ANKETA - PENTAGRAM

Redakce místního časopisu

Moderátoři: Beatrix, yohannka, Manori, Eternity

Jak má budoucí sídlo Pentu vypadat?

Začleněn v rámci LoSu na portále - to stačí
2
29%
Vlastní samostatný web - propojen s Losem pouze bannerem/odkazem
5
71%

Celkem hlasů : 7

Re: ANKETA - PENTAGRAM

Příspěvekod Styx » úte úno 28, 2012 1:59 am

Ještě jsem zapomněla dvě věci.
Já bych nechala na Bei a na Manori, jak se domluví, kam dát Pentagram. Myslím, že holky se nejspíš spolu dohodnou, co by bylo nejlepší.
A druhá věc. Jsem toho názoru, že Pentagram má stejné právo být na LoSu, jako i DV. :Love

Edit: a teď jsem si všimla, že Beuš přidala příspěvek, tak jdu na něj :D
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte úno 28, 2012 2:04 am

Styx píše:Ještě jsem zapomněla dvě věci.
Já bych nechala na Bei a na Manori, jak se domluví, kam dát Pentagram. Myslím, že holky se nejspíš spolu domluví, co by bylo nejlepší.
A druhá věc. Jsem toho názoru, že Pentagram má stejné právo být na LoSu, jako i DV. :Love

Tak my bysme se jako takový domluvily, což o to, horší to je s tím obsahem :pii Po těch letech už o tom začínám přemýšlet trošku vážněji - je to pak takový trapný, když měsíc nix nevyjde... :cry: a pak to ani nikdo rači nekomentuje...

Díky za vstřícnost, vážím si toho jak ste se k pentagramu s manori postavily. Možná to chce ještě pár dní, většinou je u mě nazačátku nadšení, postupně přichází skepse a nakonec bych se nejrači zastřelila a zahrabala... :pii
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte úno 28, 2012 2:27 am

Bea: Nebojím se nějakého kopírování stejných článků, např. chaty bych vám přenechala, ať nepíšeme o tom samém (i když by možná bylo zajímavé, jak to stejné téma který časopis pojme:D)
Myslím, že pokud by Pent zůstal na LoSu, mohly bychom se pak přes maily domluvit, co kdo kdy bude vydávat. Chápu, že to bude trochu blbé pro obě strany, že se budeme muset přizpůsobit, ale jinak to asi nepůjde, aby se nestalo to, co jsem nastínila jako problém (to zapadání článků).
Upozorňuji ale, že u mne bude trochu problém s určováním termínů, protože já musím čekat, kdy ta která šmírovací akce skončí:D, abych o ní mohla napsat. A to záleží právě na těch konkrétních postavách, jak dlouho to budou natahovat. Doteď jsem si to právě dělala, jak se mi to hodilo.
Ale v tom bych neviděla až tak velký problém, vždycky se dá domluvit;).
Každopádně jsem pro, aby Pentagram pokračoval dál. Nejenom D.J. na truc, ale hlavně pro jeho čtenáře. Takže koukej to tvé nadšení zase pořádně rozdmýchat a nevzdávej to, pomůžeme ti s tím;) A i kdyby měl v Pentagramu vycházet jeden článek za měsíc, pořád to stojí za to, ne? ;)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte úno 28, 2012 2:31 am

My o akcích taky až tak pokaždý nepíšeme. To se pak dá si houknout, jestli někdo bude psát, či né. I to časově by sis mohla posunout, to sou spíš už detaily.

Jestli to stojí za to..jako jo, ale tu hlavní práci s tím bude mít Manori. Než to nahodí, sprovozní, doladí - zjebe se jeden znak a ona u toho prosedí celej den, aby ho našla...a my pak vydáme článek za měsíc...to je TO co mě žere.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte úno 28, 2012 2:44 am

Heh, chatové akce nepíšu moc ráda, prosedím u toho celý den, než to celé přečtu, udělám si poznámky, napíšu dlouhý článek a pak mám u toho jeden koment. Už jsem se zařekla, že už radši ne:).
Ano, je to fakt, že Manori s tím bude mít práci, ale to bych nechala spíš na ní. Pokud by nechtěla, tak by ti to asi nenabídla. A my přece víme, že naše Manori je zlatá :Love .
Myslím, že určitě budete vydávat víc článků, než jeden za měsíc, možná hned ne, ale časem, až se zabydlíte. Vždyť vás je na to snad sedm nebo osm potenciálních redaktorek;)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte úno 28, 2012 1:08 pm

