Bea: Nebojím se nějakého kopírování stejných článků, např. chaty bych vám přenechala, ať nepíšeme o tom samém (i když by možná bylo zajímavé, jak to stejné téma který časopis pojme:D)
Myslím, že pokud by Pent zůstal na LoSu, mohly bychom se pak přes maily domluvit, co kdo kdy bude vydávat. Chápu, že to bude trochu blbé pro obě strany, že se budeme muset přizpůsobit, ale jinak to asi nepůjde, aby se nestalo to, co jsem nastínila jako problém (to zapadání článků).
Upozorňuji ale, že u mne bude trochu problém s určováním termínů, protože já musím čekat, kdy ta která šmírovací akce skončí:D, abych o ní mohla napsat. A to záleží právě na těch konkrétních postavách, jak dlouho to budou natahovat. Doteď jsem si to právě dělala, jak se mi to hodilo.
Ale v tom bych neviděla až tak velký problém, vždycky se dá domluvit;).
Každopádně jsem pro, aby Pentagram pokračoval dál. Nejenom D.J. na truc, ale hlavně pro jeho čtenáře. Takže koukej to tvé nadšení zase pořádně rozdmýchat a nevzdávej to, pomůžeme ti s tím;) A i kdyby měl v Pentagramu vycházet jeden článek za měsíc, pořád to stojí za to, ne?