Obývací pokoj

"Služební" byt Manori v těsném sousedství Amona

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Castiel » čtv úno 04, 2010 8:24 pm

*koukne za ní, když zmizla, zda je čistej vzduch a on se může sevlíct...najednou je stydliveeej:)) vytáhne košili, drapsne ještě z pohovky polštář a hajne si na deku a zavře oči...chrr pšííí, chrr pšíí...néé, dělám si srandu:))*
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » čtv úno 04, 2010 8:37 pm

(heh...a přistane mu palička mezi lopatky:))))
*za chvíli je zpátky a tichounce dohupská k němu*no vida...takový hezky nachystaný říízeček...*přeběhne mu dvěma prsty přes záda* tak připraven?*něco nad ním lupne, foukne, pak je slyšet, jak si mne ruce, jak leží na břiše, tak naňu nevidí* ták se do toho dáme... *prokřupne si prsty*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » pát úno 05, 2010 10:00 am

(vzorkovaný anjel, proč nééé:)))

*je ticho jako pěna a tuhý jako prkno, víčka pevně zavřená, téměř nedýchá..čeká, co se bude dít*

(to je snad pro něj horší, než sám Lucifer:))no, i když...ty seš taky takovej Lucifer:))
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » pát úno 05, 2010 3:23 pm

(nooo, když si mohl "označkovat" bros na žebrech...:)

*musí se usmát, jak je vytuhlý* no, možná to opravdu nebyl tak zlý nápad..*jemně ho začne od ramen masírovat, namazanýma rukama ji to pěkně klouže*

(lááách..nejsem..takové malé neškodné stvoření...hm,a nebo že bych se přejmenovala?:))
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » pát úno 05, 2010 4:29 pm

(a pak, že se nám nemá hned vybavit slash, žeee:))si tam značkují a narušují prostory...to přejmenování by bylo výstižnější:))

*když zjistí, že mu snad žádné nebezpečí opravdu nehrozí, tak začne pod jejíma rukama pomalu roztávat a vrnět*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » pát úno 05, 2010 5:01 pm

(láách...jj, člověku se vybaví a naskočí kde co...deformace:) btw. díl SN bude hustý...a máme se na co těšit, bude tam jeden kill...heh..tak odteď madame M. Lucifer:))))

*postupuje hezky postupně, jemně rozmasírovává svaly, občas někde trochu víc přitlačí* kdyby to bylo moc, tak křič..*uculí se nad ním*třeba i přestanu...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » pát úno 05, 2010 5:09 pm

(mně to nedalo a musela jsem to poskákat (pokud myslíš tenhle díl)...jdu se ožrat, bo jdu slavit:) zdravím M. Lucifer:) já si beru na starost Michaela...uf, až se mi zavařila lejtka...pampadam..)

Mhm *zamumle blouznivě* Klidně můžeš přitlačit...tohle je lepší jak v nebi *mrmle*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » pát úno 05, 2010 5:12 pm

jak si pán přeje...*a jak je zrovna mezi lopatkami, tak hezky přitlačí, až to křupne* hele, blok...*rozmasírovává svaly* byl..

(jj, tenhle díl...výborně..tak to můžu napsat...chcííípla:)))) juch, juch..njn Michael:) už aby kruci byly titule..se mi to nechce louskat bez..)
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » pát úno 05, 2010 7:43 pm

(ale trvalo jí to teda! já furt nechápu, jak mohl být Dean tak zoufalý a vychrápat se s ní! Já to jen poskákala, viděla to nejdůležitější, ale určo si to pustím ještě jednou...jo, omlouvám se, ale zítra na tu hororovou noc nedorazím..hrozí mi vyhazov a já nechcu litovat toho, že jsem pro to aspoň neudělala maximum..aspoň zkusím zabojovat)

Uhm *cukne sebou, ale jak ho rozmasírovává, tak zase spokojeně hajá*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » pát úno 05, 2010 8:33 pm

(jj, ale hořela pěkněěě..ok, jasně...)

Dobrý?*ale jak se uvolní, tak pokračuje dál dlouhými tahy* no..už to začíná i vypadat trochu líp...sice nejsem profík..*ještě si přidá na ruce trochu olejíčku, který jemně voní bylinkami*
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na London apartment