*a schválně se chvilku tváří tak "spící"* hmm...určitě.. *pohladí ho po ruce* díky...*usměje se a jaksi zapomene tu ruku pustit*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
*má takovou strašnou chuť ju políbit do vlasů, když ju vidí "spát", otočí ruku dlaní vzhůru a přejede jí po její dlani* Ty jsi dneska opravdu nějaká rozhicovaná *uculí se*
*zavrtí se*nooo...já nevím... že by?*ošije se* beztak za to můžeš ty..tak..*usmívá se, a škrabká ho na dlani*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
Jáá? *zírá na ňu* Jsem něco proved? *ale taky se uculuje, už se pomalu dostává do hry* Já jsem byl hodný a jenom jsem ti pomáhal... *tváří se jako neviňátko*
jooo...hotový andílek..*vypadne z ní, pak jí to dojde, tak se rozesměje*
no jo no...*drbne do něj*jo..za to můžeš taky ty...tak..*rozhodne se a chvíli na něj s úsměvem kouká* díky, že si přišel...jinak bych tu asi zcvokla..*nakloní se k němu a objeme ho*
*se ho taky drží a trochu mu otlapkává záda* no, počkej, abys ještě nelitoval...budu otravovat pořád...*culí se mu do ramene*