ložnice

"Služební" byt Manori v těsném sousedství Amona

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: ložnice

Příspěvekod Manori » pon kvě 17, 2010 7:14 pm

(jj, žádné saky paky...z jedné vody načisto..doslova:))

*jooo, molotova...prej "skopová hlavo" já myslela že umřu u toho...* neunikne...na tobě ne...*uculí se* no, vždyť už spííím...*zase zalepí oko a dělá, že vytuhla*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » stř kvě 19, 2010 2:31 pm

(šikula:))

*jo, skopová hlava byla hustááá:))...usměje se* Jenom spi *odhrne jí vlasy z čela a taky zavře oči a nechá své myšlenky toulat někde pryč..andělé nespí, že - to byla taky svtipná scéna, jak to zabalil na zadním sedadle:)), tak čeká, jestli ona opravdu vytuhla*
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » stř kvě 19, 2010 2:35 pm

*jj...jedou, jedou a zezadu se ozývá takové chrupkání...fakt dost dobrý...ho musej do 6tky dát, na čem bych se bavila...leda Crowley, ten je taky vtipný...prý.."musels to fotit?" "Musels použít jazyk?" .....chvíli leží a pak to nevydrží a otevře na chvilku jedno oko..vidí, že leží tak otevře druhé a upřeně ho pozoruje*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » stř kvě 19, 2010 3:10 pm

*jooo!!! já toho chlapa prostě žeru! a pak bylo tak sladké, když Bobbymu "daroval" nohy! taková romantika na ukápnutí slzy..já myslela, že mě to položí:))...chvíli má kamennou tvář, pak to ale nevydrží a uculí se nad tím, jak dlouho vydržela "spát"* Chceš o něčem mluvit? *oči stále zavřené*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » stř kvě 19, 2010 4:41 pm

*jo, démon jak vyšitý...ale jeho hellhound je taky dobrý...takový spíš hellslon:)...ztuhne, když promluví a v duchu si nadá* uhm...né, si tady jen tak odpočívám no...*stočí se do klubíčka na bok blíž k němu a furt ho po očku sleduje...dokud má co..aby jí ho náhodou někdo nerozprsk..*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » stř kvě 19, 2010 6:26 pm

(lach..no jak přišel s takovou kobylou:)) prej mám vlastního..by mě zajímalo, co to vlastně poplácal, aby to znělo tak dutě..to by mohli dát do bloopers...ale tohle je první anglán, u kterého mi ten jeho přízvuk přijde fakt sexy:))....ale ten polibek, lach...ale Gabriel...miláček, fňuk!...)

*položí jí ruku až na záda a jedním lehkým tahem si ju k sobě přivine* Tak budeme dpočívat spolu *pootevře jedno oko* Přijde mi, že máš větší starosti než já *pak oko zase zavře..mě pobavil Bobby, jak ho chlustal z pusy..se divím, že nebyl obchlustnutý víc..ale bylo to nechutnéé...brrr*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » stř kvě 19, 2010 7:17 pm

(tak mi nevadil ani u Death...ten byl taky dobrej...když sou dobře vybraný ti angičtí herci, tak to jde...ale né typ nafučené Belly, která to ještě zdůrazní tím natahováním...grr...mno jo..Gabík...ten to nedal chlapec...toho klidně mohli nechat bejt...a moh na konci on dělat pořádky nahoře -to by se tam děly věci- a né Cass...ten moh zůstat pěkně dole..)

*knííkne, jak se lekne, že je někam sunuta, pak se k němu zavrtá, chvíli mlčí pak se zpod deky ozve* tak jo.*zamrčí* ono se vždycky něco najde...*a zamele sebou, aby se líp uhnízdila...za chvíli ho z té postele zhodí, hih*

(a všímáš si, že vždycky skončí jako gremlins v mixéru? minule tahal Chuck jeho zuby z hlavy...)
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » stř kvě 19, 2010 9:30 pm

(u Death jsem ho téměř ani nevnímala...tam jsem se soustředila na Death...ale nepřišel mi atraktivní, takže mi to bylo šumák:)) co? jaké zuby z hlavy?)

Ale hlavně, že se najdem my dva *drbe ju na zádech*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » čtv kvě 20, 2010 7:37 pm

(lááách, tak ten pán opravdu nebyl atraktivní...ale zajímavý, to určo...a přízvuk prvotřídní...začínám si na ně nějak zvykat...i v Criminal Minds byl ted jeden s britským přízvukem..jel po Emily...docela fešák...no, přece na konci 4 a začátku 5, jak se u Chucka rozprsknul...a Sam mu rikal, že má něco ve vlasech..a ona to byla stolička...)
*nastavuje zádíčka*mno to jo..a ještě víc vlevo a níž můžeš...*vrní*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » čtv kvě 20, 2010 10:30 pm

(aha, tak to si pak budu muset někdy pustit ještě jednou, bo si to zase skleeeroticky nepamatuju:))

*drbe ju tedy ještě vlevo:) a mlčí...jemu to tak vyhovuje..je spokojen...velmi spokojen*
Castiel
Anděl

PředchozíDalší

Zpět na London apartment