od Neferet » sob lis 14, 2009 2:23 pm
+smutně se usměje+ Ani já pořádně ne. +zamyslí se, jak to vysvětlit+ Když jsem byla ještě u nás, náš vztah byl zvláštní. Marius je … upír a můj posel. Ne, že by mi to vadilo. Do té doby než odešla matka s otcem, bylo vše v pořádku. Když jsem byla s ním, cítila jsem se šťastná a v bezpečí. Trávili jsme spolu každou volnou chvíli, i když jsem ho mohla vidět jen v noci, nevadilo mi to. Když odešli rodiče vše se změnilo. +povzdechne si+ My se změnili. Přišli problémy a poté i hádky. +vzpomíná smutně+ Do našeho vztahu se začala plést rada a naše chování mě nutilo přemýšlet, jestli ho opravdu miluju. Snažila jsem se ho zklidnit, ale byl čím dál tím víc ….. děsivější. +řekne a zaleskne se jí v očích+ Nevím kdy přišel ten zvrat, kdy jsem si začala uvědomovat, že nejspíš nešlo o lásku. Asi si to začal uvědomovat také. Nikdo z nás o tom nechtěl mluvit a z naší lásky se stalo něco jako velice dobré a pevné přátelství. +odmlčí se+ Pak jsme našli tu knihu s kouzlem a já se ocitla tady. Dohodli jsme se na tom, že tu zůstanu a že teprve odloučení ukáže, jak to s námi doopravdy je. +zakroutí hlavou+ Pravda je, že od té doby co jsem tady, si na něj vzpomenu jen zřídka kdy, a když už, tak jako na opravdu dobrého přítele a posla. A on to tak asi také cítí. Když sem přepravil kufry, byla jsem pryč, nepočkal na mě, aby mě mohl vidět a do vzkazu napsal jen samé oficiality …… a mě to ani moc nevadilo. Nechápu to. +zavrtí hlavou+ Od toho posledního večírku v Indii mám v hlavě ještě větší zmatek. Objevily se pocity, které jsem neznala, tak silné pocity podobné těm, které jsem cítila k Mariusovi, ale přesto jiné. +zarazí se a začne si v duchu nadávat, že se tak rozpovídala+ Ten …. pohár je moc dobrý. +snaží se zamluvit tu poslední větu+ Předpokládám, že je to Vaše práce.
Draco dormiens numquam titillandus