mala osemnásť. Nestýkam sa s nimi, ak sa tomu môžem vyhnúť. Ale s mojím bratom máme dobrý vzťah. Mal by o pár dní doraziť na LoS. Potom vás určite zoznámim. Tak a teraz moja otázka. Čo tvoja rodina?" aby začali pekne poporiadku.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.