Styx píše:Beuška mě mile potěšila svým objektivním názorem. Ona určitě musí nejlíp chápat, co to bude obnášet, když tady budou fungovat dva časopisy a proto jí chci poděkovat, že bere ohled i na mně a zajímá se o můj názor.

My o tom s yohannkou mluvily včera a shodly sme se na tom dost jednohlasně, je to prostě blbý.
Ony drby z LoSu v pentagramu spíš byly teď v té míře, že se sesbíralo něco víceméně nesouvisejcíího s děním tam, takže úplně kopírování nehrozí - max dva články na stejný téma nějaké party, kterou budou oba lživý jak když tiskne

(jistěže po domluvě)
Taky jak sem říkala - není problém si kafíčka házet na nástěnku na mýtinku, kdo bude chtít mrkne tam, nebo hodím třeba i link na chatbox, aby se "nezasírala" hlavní stránka s důležitějšíma věcma. Když samostatnej prostor vznikne, bude mě to taky víceméně nutit něco tvořit, takže se budu snažit víc, než když budeme integrovaní - pokud bude čas...
Svým způsobem DV tehdy došel, když Pentagram poněkud zaspal. Dřív tam taky bývaly šťavnatější drby... Každopádně na dohadech nikdo zájem nemá, ještě by na nás Manori pustila největší zvíře losu, překousalo by nám dráty a bylo by po prdeli.
Uhm...takže sme furt na tom, že nikdo nic nevíí, že... Čím víc nad tím přemýšlím, tím víc si říkám, jestli to skutečně má cenu... Znáte to - zezačátku nadšení, později..no uhm.. Nechcu, aby se Pentagram udržoval nad vodou sílou vůle DJovi na truc a ani nesouhlasím, že by v něm nic čitelnýho nevycházelo, jen si tak říkám, jestli by možná neměla jedna etapa skončit a začít jiná. - V tom to furt bude na tom, jestli ti co říkají, že přispívat budou vážně přispívat budou.
Napadla mě i varianta, že by si ty naše články Styx vydávala na data, kdy se to bude hodit jí, kdy bude vědět, že sama nic nevydá. Plakáty, kafata a tak se můžou hodit do diskuse, narozeniny samozřejmě vhodně na datum ;o)) Když nad tím zauvažuju, dávaly se tam spíš aby tam něco bylo...(snad z naděje, že tam někdo i chodí číst?)
Pocit nemám dobrej momentálně z vůbec žádnýho řešení...