Ložnice

Moderátor: Styx

Re: Ložnice se zimní zahradou

Příspěvekod Regulus Black » sob říj 31, 2009 11:17 am

(já jsem večer pryč s domu ..)

Sárí, tak v tom jsem tě ještě nikdy neviděl, to se mi budeš muset ukázat*usměje se a dá jí pusu na tvář*Já*trochu zvážní* nic moc, možná bych si to nechal až na později*trochu nuceně se usměje* Máme spoustu času*překulí se zase na ní a zašeptá ji do ucha* Víš, že si mi slibovala to prádelko?*jemně ji kousne do ušního lalůčkua pak jí to místo zahrne polibky*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » sob říj 31, 2009 11:23 am

V sárí ale nejsem moc sexy. Je moc dlouhé a zakryje vše, co by mělo být poodhalené +zasměje se, pak uvidí jeho smutný úsměv a trochu ji to zneklidní+ Dobře, popovídáme si o tom později. Teď se budeme věnovat jeden druhému +rozesměje se+ Tak tys na to prádelko nezapomněl? Tak to bychom s tím něco měli dělat +mrkne na něj+

(dnes vyšel v pentagramu článek o té večeři, tak si to přečti ;) )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob říj 31, 2009 11:29 am

To je pravda, tak mi ho ukážeš někdy potom*usměje se* A jak bych mohl, ani netušíš, kolikrát jsi mě tím strašila ve snech*zasměje se, lehne si na záda, dá ruce za hlavu a čeká* Rád počkám*nasadí šibalský úsměv*

(díky moc přečtu:-) )
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » sob říj 31, 2009 11:39 am

Jako teď? +překvapeně, pak se ale zářivě usměje+ Jak chceš, tak počkej chvilku +nakloní se nad něj, políbí ho na rty a na chvilku zmizí v koupelně, asi na půl hodinky jenom a když se vrátí, postaví se mezi dveře ve vyzývavé póze, na sobě velice sexy spodní prádlo, korzet v sněhobílé barvě, který pěčlivě vybírala právě pro tuto příležitost, pohlédne k němu s přivřenýma očima a smyslně si olízne rty, našpulí pusu a pošle mu ode dveří vzdušný polibek+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob říj 31, 2009 11:43 am

*mezitím co byla pryč tak poodešel sledovat její květiny a když otočí hlavu a uvidí ji ve tváři se mu mihne výraz neuvěřielného převapení a poté obrovské touhy* Kdes tohle vzala?*usmívá trochu nebezpečným úsměvem a jde k ní rychljším krokem, ještě má na sobě plášť , takže tpo vypadá dost efektivně* Tohle byla velká chyba*blýskne mu v očích přistoupí k ní a jemně ji kousne do krku a přitáhne si ji rychle k sobě* Už nikdy tě nepustím*jemně ji kouše a líbá na krku , občas kousne torchu víc, ale aby to bolelo jen jemně*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » sob říj 31, 2009 11:50 am

+má velkou radost, že se mu to líbí+ Taky jsem si dala záležet, než jsem vybrala něco, co by se ti mohlo líbit +uculí se tajemně, sundá mu plášť z ramen a vklouzne mu dlaněmi pod košili, ucítí jeho horkou kůži, po těchto dotecích tak dlouho toužila a když ji začne líbat, jenom tiše vzdychá a myslí si, že je snad přímo v ráji+

(dokdy tady dnes budeš prosím?)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob říj 31, 2009 11:55 am

(tak do 1:-) )

To se ti moc povedlo*zašeptá , chytne ji pod zadkem a vezme ji do náruče, jde s ní k posteli, přitom jí líbá střídavě na krku a na ústech, když dojdou k posteli položí ji, prohlídne si ji jak tak krásně leží, rozprostřené vlasy po posteli je nádherná, chvilku si užívá ten pohled a poté si nad ní klekne a začne ji líbat o trochu vášnivěji a ukama ji hladí všude po těle*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » sob říj 31, 2009 12:02 pm

+chytne se ho kolem krku a přitulí se, když ji nese a pozoruje zblízka jeho aristokratický profil, když si ji položí na postel, chvíli si navzájem hledí do očí, je to pro ní víc, než on vůbec tuší, pak mu hbitě rozepne knoflíčky u košile a netrpělivě mu ji sundá, přitáhne si ho pevně k sobě a bláznivě ho líbá, všude po tváři a po krku, kam jen dosáhne+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob říj 31, 2009 12:06 pm

*když mu rozepne košily, můe si všimnout jedné podlouhlé jizvy na žebrech, která tam předtím nebyla*Tak sladká, a moje...*šeptá ji smyslně do ucha, dá si její nohy kolem pasu , svlékne si košily a odhodí ji na zem, přitiskne si Styx úplně k sobě a také ji vášnivě líbá, občas se jejich rty setkají ve vášnivém a kousavém polibku*

(jasně:-)*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » sob říj 31, 2009 12:12 pm

+jak zahlédne hrozivou jizvu, přeběhne jí mráz po zádech a vyplašeně mu koukne do očí, teď to ale nechce řešit, oddává se jeho vášnivým polibkům a za chviličku zapomene na ten pohled, nohama ho pevne obejme kolem pasu a hladí mu jeho záda a ramena a je v sedmém nebi, že se si právě plní to, co si čtyři měsíce odříkala+ Reggie, lásko... +opakuje jeho jméno do zbláznění+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx