ložnice

"Služební" byt Manori v těsném sousedství Amona

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: ložnice

Příspěvekod Castiel » sob dub 24, 2010 1:17 pm

Ach, sladký domov... *rozhlídne se kolem sebe...akorát pro jistotu zkontroluje okna a zdi...co kdyby náhodou někde někdo ho zase sledoval*
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » sob dub 24, 2010 8:42 pm

*zasměje se a shodí si z ramen jeho kabát a skopne lodičky* no to jo...uf...*protáhne se*tady nikdo číhat nebude...*uculí se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » ned dub 25, 2010 12:16 pm

*lehce se uculí* Zlozvyk *pokrčí rameny a prohlíží si ju* Jsem rád, že jsem od bratrů zmizel, protože už mi to lezlo na mozek. Málem jsem Deana zabil. Doslovně. *přejde k ní blíž a přejede jí hřbetem dlaně po rameni*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » ned dub 25, 2010 2:09 pm

*povytáhne obočí* copak, zlobil? Víš, že si vlastně ani tě nedovedu představit doopravdy rozlobeného?*zamyslí se* no, to je možná jenom dobře...*hodí po něm zvídavý kukuč a zavrtí se* říkal jsi, že se jde spát....takže umýt křídla a šup do peřin...*plácne ho smíchem po ruce*

(chm..akorát se bojim, že v 6. sérii ho neuvidíme...plánujou killnout někoho v posledním díle...nějaký beloved charater...a vzhledem k tomu, že Bobby má smlouvu na další rok a Misha ne...)
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Kocour » pon dub 26, 2010 3:37 pm

*je celý černý, nejdřív chvíli šmejdí kolem dveří a očichává práh, pak se opře předmí tlapkami o dveře*
MŇAU!
*posadí se, ale vzápětí se znovu prudce opře tlapkami o dveře*
MŇAU!!!
- Mňau -
Kocour

Příspěvekod Manori » pon dub 26, 2010 11:36 pm

*nejdřív myslí, že se přeslechla, pak až nadskočí* to se mi zdá, jak se dostal dovnitř?
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » úte dub 27, 2010 7:58 pm

*zasměje se* Ne, to radší nechtěj *a jde směr koupelna, akorát v polovině pohybu se zarazí, když uslyší mňaučení* Co to je?? Ty máš kočku? *vykulí oči* Neříkalas, že tady se nikdo nedostane? *přimhouří nevěřícně oči* (teď mě napadlo, kde máš svůj zvěřinec?)

(to jim nestačilo zabít Gabriela?!?! oh come on! já u toho málem řvala jak želva a nevěřila vlastním očím!!! já ho zbožňovala! tak to jsem zvědavá, na čem pak budou šestku stavět, chytráci...grrrr..to rovnou můžou odkrhounout ty dva génie...)
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » stř dub 28, 2010 11:33 am

Co? Ne...já tady zvěř nemám...svou...*zamračí se* To je Kocour...od Postracha..to..*nechce říct mazlík, bo to Kocour fakt není* něco jako nebezpečná biologická zbraň...*zapřemýšlí* počkej tady...*aby nelítalo peří* proklouzne z ložnice a zabouchne za sebou bleskově dveře*

Kocoure! Co tady vyvádíš?*podívá se na něj dolů vyčítavě*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Kocour » čtv dub 29, 2010 8:31 am

*pokusí se jí proklouznout mezi nohama do pokoje, a když neuspěje, posadí se, znechuceně zežloutne a upře na ní pohled, z něhož se obvykle slabším povahám dělá špatně*
Mňau?!
*rozčileně mrská ocasem*
- Mňau -
Kocour

Příspěvekod Castiel » pát dub 30, 2010 9:31 am

*zamrká a zopakuje po tichu* Biologická zbraň... *pak se zamyslí* To tak smrdí? *mrmle si pro sebe a raději jde do koupelny...mračí se, protože z toho není zrovna odvařenej, ale nechá to na Man, je to přece jen její starost a né jeho..dělá si ale starosti*
Castiel
Anděl

PředchozíDalší

Zpět na London apartment