Obývací pokoj

"Služební" byt Manori v těsném sousedství Amona

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Castiel » stř pro 30, 2009 11:26 am

Tak to je dobře, že jsem přišel na návštěvu *usměje se* No, Postracha už jsem taky dlouho neviděl a to mi dával různé příkazy *zamračí se* Nemrač se, nesluší ti to *mrkne na ňu* Soused? Mně připadal ten barák vedle úplně prázdný *zamyslí se nahlas*

*no buď ráda, že toho draka vůbec přežil a nechtěl ho třeba uspat:))*
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » stř pro 30, 2009 2:11 pm

příkazy?*koukne po něm* a nebo ne, nechcu to vědět, radši...*když se tak na něj kouká, tak se hol nemůže mračit, tak se malounko usměje* no, dole myslím nebydlí nikdo...už..*uculí se* a kde se fláká Amon s Kleou, netuším...a nebo mají tichou domácnost...*vzpomene si na Věštce*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » stř pro 30, 2009 3:12 pm

*upije a usměje se* Já se řídím pouze příkazy, které mi dávají ti navrchu, ostatní jdou mimo mě *trochu se dotkne její ruky, ale pak ju rychle stáhne* Jak jsi vůbec dopadla po té party? Já jsem se teda vůbec nemohl soustředit na práci...byl jsem zničen *zářivý úsměv* Akorát jsem nevěděl, jestli mě budeš chtít ještě vidět, neozvala ses *trochu posmutněle*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » stř pro 30, 2009 3:30 pm

no, jen abys to s těmi příkazy nepřeháněl...*uculí se a vytočí se na pohovce, aby na něj dobře viděla a skrčí si nohy pod sebe*dopadla...dobře..ba přímo výborně...vlastně mi tak dobře už dlouho nebylo...*zamyslí se* pff...mi se nikdy nechce nic dělat..*mávne rukou a uličnicky se usměje* tak zničen, jo?*culí se čím dál víc a dloubne lehounce do něj přece jen, aby nevyskočil z kůže*
hm...a neměl by se ozývat spíš muž?*povytáhne obočí* no, ale hlavně mi řekni, to jsem měla se jít postavit někam na kopec a vyřvávat nahoru, abys mě slyšel? běžně nikoho z vás nevolám...*kouká na něj* takže to nebylo tím, že bych tě nechtěl vidět...*usměje se a pak si prohlíží strááášně zajímavý vzorek na polštářu*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » stř pro 30, 2009 6:24 pm

Příkazy...uhm....těch jsem už porušil víc než dost, takže vlastně ani ty už nejsou nic pro mě *cuknou mu koutky*
No jo, úplně jsi mě odrovnala *culí se* Já...no...ve vztazích se ještě moc nevyznám *pokrčí rameny a kouká do hrnka* Takže nejprve volá muž, aha *zamyslí se* Vedete tady mobily? To je asi jediné spojení na mě...myslel jsem, že ti Postrach číslo dal *trochu se zamračí, ale pak se na ňu znovu usměje*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » stř pro 30, 2009 6:53 pm

no jo...tak já se pokusím tě při každé návštěvě tě neodbourat úplně...*uculuje se* no, nemusí vždycky...*pokrčí rameny* jo, mobily vedem...tedy někteří, kteří taky připustí mudlovské vynálezy...*odfrkne si* no, Postrach..ten mi dal..no, nic. *mávne rukou* dobře, takže netřeba tě volat jen tak ...ze vzduchu...*přemýšlí, jestli by ju vůbec slyšel* funguje to vůbec, takhle "archaicky"? kdybych si třeba ve sprše zlomila nohu a nedosáhla na mobil...*napadne ju*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » stř pro 30, 2009 9:08 pm

Já myslím, že teď bychom už "ve spojení" být mohli, když tě znám *usměje se* Jestli budeš chtít, tak to můžeme vyzkoušet. Mám zmizet? *navrhne a postaví se* Mudlovské věci? To jsou ti nekouzelníci v tvojem světě, že? *vzpomene si, že už to někde slyšel* A ty je neuznáváš? Jako ty věci?
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » stř pro 30, 2009 10:44 pm

Jo, nekouzelníci...*uculí se* ne, já mezi zatvrzelé kouzelníky čisté krve nepatřím...otec byl..mudla- nekouzelník...dělal do bezpečnostních technologií, takže k tomu mám docela blízko...tak zmiz!* přikývne*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » stř pro 30, 2009 10:50 pm

(lach, prej zmiz:))

*přikývne a vypaří se jak pára nad hrncem* (né, že tam bude tvrdnout nevím, do kdy:))
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » stř pro 30, 2009 11:01 pm

(joo, mě se to taky právě líbilo...zmizni! :)))))

*zamrká, jak je najednou prostě pryč* tohle bych taky potřebovala...*zamrčí si a chvílu počká*

Cassi?*skoro špitne a kouká tak nějak všude a do stropu, skoro jako by na ni mělo něco vyhupnout*uá, to je divné...Castieli!*vysloví již nahlas a zřetelně a zas chvíli čeká a ani snad nedýchá, jak se snaží vycítit jestli tam je, nebo ne*

(ták a teď si tam sama bude půl dne vyřvávat, za to zmiz, ne?:)))
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na London apartment