jídelna s balkonem

"Služební" byt Manori v těsném sousedství Amona

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: jídelna s balkonem

Příspěvekod Margarit Black » ned srp 19, 2012 9:22 pm

Jeee, sladké *zazubí se a jednu si vezme* Tak to je super, že máš pohodičku..konečně se aspoň něco ustálilo, co? *křupne do sušenky a slupne drobky, které jí zůstaly na rtu* Noo...to bysme rozhodně mohly! Furt uvažuju, kde a kdy bysme to provedly..jsem chtěla totiž udělat i kolaudaci a pozvat vás do NY, ale to by bylo trochu moc naráz, takže to musíme trochu rozhodit *přikývne a upije kafčo*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon srp 20, 2012 5:18 pm

To jo...nemusím mít všecko nalajnované dopředu, ale nějaká ta jistota se občas hodí. Hm to je to. Co..heh, já kolaudačku zasklila...pořád nebyl čas a pak už bylo pozdě a bylo to blbé si jako vzpomenout... ale hlavně kde - to musíme vymyslet..zbytek už se tomu přizpůsobí.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » stř srp 22, 2012 5:27 pm

*tak nějak se probudí ze sedačky se silnou kocovinou..dal si pivko s Deanem :D a slyší nějaké hlasy, tak se jde podívat, kdo to tam je..slyší povědomý hlas Man* Ahoj *protře si oči a opře se o futra* Jsem myslel, že domů jen tak rychle nepřijdeš *dodá jedním dechem*
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

Příspěvekod Margarit Black » stř srp 22, 2012 5:38 pm

Jojo *přikývne* Tak něco budem muset vymyslet *souhlasí* Napadá tě něco? *pozvedne obočí* a myslím, že opožděná kolaudačka by taky byla v poho..každá pařba se cení *poslední slovo trochu vykvikne, jak vydí Casse* Shit! To jsem se lekla *oči vyvalené*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv srp 23, 2012 12:37 pm

*málem se utopí v kafi* to mi nedělej!*koukne na Casse naoko výhružně a pak cukne koutky* hm...jak tě tak vidím, tobě by to kafe možná taky bodlo...*koukne po Meg* Promiň, fakt jsem myslela, že jsme samy...on tady andílek občas přebývá...*uculí se do hrnku a hodí okem po zmíněném* jo, trochu jsme zkrátily službu...probudily jsme tě?*zvedne se a jde z kávováru vymáčknout další hrnek kafe* jak vidíš, u mě se dočkáš vždycky nějakého překvápka...*houkne na Meg od linky se smíchem*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » pát srp 24, 2012 7:21 pm

Doufám, že jsem vás moc nepolekal *kouká soucitně, když vidí, jak obě nadskočily..pak koukne na kávovar a tekoucí černý mok do hrnečku* Tak to je to, o čem Dean mluvil, když mluvil o vyprošťováku..vůbec jsem netušil, o čem to vlastně mluví *zatváří se nechápavě, jako by ale všechno znal..zaujatě kouká, jak Man pracuje s kávovarem* Nene, nevzbudily *odpoví opožděně na její otázku a zavrtí hlavou* Áha *odpoví vědoucně na to zkrácení služby* Neruším vás? *uvědomí si, že je vyrušil z nějaké debaty*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Margarit Black » pát srp 24, 2012 7:25 pm

Ahoj *mávne na Casse s úsměvem* Dlouhá noc, co? *prohlíží si ho pobaveně* Nebo víc? *myslí to spíš řečnicky* V klidu *mávne rukou k Man* To kafe je opravdu dobrý nápad *uculí se* Jojo, už jen čekám, kdy se ti tu zjeví Amon *zakření se a upije ze svého hrnku*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát srp 24, 2012 7:33 pm

Néé, moc ne, jenom kapku*nalije mu do hrnku kafe*ááh..tak Dean...nekazí tě tak trochu náhodou?*cukne koutky* Nerušíš...stejně jsme asi nějaké rozptýlení potřebovaly..a co je lepší než anděl v kuchyni..*uchechtne se a podá mu hrnek* bacha, je to horké...*varuje ho* aby ti nechytly křidélka...*přejde zpátky k Meg a Cassovi kývne k třetí židličce, at si kecne na zadek* jo, zkus zabouchat na zed a budeš se možná i divit...i když to asi spíš přiletí Klea*vezme si svuj hrnek zpátky do pacek* takhle kdybych začla naklepávat maso...noo, to by byla jiná.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » sob srp 25, 2012 4:50 pm

*pokrčí nad Deanem rameny* Asi..trochu.. *tváří se jako andílek:D* Říká, že si potřebuju prý trochu..jak to nazval.. *uvažuje* vorazit *vyplivne ze sebe* Jo, tak to přesně nazval *přikývne jistě* Tak to asi dělám, no *vezme si hrnek spořádaně za ouško a sedne si k nim..mlčky je pozoruje a oňufává si svůj hrneček s kávičkou..malinko usrkne a trochu se připálí, ale tváří se strááášně statečně* Výborný vyprošťovák *tváří se jak robot, když polkne, bo je to na něj hořké..raději ho na chvíli odloží*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Margarit Black » sob srp 25, 2012 4:55 pm

*směje se* Já nechápu, že si Amon vybral takovou fůrii *poslední slovo jenom artikuluje, jako by zdi mohly mít uši* Jeežiš, maso..dala bych si.. *mlsně se olízne* Pak si buď musíme skočit na oběd nebo si necháme něco dovézt *zakření se* A kde teda provedem tu našu akcu? *myslí oslavu výročí..mezi tím kecáním si otevře složku toho magora, fotky otočí barevným dolů, položí je na stůl a znovu listuje papíry, co je vlastně ten inteligent zač*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na London apartment