Obývací pokoj

"Služební" byt Manori v těsném sousedství Amona

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Castiel » pon úno 08, 2010 11:16 pm

Ale no tááák, vždyť já nikam nejdu a ani nechcu *zavrtí hlavou a hladí ju po pažích* Ale slíbit ti taky všechno nemůžu, nejednou se mi slib podařilo porušit...a přestaň tady dělat nějaké zbytečné závěry *zamračí se* Jak se nám podařilo naši debatu tak zvážnět? *natočí hlavu tak, že ju donutí se podívat do té jeho* Hm? Stalo se něco, o čem bys mi chtěla říct?

Kluci teď nemají chuť, ani čas, aby je někdo rozptyloval *snaží se to zahrát do autu...kecá, vždyť by žárlil*
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » pon úno 08, 2010 11:28 pm

(lach, právě proto, provokace:))

*koukne po něm* no jen aby...nechci žádné sliby..tím míň plané..*zavrtí hlavou*závěry?*zamrká* to nejsou závěry...jen...prostě nemám asi teď na to tvářit se tak..laxně..*pokrčí rameny* nechci zase zůstat sama... je mi tady pak smutno, víš?*rýpe do koberca nehtem (lach, ted jsem napsala "nechtem", konec:))* říct? a co?*trochu zmateně vzhlédne*

Hm..však, to je fuk..*mávne nad tím rukou* nerada se cpu někam, kde nemám co dělat...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » pon úno 08, 2010 11:36 pm

Asi to, co jsi mi teď řekla *pohladí ji po tváři a vtiskne polibek na rty* Pokud se nepletu, tak slovo "budoucnost" vyjadřuje něco někde vzdáleně, teď jsme v přítomnosti, tak řešme tu a nekoukejme co bude a co ne, hm? *usměje se* Sama nezůstaneš, o to se nebojím *zavrtí hlavou*

*protočí oči* Nikam by ses necpala, jen je toho teď trochu moc...jsem vůbec rád, že se sem tam utrhnu já..víš co to je, hlídat dva lidi, u kterých si nemůžeš být jistá, co udělají jako další krok?

(myslím, že to už by nikoho nevytrhlo:) já už tak komolím Casse, který normálně mluví..div né spisovně...a vůbec mě to nesere:))
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » pon úno 08, 2010 11:50 pm

*nechá se políbit a tak na něj nešťastno-mile kouká* já radši nebudu řešit už vůbec nic..*nakrčí ret* stejně to nakonec dopadne úplně jinak..*uchchtne se* jo, vždycky můžu jít na Mýtinku..tam je lidu dycky dost...a nebo ke Styx na ples..*ušklíbne se a vzpomene si, jak tam bylo narváno*

*uculí se* to vypadá, jako by je bylo třeba držet za opasek, aby něco nevyvedli...drahouši..víš co to je, uhlídat bandu zelenáčů, kteří se rozutečou a sesílají kletby na všechno co se hne při akci?*zakroutí hlavou* to by je jeden zašlapával do země..
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » úte úno 09, 2010 4:43 pm

Tak jsem to nemyslel *zavrtí hlavou nad Mýtinkou a bla bla* Myslel jsem to tak, že se vždycky nějaký chlap najde, aby tě opečovával...a já jsem teď jedním z těch mnoha *usmívá se*

No...někdy je opravdu za ten opasek držet musím, protože mrtvoly z nich nechcu...tihle jsou mi přece jen trochu blíž, než banda těch zelenáčů... *pobaven tím slovem, pak zauvažuje* Někdy jsou horší dva cvičení chlapi...přátelé...kteří by se nejraději do všeho vrhli po hlavě *zamračí se a protočí oči*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » úte úno 09, 2010 5:52 pm

*rozesměje se* jedním z mnoha..to jo..*kroutí hlavou* já si vystačím s tebou, jo? *obejme ho kolem ramen a opře si o něj bradu* ono uhlídat víc chlapů je moc náročné..a kdybych se nemohla každému plně věnovat..*nakrčí nos*

hm..nevím, když za ně máš odpovědnost..*pokrčí rameny*jasně, určitě je horší, když se třeba zraní někdo ti bližší, ale ten dohled na nimi je stejný..*zamyslí se až to bolíí:)* ale tak..já jim rozumím, tedy asi, podle toho, cos mi zatím prozradil, neznám je, že jo..ale já bych asi taky nevydržela sedět na zadku a čekat...to jsme my lidi, furt je málo času a všechno je třeba hned a naplno..*pokrčí rameny*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » úte úno 09, 2010 6:48 pm

(ty je vůůůbec, ale vůůůbec neznáš...ehmmm:)))

Nemyslel jsem víc chlapů najednou, ale jsem rád, že si se mnou zatím vystačíš *uculí se*

Odpovědnost, je lidská vlastnost, které jsem se taky musel naučit...a hlavně zjistit, že ji nemůžu mít za všechny *zamyslí se* Spěch...no, v tom jste vy lidi divní...ale je pravdou, že taky nemáte roky na rozdávání...přece jen je něco jiného, když existuješ tisíce let, než jen třeba padesát nebo osumdesát, že...
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » úte úno 09, 2010 8:15 pm

(pampadam:)))

*přikývne* no, to nejde...všichni prostě zachránit nejdou...hm, a teď budu mít depku..a nebo se budu muset stavit do Slastí, aby s tím něco provedli...i když aspoň jako čarodějka mám o pár desítek let navíc...*nakrčí nos* ale není to jen tím, člověk by se neměl jen tak placatit....ale dost už filozofie na téma náš čas na zemi..*uculí se* prostě, dokud tu jsem a nevymyslím nějakou jinaou alternativu nebo dokud mě nesejme nějaká avada...když bude třeba pohlídat neposedné svěřence nebo s něčím pomoct, chci abys věděl, že mi můžeš říct...nejsme tady až tak bezmocní nebo neschopní..*mrkne na něj a pohladí ho po zádech, pak ho pustí*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » úte úno 09, 2010 8:42 pm

(hm, to by bylo zajímavé...udělat takový chat:) jako absolutně je nikam netahat, jenom prostě pro sebe..mně se je totiž sem dávat nechce...prostě si vymyslet nějaký akční díl...)

Řeknu a rád...radu vždycky ocením *přestane ju dlachmit, sesune se na bok, podloží si hlavu rukou a pozoruje plameny v krbu*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » úte úno 09, 2010 9:12 pm

(nn, sem ne, už tak je tu dost přenovátorováno..ale takovou hezkou epizodku bychom třeba někdy mohly:))když bychom si je nějak na hraní podělily..:))

*ho pozoruje v tom mihotavém světle a musí se usmívat, opře se zády o pohovku a natáhne nožky a chvíli mlčí a přemýšlí*
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na London apartment