ložnice

"Služební" byt Manori v těsném sousedství Amona

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: ložnice

Příspěvekod Manori » pát črc 16, 2010 12:47 pm

(heh, vorvaň mě taky napadl:), tak jsem neodolala a zapátrala...to je taká pí..ale jsou tam obsazený známý xichty, hodne z SG..a Misha tam je dobrej...jsem to jen poskákala, trochu mi utíkaj titule, ono tam není až tak nic, co by člověk nepobral i tak)

*spokojeně se protáhne a nastavuje krček* takové šikovné andělské pacičky..*přede*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » pon črc 19, 2010 4:54 pm

(takže velmi inteligentní film pro američany...výborně:))

*přejíždí jí po lopatkách, ramínkách, krčku* A tvoje andělská tvář je mi zadostiučiněním *šeptne jí do ouška*
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » úte črc 20, 2010 12:07 pm

(jo:) stonehenge jako "přístroj" který způsobuje hromadné výbuchy pyramid všude po světě a likviduje tak veškerý život na zemi..zároveň tam pod ním v zemi lezou nějaké bakterie bo co jako zárodek nového života...takový "reset" života na zemi..a Misha tam otrčí kříídl..ehm..nohy na konci :)někdy mi příjde, že ty jeho reakce nejsou ani tak na ty vojáky apod.co se tam rojí, ale spíš na film jako takový, jako by si říkal, no, jíst musím, tak to holt dotočím:D)

*se pod jeho rukama trocha vrtí* ale nepřeháněj...*mroukne a hodí po něm očkem* a můžeš trochu přitlačit, nerozpadnu se...*uculí se do polštáře*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » čtv črc 22, 2010 11:13 am

(lach..ale aspoň ho vysvobodí z toho filmu to "otrčení":))

*uculí se a troche ju přiškrtí:) na lopatkách si dá záležet..sem tam to křupne, ale všechno v míře..* nemáš teď náhodou někdy volno? že bysme si někam vyrazili.. *napadne ho* mám teď taky nějaký volný čas..
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » čtv črc 22, 2010 3:45 pm

*zase se zavrtí, tentokráte spokojeně..a pak "křust" a upadne jí hlava, ne?:D* no, přímo volno asi ne...ministr je teď celý nějaký nasupený, prý má kolem sebe neschopný lidi, se mu ztrácej papíry kdovíco...*přetočí oči* ale nějakou..hm..služební cestu...bych si třeba mohla udělat...*koukne na něj* copak..tys vyfásnul volno?
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » pon črc 26, 2010 9:26 am

*jo a pak ruce, nohy..a budeš vypadat jako po bitvě v twilightu:))* Jo, kupodivu jsem vyfásl "dovolenou"..resp jsem se zdejchl...*má nad hlavou svatozááář* Hm, a nezašantročila jsi mu ty papíry náhodou někde ty? *šibalsky se uculí* A kam by sis tu služební cestu představovala?
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » pon črc 26, 2010 5:10 pm

*zvedne se na pažích* jááá? a skovávat papíry? neee...*uculí se* ale asi na tom fakt něco bude, protože jinak by tak nevyskakoval..no...at si dělá, co chce...*mávne rukou a zase se položí* hm...nevím, kam choděj andílci na dovolenou?*koukne po něm po očku* chtělo by to někam daleko...a dál od vody..aby se nevynořil vodník....třeba..*nakrčí čelíčko jak uvažuje*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » pon črc 26, 2010 5:27 pm

*pobaveně se culí a políbí ju na to nakrčené čelíčko* Já taky nevím, kam choděj..*na oko zauvažuje* Tohle je pro mě taky novinka..ale..věděl bych o jedné hezké chatě v horách, pokud by se ti to zamlouvalo..je tam klid, nikde nikdo..trochu dál od ní je nádherné jezero..ale vodu jsi nechtěla, tak teď nevím *zamyslí se a přejíždí jí po bedrech, kde ju sem tam líbne*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » úte črc 27, 2010 12:19 pm

hm...nikde nikdo? Ani mouchy tam nejsou?*napadne ju* takhle se úúplně ztratit z radaru...to by nemuselo být zlé...*vyculí se* hm...tak jezero..pokud z něj neteče nějaká velká řeka, která by byla splavná...aby se tam nedostalo nějaké plavidlo, tak proč ne..*napadne ju, že je dobře, že si nevzala kouzelníka, co se umí přemisťovat:) a nastavuje mu zádička jako kočka*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » stř črc 28, 2010 7:15 pm

Tak mouchy tam asi budou *ušklíbne se* Ale tobě se vyhnou obloukem *vyculí se* Ne, není tam žádná široká řeka..*přikývne* Z radaru se určitě ztratíš *šibalský úcul*
Castiel
Anděl

PředchozíDalší

Zpět na London apartment