Ložnice pro hosty

Moderátor: Styx

Re: Pokoj Lanevry

Příspěvekod Lanevra » úte dub 05, 2011 11:23 pm

+Nadzdvihne se trochu víc na rukách, aby tak Fred umožnila vykasat jí košili. Když ji má nad boky, odtáhne se úplně a sundá si ji. Nemá už na sobě nic, taky co by si kromě košile do postele brala. V jejím výrazu není ani záchvěv studu. Klečí nad Fred, jedno její stehno mezi svými a hledí jí přímo do očí. Zářivě se usměje až se bílé zoubky zalesknou jako perličky. Pohladí Fred pi tváři, přejede po krku mezu ňadra a spočine s dlaní na jejím břiše. Vlastně tam má položené obě dvě. Pomalu sklouzne níž, sevře na bocích okraj kalhoty a zatáhne dolů+
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » úte dub 05, 2011 11:36 pm

+sjede pohledem její odhalenou postavu a musí si přiznat, že se jí moc líbí. podívá se jí do očí a usměje se, když jí pohladí po tváří a zároveň se jí k dlani na chvilku přilýsá. hruď se jí o něco rychleji zvedá a srdce jí divoce buší, pod laninými doteky. skousne si ret, když lana zahákne prsty za gumičkou kalhot, ale nadzvedne se na loktech, aby Laně umožnila jí kalhoty stáhnout. srdce se jjí rozeběhne ještě rychleji, když si uvědomí že před ní leží úplně nahá+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Ares » pon dub 25, 2011 6:12 pm

Zaťuká na dveře a čeká, dokud mu Lana neotevře.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » pon dub 25, 2011 7:14 pm

(S Fred bude pokračovat někdy, jakoby je Ares nevyrušil :D )

+Otevře mu dveře, jenom tak v županu, kouká na něj překvapeně, pak jí ale dojde co chce jak vidí tu pomlázku a rozesměje se+ Počkej moment broučku +nabádá ho se smíchem, zapadne zase dovnitř. Chvíli je slyšet hluk jak něco hledá a za chvíli se vrátí z balíčkem v ruce+ Takže mě chceš zmrskat jo? +pozvedne provokativně obočí. Vyjede na chodbu, zavře za sebou dveře. Pak se otočí, hezky zvedne župan pod kterým nic nemá a vystrčí na něj svoje pozadí+ Tak směje do toho. Jestli pak máš ránu co mě zabolí +provokuje ho+
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon dub 25, 2011 9:33 pm

Nemůže si pomoct, aby jí chvíli jen tak s úsměvem na rtech nehleděl na to její bělostné pozadí a napadnou ho různé myšlenky. Už jsme se dlouho neviděli, krásko. Téměř jsem zapomněl, jak krásný máš zadeček. ušklíbne se. Takže ty chceš cítit bolest? usměje se a v očích mu zablýská. Napřáhne se a celkem silně jí švihne přes zadek, až jí tam zůstane červený otisk.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » pon dub 25, 2011 9:52 pm

Jestli máš digitální foťák, tak si ho vyfoť +poradí mu vesele a vrhne na něj pohled přes rameno+ Jen nevím co by na to řekla tvoje nynější přítelkyně... +neodpustí si provokaci. Švihnutí ji příjemně bolí, ale asi sebou ani netrhne dokud to nebude do krve ne-li do masa+ Ou! To ušlo +zase se narovná, hezky se zakryje jako správná cudná dívka a podá mu vajíčko+

Obrázek
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon dub 25, 2011 10:38 pm

Předpokládám, že tvá přítelkyně by taky nebyla nadšená. Rýpne si i on. Děkuji. Vezme si vajíčko a chvíli si ho jen tak prohlíží. Nikdy jsem nepochopil, proč zrovna vejce. Pokrčí rameny a dá si ho do tašky. Rád jsem tě opět viděl. usměje se na ni a zní to celkem upřímně.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » stř dub 27, 2011 3:01 pm

+vykoulí úsměv neviňátka+ Moje přítelkyně by se o tom nedověděla +podívá se na vejce v jeho rukou, trochu se zamračí jak nad tím přemýšlí+ Myslím že to bude symbol zrození nebo nějaká taková podobná hovadina. Jakoby být mrtví, bylo něco špatného +pokrčí rameny, ona na tom vidí sice hodně špatného, ale zase je furt upír, tak bude mrtvé bránit+ Vždyť já tebe taky +hlas i tvář jí změknou. Přistoupí k němu, pohladí ho po líci, stoupne si na špičky a dá mu pusu na tvář+
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » ned kvě 01, 2011 11:11 pm

Ty malá provokatérko. zasměje se a pokroutí hlavou.
Na tom i tak nezáleží. Pokrčí rameny.
Usměje se, když ho políbí a sám jí líbne na čelo a zahledí se jí do očí. Radši už půjdu, Lano. Nebo udělám něco, co budeme oba litovat. malinko se usměje a odstoupí od ní. Měj se, snad se opět potkáme. řekne a najednou zmizí tak, jak se objevil.
Ares
Bůh

Předchozí

Zpět na Komnaty Styx