Obývací pokoj (návštěvy sem!)

Residence Johna Abruzziho

Moderátoři: yohannka, Abruzzi

Re: Obývací pokoj (návštěvy sem!)

Příspěvekod yohannka » sob bře 20, 2010 4:17 pm

Jo? no tak to určitě, proto žes ji tam chtěl dostat... kvůli nemravnostem +směje se+
faaakt? z toho hrozně bolijou dycky ruky! Ty chcu vidět!.. m. nemáte tu výtah?

nazahřátí.. dáme si svařáááák! +vstane a nějakse dopraví k lince+ podej další víno... a hrnec.. já nakrájím citroonovou kůru a nachystám koření +veme si veelkej nůž+ doufám, že máš biocitroony

+chvilku nad tou jeho logickou větou přemýšlí a míří na něho nožem zamyšleně+ ale.. no.. no jo, ale on je doma tam, navíc nemůže, když je měsíc na akci, se flákat doma, to je logickýýý.. nebo ne?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » sob bře 20, 2010 4:54 pm

jasněě, bio citrony a biohrnce...+podává jí co si řekne+

ale...nebyl tu náhodou předtím skoro rok? a nezáletí to na beatrix?

Nééé..kvůli nemravnostem ne...teda..co já vím, ale takovou postel jako mám já nemá nikdo! originááál!
Výtah? +nakrčí čelíčko roztomile+ Ne..ale jáá tě tam odnesu! že seš to ty...+lapne ju, hodí si ju přes rameno a lehce odezdi ke zdi, ale nese ju nahoru+
Bůh má pro každého z nás plán...
Abruzzi
Security

Příspěvekod yohannka » ned bře 21, 2010 11:20 am

biohrnec! ten doma nemám! +nalije tam dva litry vína, kořeníčko, kůra jí nejde tím velkým nožem ukrojit tak tam hodí celej citroon+

no... asi záleží, že bych ju měla začít uplácet? Ale číím +zamyslí se hluboce+... svařákem!

originál postel! nekeceeej.. bude obyčejná z ikee.... uááááá +směje se, jak ju nese+ já lítáááám, jsem batmaaaan!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » ned bře 21, 2010 11:29 am

uplácet beu svařákem? to de? copak ona ho pije?

nééé fakt! originál ručníííí prááááce! +doběhne s ňou nahoru a skočí s ňou rovnou do postele měkoučkéééé+ spíš batgirl, néé? +směje se a válí se vedle ní+ moje postýlka milovaná! po tééé je mně smutno, když su pryč!
Abruzzi
Security

Příspěvekod yohannka » ned bře 21, 2010 11:45 am

nojo.. asi nejde.. tak ju ho naučíme pít! +nadšeně+

áááá! +a už je v posteli+ nojoo to je měkoučkýý! TAdy se musí dovádět, co +směje se+ a máte tu skvělý polštáře! +rozvaluje se tam+
jenomže batgirrrl se blbě vyslovuje +motá se jí jazyk+ schválně to řekni pětkrát zasebou batgirrrl, batgrrr.. em... +směje se jak jí to nejde+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » ned bře 21, 2010 12:16 pm

no to nevííím...

no...to musí no...+zamračí se, natáhne se na stolek a zapálí si+ chceš? +nabídne jí taky cigaretku+

betgrl, betgrlll..brgrlll..bagrrrrr!
Abruzzi
Security

Příspěvekod yohannka » ned bře 21, 2010 12:42 pm

ne-é já nekouřím! teda.. všichni mě od toho zrazovali, možná chtěli víc pro sebe... +chvílu se tam převaluje a pak se snaží stoupnout a zkouší skákat po posteli.. no v jejím stavu to vypadá vtipně+
bagrrrrrrr!!! +rozesměje se, že slítne na postel, ještě že je tak měkoučká+ jsem bagrrr!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » ned bře 21, 2010 12:52 pm

určitě chtěli víc pro sebe...+rychle cigarety schová, aby mu je nezabavila+ ale m ají recht...+blaženě si potáhne a sleduje ju - no a předpokládám, že ta postel není zas tááák velká, takže ho občas přišlápne a nakonec na něm skončí+ humpf! ještěže seš tak hubená!

tady by chtěl spát každý...+pochvaluje si a pohladí zamyšleně yohannku po vlasech+ ty máš..fialový vlasy...+konstatuje opile jako by je nikdy neviděl a zkoumá tu barvu+
Abruzzi
Security

Příspěvekod yohannka » ned bře 21, 2010 4:33 pm

jhééé promiň! žiješ? +směje se tomu+ nejsem hubenáá... náhodou ani žebra mi nejdou vidět! teda doufám.. +nakrčí čelo+

nojoo mám! +válí se po něm jak po polštářu+ ale ty nemáš... vlastně.. nemáš skoro žádnýý...víš co? nabarvím ti vlasy!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » ned bře 21, 2010 4:55 pm

ještě žiju..+zafuní, ale je zvyklej na horší kalibr, takže mu to ani nevadí+ no to já nevííím, to bys mi je musela ukázat! +ty žebra, culííí se+

jak nemám? mám vojenskej sestřih! prý...+prohrábne si vlásky+ nabarvíš? moje krásně sexy prošedivělý vlasy? to neee!
Abruzzi
Security

PředchozíDalší

Zpět na Residence Austria