ložnice

"Služební" byt Manori v těsném sousedství Amona

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: ložnice

Příspěvekod Manori » úte kvě 25, 2010 9:55 pm

To bych se tě tak nedržela, ne?*opře si o něj bradu a zaškaredí se* můžem ho prosíím nezmiňovat? Mám pocit, jako by stál v rohu místnosti...*oklepe se*když bych něco takového chtěla, buď si jistý, že bych se takhle nerozvalova v posteli s jinym...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » stř kvě 26, 2010 8:53 am

*na chvíli si ji podezřívavě prohlíží, ale pak jeho rysy zjemní* Promiň *pohladí ju po vláskách* Asi ve mně převládla moje schránka, než-li já *líbne ju na čelíčko*
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » stř kvě 26, 2010 11:53 am

(lááách, že by Jimmy kromě závislosti na sekané byl i žárlivý?)

*mrčí si něco pro sebe ale pak se zas uvelebí* to nic...chápu, je to zamotané, no..*nakrčí čelo*eh..to mě ikdy nenapadlo...že jste vlastně..d.va..*trochu se ošije a zamüslí se* jak to vlastně...funguje..víš, jako "on" ví všechno, co ty děláš..nebo..?
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » stř kvě 26, 2010 3:20 pm

(že by?:) no ale vidíš to? já jsem pak už nikdy neuvažovala nad tím, jak moc opravdu něco sdílí..vtipné)

*chvíli zauvažuje, jak to vlastně vysvětlit..* Ono je to hodně složité...ano, on to ví *přizná neochotně* Jeho vlastní já je ale potlačeno...řekněme...na minimum... *trochu se toho začíná motat* Není to ale násilné, sám mě "pustil" dovnitř. Moje schránka, Jimmy..tak se jmenuje, je velmi zbožný muž, proto mu nevadilo mi naslouchat..Někdy jeho vlastnosti cítím, možná proto jsem teď tak reagoval *omluvně* Ale bylas schválena *uculí se*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » čtv kvě 27, 2010 1:00 pm

*trochu ji lezou oči z důlků a tak nějak si ho okukuje, jako by snad mohla zahlídnout...něco navíc, někoho navíc* a...co s ním jako bude? to už napořád bude..s tebou? nebo...*snaží se to nějak pobrat*

(cha, trochu mi to připomíná SG a Tok´ry:D:D)
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » pát kvě 28, 2010 2:29 pm

(lach, podobnost čistě náhodná:))

Pokud já budu tady, na zemi, tak budu v jeho těle, až ho opustím, tak, pokud se mu to podaří, a já věřím, že ano, se vrátí ke své rodině *trpělivě, castielovsky, jí vše vysvětluje* Své ženě a dceři. *dodá* Ale nemusíš se bát, Jimmy to tak necítí, protože mám nad ním plnou kontrolu a on je spokojený. Nijak mu není ubližováno, jen je trochu sem tam zděšen, čím vším procházíme..myslím mě a kluky *pokrčí rameny*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » sob kvě 29, 2010 10:51 am

až ho opustíš? *nakrčí čelíčko a nemůže nemyslet na to, co bude, až malý "dábelský" problem vyřeší* takže je vlastně tak nějak blaženě nevědomý...až na výjimky...*zamyslí se* to bych taky někdy potřebovala...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » sob kvě 29, 2010 2:24 pm

Nazvala jsi to hezky a výstižně "blaženě nevědomý" *uculí se* Lidé tohle hodně řeší...potřebovala by to asi většina..podle toho, co jsem slyšel *připustí* Rozhodně ho neopustím v nejbližší době... *ujistí ji a přejede prstem po jejím čelíčku*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » sob kvě 29, 2010 5:20 pm

no, to doufám...*jen co si přijde Lucík a udělá puf...a bude vymalováno:D...zašilhá na prst na čele*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » sob kvě 29, 2010 7:35 pm

*žádné puf nebude...ale malba by to byla dobrá, no:))...chechtá se, jak ju vidí...neodolá a přitáhne si její obličej ke svému a políbí ji* Jak to vypadá s tím tvým spánkem? *zachová vážný výraz*

(by mě ale fakt zajímalo, proč tu kachnu o killnutí nějaké poostavy, kripke vypustil, lemra jedna!)
Castiel
Anděl

PředchozíDalší

Zpět na London apartment