Jídelna

Moderátor: Styx

Re: Jídelna

Příspěvekod Styx » pát kvě 08, 2009 1:44 pm

Jsem zvědavá, na copak ještě přijdeme, že máme společného, +uculí se+ Co tě vlastně baví? +krmí si ho u povídání a nečeká, až to spolkne a hned mu cpe další a směje se, jak nestíhá ani jíst a už vůbec ne odpovídat+ Ty moc asi nejíš, co? Já tě vlastně kromě té palačinky, co jsem ti ráno dala kousnout, ještě neviděla jíst. Jíš ty vůbec? +šup tam s další porcí+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pát kvě 08, 2009 1:50 pm

*rychle kouše, ale absolutně to nestíhá, aby mohl odpovědět, tak si na chvilku přikryje obličej rukama, dokouše a spolkne co má v puse a pořádně se nadechne*Ty mě chceš udusit?*směje se* Moje zájmy, těch je, třeba mě docela baví jezdit na koni, tím že to dělám prakticky odmalička*usměje se a projistotu si dá ruce před pusu aby mohl dopovědět než ho zase začne Styx krmit* Já jím, ale ne moc často. Ale s tebou ajk koukám pěkně přiberu. Co tvoje zájmy?*zasměje se a odendá si ruce a zase otevře pusu*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pát kvě 08, 2009 2:05 pm

+zvedne překvapeně obočí+ To není možné! Jízda na koni? Tu přímo zbožňuji! Mám ráda koně, jsou to má nejoblíbenější zvířata. Jsou překrásní. +přemýšlí+ Ještě moc ráda čtu a miluji knihy. A taky se ráda bavím. +zasměje se+ Jsem dost divoká a nespoutaná. +nese mu další porci k ústům a když je otevře a chce ji sníst, v poslední chvíli si jídlo rychle strčí do vlastních úst. Směje se s plnou pusou, rychle spolkne, zapije vínem a pak se na něj omluvně koukne+ Už tě nebudu trápit, nechci si tě udusit. +skloní se blíž k jeho ústům a olízne mu umaštěné rty+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pát kvě 08, 2009 2:22 pm

To je skvělé. Někdy si můžeme vyrazit se projet*usměje se* A knihy, tak to jsme dva, zabírají mi většinu volného času.*uvažuje*divoká a nespoutaná, toho se musí využít*zasměje se, když mu na poslední chvíli nedá jídlo udělá obličej ublíženého štěněte, ale když mu olízne rty, využije toho a vezme ji rychle za ruku a strhne ji na sebe a políbí ji* Já bych se udusit nenechal*usměje se*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pát kvě 08, 2009 2:36 pm

+jeho polibek ji zase dostane, opře hlavu na jeho rameno a šeptá mu do ucha, jako by se bála, že je někdo uslyší+ Takže další dvě věci, co máme společné, jízdu na koni a četbu. +nadšeně+ Není těch společných věcí nějak moc? Předtím zájem o černou magii, dobré jídlo... +přemýšlí+ Co pití? Jaké pití máš rád? +zkouší ho a je zvědavá, jestli se v tom taky shodnou+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pát kvě 08, 2009 2:39 pm

*objímá ji a šeptá do ucha* Já jsem rád, že jich je hodně. Tím lépe.K pití. Miluju víno. Bílé víno. Vodu a whisky. Co ty?*při posledním slovu ji dá pusu na místečko pod krční tepnou*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pát kvě 08, 2009 2:50 pm

+choulí se v jeho náručí a šeptá dál+ Já piju whisky. Ale musí být pravá skotská. A obzvlášť když je z palírny mistra Williama Granta. Taky mám ráda víno. Ale jenom bílé. Chardonnay. Miluji ledové. +zvedne hlavu a pohlédne mu do očí+ Takže další společný zájem. Taky mě baví historie, obzvlášť starověka, hlavně Egypt. +když jí políbí TO místečko, celá se zachvěje+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pát kvě 08, 2009 2:59 pm

Skotská je nejlepší to máš pravdu. Chardonnay, dobrá volba. *usměje se na ní* Historie. Tak o Egyptu toho moc nevím. Mě dosti bere období Napoleona Bonaparte. A poté můžu meziválečné období první a druhé světové války. Mudlové mě v tomhle fascinují. *kouká ji s úsměvem do očí* Je skvělé, že máme takových společných zájmů.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pát kvě 08, 2009 3:24 pm

Tak o Napoleona jsem se kdysi taky zajímala. Fascinovala mě ta jeho posedlost vítězstvím, ale vyvražďování mudlů ve válkách mě moc nezajímá. Dnes už mám jiné zájmy. +skřítci zatím odnášejí použité nádobí a dolévají další víno+ Docela mě překvapuje, že se zajímáš o cokoliv mudlovského. Měla jsem dojem, že preferuješ čistou krev. Je to přece taky heslem Blacků.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pát kvě 08, 2009 3:38 pm

Já si myslím, že ten chlap musel být hodně geniální, aby dvakrát za sebou dokázal postavit armádu.*usměje se* No popravdě, jako malý jsem měl zakázané se o tyhle věci zajímat, a jak jistě víš, zakázané ovoce voní nejlépe. Takže jsem si na té mé "dovolené" stihl přečíst mnoho knih o mudlovské historii. A potkal jsem i pár lidí, kteří mi o tom povyprávěli.*pokrčí rameny* Takže teď o tom něco vím. Svým heslem se řídím, ale řídit se jím doslova opravdu nejde. *pohladí ji po tváři* a co ty? Jak si na tom s rodem?*zvědavě*
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx