Obývací pokoj

"Služební" byt Manori v těsném sousedství Amona

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Castiel » stř úno 10, 2010 11:24 pm

To rozhodně *otočí se na záda a kouká na ňu, vezme si její packu do ruky a políbí ju do dlaně, furt se jí vpíjí do oček* Akorát se až divím, že takhle dokážu nečinně ležet a vypnout..to se mi ještě nestalo *zavrtí s úsměvem hlavou*

(prostě holky vždycky chodí ve dvojicích, tak...takovej vejlet, jadadam...jooo, přímo v nějaké palbě nebo v pokoju!:))) aby z nás měli smrt, hihihi...nebo přímo v koupelně, jak se Dean sprchuje..ehmmm...hele, je to naše a my si to vždycky nějak odůvodníme, no ne?:)))
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » stř úno 10, 2010 11:29 pm

*sedí skoro jako zhypnotizovaná* tak na to je masáž a válení se před krbem ideální..je to někdy třeba, vypnout.. *usměje se* jenom se nevypni úplně, co já pak s tebou tady...*uchichtne se a nepřestává ho pozorovat, ručkou ho škrabká pro změnu po hrudníčku, když se taky hezky otočil*

(láách...víš jak, něco zrovna důůležitě řeší a my lup jim za zadek..to se po..hihito se zvláádne:) jen...budem to brát, jako nás už Cass zná a nebo úplně mimo?)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » stř úno 10, 2010 11:44 pm

Neboj, já se vypnout neumím *zasměje se* Je tu ale neskutečné ticho *jediné, co to "ruší", je příjemné praskání ohně v krbu*

(snadnější bude, když se budeme znát...prostě to bude v tom duchu, že tys mi předala třeba info o bros a situaci, kterou ti vylíčil Cass a že jsme to chtěly jít omrknout...víš co bych ale potom někdy později? kdybychom mohly killnout Annu..jako Avadou...och, nepopsatelný pocit:)) to teda se po...a my taky, bo tam bude smrad jak...ale tak, když se jim tam tak zjevuje Cass, tak proč by nemohl s sebou přivést dva dárečky:))
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » stř úno 10, 2010 11:57 pm

no výborně...*uculí se* hm..můžeš si pískat, třeba...*směje se* to jsou ty staré kamenné domy..tlustý zdi a neprojde ani hlásek...

(jj, asi jo...aby aspon nějaké info bylo, jakože kdo to je a co se děje..a pak se stane nepředložná nehoda a...šup!..:) heh, no, musely by se jí sundat kříídla..a pak bude grilovačka num. 2:))hmmm...)
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » čtv úno 11, 2010 12:09 am

*taky se směje* Nene, mně to plně vyhovuje *vrtí hlavou* Tady se mi bude skvěle spávat *vyculeně*

(jj, nehoda..trochu jsme se sekly, no co už...stane se i v lepších rodinách...lopaty bystrozorky, láách:)) myslíš, že kdyby stála před náma a my na ňu tasily, tak by frkla? nebo by avada nefunging? tak prvně slepicu nějak oškubem...takový Cruciatuuuuus, jéé..to by bylo..bože, já už jsem jen z toho pomyšlení max vzrušená :D co to tak uskutečnit příští týden? pátek, sobota? :roll: )
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » čtv úno 11, 2010 12:16 am

*culí se* tak dobře, nemusíš pískat...*polechtá ho po hrudníčku, pokud si pamatuje, lechtivý je* tak to jsem ráda..není nad zdravý spánek..*zamrká*

(heh..no asi by nefunging..když je zabije jen to párátko...a pak avada moc nejede ani na Postracha, co by hybridního vampire..-uh, doufám, že není někde kolem- pampadam...hm..můžem...pokud nebudu v divadle na zkouškách Racka..ale vypadá to, že ne..a jak mi nenapíšou dostatečně včas, abych si nechala na bytě přitopit, tak si mužou chuchnout a Pavlínu at jim hraje kdo chce...)
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » čtv úno 11, 2010 12:23 am

*jojo, lechtivý je:)* Heeej *cukne párkrát sebou a ožene se po její ruce, ale jen ve vzduchu, nepleskne ju* Necháš toho? *přimhouří oči*

(to ani nevím, že ho tím nemůžeš zabít...k mostu se dohrabu, počítám tak možná v létě? jestli jste to tam zmiňovali..dobre, tak se domluvíme ještě během týdne:) mně se nece do školy, zas abych čuměla na ty držky, grrr)
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » čtv úno 11, 2010 12:27 am

jééé..*objevila novou zábavu, lechtání anjelů*prooč..?*kouká na něj nevinně, se učí xichty od něj* máš u toho takový krásný výraz...*přejede mu po žebrech* no, přesně ten..

(hm..ani nevím, jestli to tam vysloveně je..on ti Most neuteče..dopisuju kapitolu teď..ok, se domluvíme:)hih..mě se nece nix, klasicky...)
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » čtv úno 11, 2010 12:33 am

Nech toho, nebo vstanu a polechtám tě já a to pak bude točo *ďábelsky mu jiskří v očích, až bys polemizovala, zda je to vůbec anjel...drapsne ju za zápěstí, nedrží ju pevně*

(ale ty se do toho tak nějak umíš dokopat, na rozdíl ode mě :x )
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » čtv úno 11, 2010 12:40 am

hm..vstaneš a bude točo?*zasvítí jí očka a hrábne prsty ve vzduchu* a jakého druhu?*kouká zas jako nevinnost sama...tedy skoro..*

(lach, jak do čeho..třeba do bakule ani tak ne..:)no, asi pujdu..dobrou:))
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na London apartment