Obývací pokoj

"Služební" byt Manori v těsném sousedství Amona

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Castiel » ned pro 27, 2009 9:12 pm

*no co kdyby:))*

*trochu nervoozně si hačne* Luc...uhm...to je takový...můj vzdálený bratr...ano, bratr...trochu neposedný a tak ho musím hlídat...to zahrnuje teď má práce...*vysouká ze sebe, to, že musí ještě hlídat dva lopaťáky jezdící v impalle si raději nechá pro sebe* Teda pokud nehlídám zrovna tebe *láskyplně se usměje* Tak to máš hodného šéfa *přikývne* na hůlce stavěl? *nechápavě, ještě si přece jen na ten její svět musí trochu zvykat* A ten rys proletí tím krbem? *opět nechápe, kde by se tam vzal*
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » ned pro 27, 2009 10:21 pm

Já pochopila, koho máš na mysli...*přikývne...eh..lopatáky:)))*no jo,taky jsem..neposedná..*uculuje se do hrnku* na tomhle..*vytáhne vlastní hůlku a položí ju na polštář vedle sebe* no...krbem asi ne...ale ministr mívá divné nápady..patron je nehmotný a kromě ochrany se po něm dá poslat zpráva...nebo rozkaz k nástupu do práce...on Pastorek není zas takový lidumil... ale každý čaroděj má svého patrona, jeho vzhled se může změnit..*dovysvětlí*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » pon pro 28, 2009 10:53 am

*pozvedne obočí* Pochopila? *nechápe, jak to mohla pochopit, ale mávne nad tím v duchu rukou a koukne na hůlku* Tímhle vy čarujete? *udivuje se* Já myslel, že je to jen v pohádkách *podrbe se na hlavě* Můžu? *natáhne se po hůlce* A jakého...ehm...patrona? *koukne na ňu, jestli to řekla takhle* máš ty? *zvědavě*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » pon pro 28, 2009 3:26 pm

hm..kolik asi může být nepřátelských "bratrů andělů", kteří můžou dělat problémy a začínají na Luc-...*zakroutí hlavou*teda ty známější jména, co my tak můžeme vědět..*zakrouží prstem po prostoru*no, jak kdo a jak co...některé jednodušší věci třeba někteří zvládají i bez...no a jsou i výjimky*pokrčí rameny* ale ministerstvo vyžaduje oficiální užití hůlek, jinak by v tom měli bord-..nepořádek.*usměje se a podá mu ji* ořech, pírko fénixe..*vypadne z ní tak nějak automaticky, jak ju občas musí předložit ke kontrole* chceš ho vidět?*usměje se*

(láách, to by byla prdel, kdyby ted z hůlky vylítlo okřídlené cosi s harfičkou:))))
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » pon pro 28, 2009 9:45 pm

Aha *zamračí se na ty anděly a vezme si do ruky hůlku, jako něco posvátného* Je lehounká *usměje se a dá jí ju zpátky* Rád se podívám *přikývne a bedlivě ju sleduje, co bude dělat*

(láách, tak to nevím, co by dělal:)) my někdy řešili hůlky? to jsem fakt takový sklerotik, chm)
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » pon pro 28, 2009 10:56 pm

No přece se nepotáhnu s nějakým těžkým kyjem, co mi vytahá kapsy..*uculí se a vezme si od něj hůlku, mávne, nahlas neřekne nic, ale ze špičky vylítne stříbrný dráček a krouží kolem, kouká co kde tedy, a pak přistane na stolku před Cassem, blafne trochu stříbrné mlhy a mrká na něj..Pak otevře tlamku a řekne Manořiným hlasem* Jak vidíš, mám podobu draka..*na důkaz patron roztáhne křidýlka, aby jako bylo vidět, že nekecá*

(hih..no, my dvě konkrétně myslím ne, ale beru to obecně HP svět, kde je to pravidlo, že bez hulky je člověk nahraný, tedy až na vyjímky - Voldemort - z důvodu studia černé magie, a pak se tedy na LoS objevuje kde kdo, s jinými schopnostmi, takže..a Ministerstvo je ofic. instituce, která holt dodržuje, co je v jeho světě HP dané..eh..jsem se asi zamotala:))
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » úte pro 29, 2009 2:37 pm

*lekne se, až nadskočí, kulí oči na mluvící "zvíře"* Páni *obdivně a trochu v rozpacích* To pak raději nechci vědět, co umíš dalšího *usměje se trochu křečovitě* Ale jsem rád, že v mém světě neovládá magii kde kdo *obhlíží draka ze všech stran*

(dokázala by sis představit, co by pravý Cass dělal, kdyby viděl tohle? láááách, já bych se z jeho výrazu asi umlátila smíchy...tak jsem to nemyslela...já jen, jestli mi něco neuteklo, protože hůlku jsem si snad nikdy nevytvořila a snad nikdy nad ní nepřemýšlela...jako hůlku mám a tím to vždycky skončilo, hihi)
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » úte pro 29, 2009 3:11 pm

chm...je toho docela dost, to víš, bystrozoři maj nejtvrdší trénink, tak bacha.*klepne si hůlkou do dlaně, vysrší pár červených jisker. Zamrká na něj, dráček vzlétne a těsně před Man se rozplyne do mlhy, v pokoji se jakoby trochu setmí a ochladí* jsou to takoví naši..ochránci..*usměje se* no, tady to taky neumí kde kdo, zas tolik nás není..

(jo táák, já taky ne, to byla improvizace, kobinace oblíbeného stromu a vnitřek, to zas není moc na výběr, že:) lááách, to bych asi umřela smíchy, si představím ten vypleštěný výraz..by mě ani nemusel uspávat, bych šla k zemi sama:))))
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » úte pro 29, 2009 4:25 pm

*ztěžka polkne* Aha...no...hezký dráček *zazubí se a raději změní téma, bo je z těch kouzel takový nějaký plachý* Jak to, že vůbec bydlíš tady? A sama? To abych tě navštěvoval častěji *usměje se a vůůůbec mu nedojde ten dvojsmysl*

(tak ty jsi na oříšky:)) ten vnitřek vážně na výběr není, to je asi to nejlepší...jooo, mě by museli asi křísit:)))
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » úte pro 29, 2009 10:01 pm

*chůdě malý, jeden plynný drak ...:))*
No, Verana je v troskách..a na Nautilu si odplul Postrach na hon, vůbec nevím, kde je..*pokrčí rameny, dloube okraj hrnku a mračí se na něj, na ten hrnek* tak abych nemusela být někde v podnájmu, nebo neoxidovala u někoho z přátel furt, tak jsem se na jedné večeři zmínila o svém problému a společník, nyní muj soused mi tohle dohodil..a mám to blíž do práce..*zvedne hlavu a na okamžik se musí usmát, bo jíí, dvojusmysly naskakujou i tam, kde by neměly:)*takže jo, sama, jako kůl v plotě...*ještě si přisadí*

(no, oříšky obecně ani ne, jen jeden konkrétní stromek, se kterým se hezky "povídá":))
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na London apartment