Styx: jak? JEN do důchodu- a od čeho se paktuješ s upírama? to už Ti nikdo neodpáře.
(vím, že to vypadá, že jsem hyena, ale - ač je to neuvěřitelné - není tomu tak. maximálně polohyena. nechci Ti nijak zasahovat Věštce, napadlo mě taky, že je to Tvé "děťátko". jen jsem teď byla hodně vytížená a četla příspěvky ob řádek a odpovídala tak asi ob pět řádek. ale zdálo se mi, že Ti také jde hlavně o lidi a tu zábavu. a že detaily se nějak dořeší. i když by to pro Tebe mohlo být náročné a nepřjemné, stejně podpoříš Pent a šéfkredaktorku Beu a Manori. pokud jsem s tím počítala příliš samozřejmě a neomaleně, ta se omlouvám.

)
Beuš a Man: nějak nejsem schopná to pojmout ve vší šíři a s důsledky. ale pokud bude Pent fungovat, určitě bych se ráda podílela. hlavně když si budu moct psát/blbnout po svém. je fakt, že aktivitu dokáže vyburcovat ohlas čtenářů. ale i nakopnutí kolegů redaktorů - jako podnět, né násilí

. takže fakt nevím, co a jak by bylo nejlepší. podřídím se tomu, co vám bude dělat nejmenší potíže, tomu, co vám bude stát za to. pokud bude potřeba, pomůžu. a pokud zjistíte, že už toho všeho bylo dost, tak i tohle chápu. sice mi to bude líto, ale chápu. svým způsobem i částečně chápu D.J. nesouhlasím s takovým postupem, ale chápu. a je fakt, že někdy člověk nedokáže překročit vlastní stín.