jídelna s balkonem

"Služební" byt Manori v těsném sousedství Amona

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: jídelna s balkonem

Příspěvekod Manori » sob srp 25, 2012 6:24 pm

joo..vorazit...*uculuje se* no, to jo...to děláš správně. Jen abys z toho pak nenarazil...*pozoruje ho, pak jí ho zželí a přisypne mu tam cukr* mlíko ti nedám, to by ti nemuselo udělat dobře...*a šáhne na hrnek a trochu ho kouzlem přichladí, aby nakonec nemusela pro led do mrazáku na spálený xicht:D* zkus ted...*jak ho opečovává, andílka:D* tak ona je trošku..temperamentnější, no..ale má pěknou kočičku..tu jí asi ukradu...*zatváří se zlomyslně*hm...kde jsme byly před pěti lety?*zamyslí se hluboce* nebo vkradem po pracovní době na ministerstvo a uděláme tam z toho kulničku na dříví...*zasměje se, jak se vidí chlastat na Pastorkově stole* fuj...*jak zahlídne rožek fotky a vezme si radši sušenku*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » sob srp 25, 2012 6:51 pm

Abych z toho nenarazil? *kouká na ni trochu vyděšeně, jak nechápe...laaach! prej mlíko ti nedám:D..kouká, jak mu tam sype cukr a ochlazuje..ucucne* Mhm..to už je dobré *pochvaluje si a ucucne víc..kouká na Meg, co to má za složku a čapne do ruky fotky dřív, než ho stačí zadržet, které dala na stůl..heh, tohle nebyl úmysl:D..vytřeští oči a bez komentáře fotky odloží zpět*
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

Příspěvekod Margarit Black » sob srp 25, 2012 6:56 pm

Temperamentnější *směje se* Že ty to vždycky dokážeš nazvat tak kulantně *zvedne hlavu od složky* To se snad asi nenaučím *vrtí se smíchem hlavou, namočí si sušenku do kafe a polovinu ukousne* Co jsme dělaly před pěti lety? *vytřeští oči* Noo, ale co jsme vlastně dělaly? *směje se* Furt jsme kalily *pobaveně* To byla jedna chlastačka za druhou, pokud si dobře pamatuju..ale konkrétně? joo, tak to už netuším *zavrtí hlavou* Lach! Uděláme kůlničku na dříví z Ministerstva..tak to si můžem rovnou hledat novou práci *chechtá se a zase zaboří hlavu do složky a pročte ještě posledních pár řádků, pak ju odloží a na chvíli se zamyslí* Ty ses měla živit něčím jiným..bys furt jenom kradla *vyculí se*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon srp 27, 2012 1:16 pm

No..když to budeš často přehánět...tak abys to pak nenapakoval někam do stromu...až poletíš...*naznačí křidýlka a cuká koutky* no výborně...*zatváří se spokojeně, že je spokojený a než stačí se nadýchnout tak otočí ty bloody snímky* ehm..*poklepe si prsty o hrnek*

No, já tady bydlím, tak mi nic jiného nezbývá...*zasměje se* noo...*zamyslí se* ale zas by to byl dobrý důvod k vyhazovu..."ožrala se mi v kanclu a tančila na stole napůl nahá..."*píše prstem ve vzduchu*ehm..že by? tak to pudu asi fakt zaklepat vedle na topení...jsem byla asi zloděj v minulém životě..se to se mnou tááhne.*přijde na elegantní řešení* tak já nevím...třeba nám poradí tady andílek..když ted tak chodí pařit s kámošema...*drbne do beztak mimoozního Casse*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » stř srp 29, 2012 2:26 pm

Dokážeš si představit Pastorkův výraz zděšení *chytne záchvat smíchu a chvíli nedokáže přestat, pak se prudce nadechne a vychrlí* Bys pak měla dobrou pověst..ještě, že třeba jenom tančila nahá, že třeba nešukala *poslední slovo jenom artikuluje rty, aby "nepobouřila" Casse* Ježiši, na nic neklepej *vytřeští se smíchem oči a koukne na Casse* Tak, co nám andílek poradí? *zakření se na něj*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Castiel » stř srp 29, 2012 2:33 pm