:pii ano potencionálních. nicméně v noci jsem ještě dumala a je to buď se na to vykašlat, nebo jít do novýho, oddělenýho. vzhledem k tomu, že se přece jen ozývají hlasy po pentagramu, tak bych šla do novýho bokem, prozatím úplně jednoduchýho profilu, neplacenýho (resp. to záleží na man, klidně se složíme) s tím, že se uvidí. - toť za mě.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte úno 28, 2012 2:42 pm

Beuš, úplně tě chápu. Moje první reakce byla taky nadšeně podržet Pentagram nad vodou na LoSu, než mi postupem času začalo docházet, co to bude znamenat pro mne. Paradoxně zrovna ty tvé komentáře mě přinutily se nad tím pořádně zamyslet.
Přesto, pokud seš teď ve fázi rozhodování se mezi dvěma možnostmi vykašlat se na to, nebo jít do něčeho nového, přikláním se pochopitelně k tomu druhému. Byla by škoda ukončit to úplně. Podotýkám ale, že je to jen můj názor, nechci ani nemůžu tě nutit do ničeho. Tvůj komentář nade mnou jít do nějakého zatím jednoduchého profilu je myslím rozumný.
Hih, teď mě napadá to, co jsem zatím nikdy ještě neřešila, jak to asi bude, až budu chtít jednou praštit s Věštcem. :roll:
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte úno 28, 2012 2:55 pm

Ono je to dost o tom, že lidi nemají čas a někdy ani chuť. Mně třeba maximálně vyhovuje naráz něco udělat a navydávat to na půl roku dopředu, horší je, když mám nějak aktuálně něco dělat a nechce se mi. Vedle sebe by to fakt muselo fungovat tak, že by se Pentagram víceméně stáhl - tudíž v podstatě "vůbec", přáníčka, občas třeba horoskop.

Žádný strachy, já se k ničemu donutit nenechám, navíc by to bylo pak i o ničem. On Pentagram jako takovej tak trošku sám o sobě je kronika toho co sme kdy dělali atd. Jsou tam fotky vánočních stromků, medovníků, takový ty hromadný akce, n a který moc ráda vzpomínám, a když se něco takovýho podaří, tak je to skvělý.
Noo budeš muset najít novou šéfredaktorku ;o)
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte úno 28, 2012 4:46 pm

Prej až budu chtít praštits DV...to at tě ani nenapadne! :hell: :lol:

Ne, ale vážně...pokud jsou nějaký dotazy-nevím, Bei si psala na FM mail at se ti když tak lidi ozývaj - to jsou ony hlasy po Pentu? Tak by bylo asi fakt vhodný ho dát prostě bokem, zatím jednoduše, uvidíme po měsícu dvou provozu.
Osobně nemám zkušenost s jednou věcí a to, jak funguje načasování článků dopředu - Styx, tys to myslím občas zkoušela dopředu si vlozit, ne? Mě se to nezobrazovalo, ale to možná bylo nějakým debilním nastavením...
jinak je taky možnost, některé z fakt povedených věcí překopírovat a vložit (což pokud se tedy shodneme na novým webu, jakože asi jo, tak některé články si takhle natáhnu, at mám vzorové data.) Takže to by možná stálo za úvahu - je ve stávajícím Pentu něco, co byste rády přetáhly jako takovou "kroniku" do novýho?
Pokud nový web - můžete si rozšířit rubriky...nebo jestli je něco, co byste rádi, aby Pent měl nebo uměl...aby se s tím třeba dalo rovnou počítat.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » úte úno 28, 2012 5:25 pm

Manori píše:Prej až budu chtít praštits DV...to at tě ani nenapadne! :hell: :lol:

Snad nečekáte, že budu dělat DV až do důchodu :lol:
Ohledně toho načasování článku: dá se to, je tam kolonka "Zveřejnit od" a kalendář. Ale mám takový dojem, že já jsem to ještě nikdy nezkoušela, že jsem články zveřejňovala hned po napsání, jakýpak čekání, že? :D
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Pentagram