Obývací pokoj

"Služební" byt Manori v těsném sousedství Amona

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Castiel » pon úno 08, 2010 1:49 pm

Zlobivým kočičkám se musí ukázat, že tohle se nesmí dělat, protože jinak by si na to zvykly a dělaly by to furt... *vydoluje odněkud nějakou poučku...poslední dobou začal nějak moc číst*
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » pon úno 08, 2010 3:42 pm

hm.. a tos neslyšel, že kočičky jsou hrdá stvoření, která se s tebou už pak nemusí vůbec bavit? Dělají jen to, co chtějí a kdy to chtějí..a někdy ti milostivě udělají něco k vůli...ale to na ně musíš být hodný...*a kroutí se* a některým by taky mohly povyrůst drápky...*povede se jí vymlet se mu z objetí a sedne si zády k němu ke krbu a tváří se uraženě*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » pon úno 08, 2010 4:47 pm

Ne, to jsem ještě neslyšel *sedne si k ní* Jo k vůli a hodný *dumá nad slovy* Hm, to jsou teda pěkně panovačná stvoření, jak tak poslouchám...a...to je i tvůj případ? *kouká na ňu po očku*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » pon úno 08, 2010 5:05 pm

Hm, to jsou...*přikývne*hm..co myslíš?*koukne na něj a zas se tváří že ona nic* to už bys mohl vědět....*obejme si rukama kolelena, položí si na ně hlavu a zamžourá na něj*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » pon úno 08, 2010 7:15 pm

Vždyť tě znám jen chvíli a zatím z té dobré stránky, tak jak bych to mohl se 100%ní jistotou říct? *uculí se a dá jí pusu na rameno a z té blízkosti se podívá Castielovsky do jejích nádherných modrých očí, jako by jí viděl až do žaludku - opravdu, ale opravdu nemůžeš za smrt svého otce:))* Ne, myslím, že taková nejsi *pohladí ju po zádech, tak jak sedí si ju vybulí na sebe, pevně ju obejme a položí svou tvář na její vlásky*

(on keeecá:)) jsi jak Lucifer:))...pampadam...)
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » pon úno 08, 2010 7:34 pm

(lááách...prej otce:)))

ph...nejsem zas tak složitá...*natočí hlavu, aby na něj viděla a málem se v těch očích utopí:) potfur jeden a až e otřepe, jak má pocit, že je pod rentgenem* co to..*ale nechá se vybulit a stulí se mu v náručí, líbne ho na hrudníček a lísá se*

(pšššt...madame Lucifer si nepřeje býti zvána panovačnou...je mnohem horší...:) pampadam..)
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » pon úno 08, 2010 10:31 pm

(to mi připomnělo, jak řekl John Mary, že miluje, když je "bossy"...a pak ještě s tím andělem - ta ho like a ten ho love, merlineee! to byla přímo "perfect family", až slza ukápne..je fakt, že toho anjela zvolili né tak kýčovitého, jak jsou jiní hybrids...)

Dean vždycky říká, že ženské jsou strašně složité...a já zatím měl tu čest potkat jen tebe, takže se uvidí časem, jestli měl pravdu nebo ne *pokrčí rameny, koukne na krb a ten se rozhoří*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » pon úno 08, 2010 10:37 pm

jak, uvidí se časem?*naježí se* jakože si to půjdeš "prubnout" i s nějakou jinou?*koukne po něm a oheň v krbu zlobně zapraská*
ale jinak má ten tvůj Dean pravdu...vypadá..že se vyzná...*zamyslí se* možná bych se s ním měla seznámit...*prohlíží si nehet na palci*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » pon úno 08, 2010 11:01 pm

Jak mám vědět, co bude? *škádlí ju* Sotva jsme se seznámili a ty bys mě nejraději měla v chomoutu *směje se* Setkat se s Deanem..ehm..tak to by asi teď moc nebyl dobrej nápad...to by vlastně vůbec nebyl dobrej nápad *zavrhne*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » pon úno 08, 2010 11:06 pm

pchá..*zakroutí hlavou* tak ty takhle...možná, že když jsme se "teprve poznali" bych se měla jít formálněji obléct...aby to jako nevypadalo blbě...do chomoutu? Já? Tady je bigamie trestná...*zakroutí hlavou* takže si klidně jdi, kam je libo..mi to může být fuk...jsem zvyklá..*to poslední řekně hořčeji, než měla v úmyslu*

A proč by to nebyl dobrej nápad?*zvědavost jí nedá*
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na London apartment