*mírně se usměje* To byl vtip, že? *docvakne mu pochvíli a uculuje se* Dobrý vtip *ještě okomentuje a pak se hluboce zamyslí* Já? Co? Neee *vrtí vehementně hlavou* Já..nechodím.. *furt vrtí hlavou, div si ji nevyvrtí* Jednou..no tak dobře, dvakrát jsem s Deanem byl, ale jinak nic! *tváří se, jako by byl před samotným bohem a snažil se mu vysvětlit, že FAKT nechlastá (lach, prej "byl", to zní, jak by spolu spali:D)* A tam bych rači nechodil *vehementně se snaží schovat za hrnek a pije kafe..nejreaději by do toho hrnku vlezl*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » čtv srp 30, 2012 1:27 pm

No fuj..."toho"*dá důraz* bych asi nebyla schopna...na jeho stole, to je jako by mi koukal přes rameno...*oklepe se smíchem, div že se nepolije zbytkem kafe* no...*taky kouká, co z Casse vypadne a cukají ji koutky tím víc, čím dýl se hluboce zamýšlí a pak se vyloženě obhajuje* A! Takže´s byl...vidíš to?*koukne na Meg* Prý že ne, a pak hned dvakrát!*to taky vyznívá dvojsmyslně:D* A to je kam...to "tam"? *nedá pokoj a nedá a jak leze do hrnku, tak se musí uchechtnout* no, tak radši nic...tak ti nevím, kam...*podívá se na Meg*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » čtv srp 30, 2012 3:13 pm

*snaží se nevyprsknout smíchy, bo zrovna pije a málem se zalkne* Chceš mě udusit? *osočí ju se smíchem* No co, aspoň bys věděla, že na tebe někdo dohlíží *vyculí se a kouká na Casse, jak to ze sebe souká* To vypadá, jak byste snad byli v bordelu, když se tak schováváš za ten hrnek *koukne na něj a Cass v tu chvíli zrudne, až na prdeli, kdyby šla vidět:D* Ježiši *vyvalí na něj oči* Vy jste fakt byli v bordelu *rozřehtá se na celé kolo* Tak tam fakt párty nechcu *mává rukama a pak ju něco trkne* Hele, obě jsme z Anglie..co udělat takovou nějakou zvrhlou akci "Čaj o páté" v nějakém místním pubu buď na venkově nebo přímo v Londýně? to taky ještě nebylo..Tea party *pozvedne zvědavo-šibalsky obočí, co ona na to*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Castiel » čtv srp 30, 2012 3:16 pm

*kouká na ně vyděšeně, jak si ho furt dobrírají..dopije hrnek a vstane od stolu* Ehm..raději se vzdálím a nechám vás řešit vaše akce *odvětí zdvořile, celý rudý* Stejně mám ještě hodně práce *dá Man pusu na tvář* Buď opatrná..a pokud něco, tak volej *přikývne a než stačí někdo něco říct, tak je fuč*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » čtv srp 30, 2012 6:21 pm

*než se vzmůže na odpověd, je fuč* Myslím, že jsme andílka vyděsily...*uchechtává se* nooo, to je nápad... Ryze britský čaj o páté...*hned vztyčí malíček u ruky, jak drží hrnek a zároveň zvedne nos* Ale to my mohlo být dobré...*bubnuje si prstama o stůl* chách, víš co mě ted napadlo? vidělas Bridget Jonesovou? Jak tam jde na tu anglickou odpolední párty/grilovačku/dýchánek...a mají být v kostýmech děvek a farářů? To by bylo dobře zvrhlé...na takovou párty jsem vždycky chtěla jít...*uchechtne se* a bylo by to tématické...Bridgitka taky furt uháněla chlapy na ženění...to by byl dobrý odkaz...a praštěné by to mohlo být taky.
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na London apartment