Ložnice pro hosty

Moderátor: Styx

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Lanevra » sob bře 27, 2010 10:43 am

Ne všichni mazlíčku, ne všichni °povzdechne si zamyšleně° Tvá počestnost je předemnou vbezpečí °rychleji než by dokázal člověk rozepne háčky na korzetu a hodí ho na zem, takže zůstane jen v průhledném tričku z dlouhými rukávy. Lehne si na postel. Jeji hrudník se zvedne v hlubokém nádechu a klesne v hlubokém výdechu, potom už se nehne° Je skvělé před tebou nic nepředstírat °pochválí si s pohledem upřeným do stropu. Pozvedne se na loktech° Netuším jak je to u upíra který tě kousl, ale pokud někoho kousne upír u nás a nechá ho naživu, pak si ho označuje jako svůj majetek a pro ostatní je nedotknutelný. Jistě °potřese hlavou° pokud mu uteče, tak to neplatí. Ale upír kterému uteče jídlo.... °zakroutí hlavou, načež se posměšně uchechtne°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned bře 28, 2010 12:22 am

+sleduje ji, jak se před ní bez ostychu svlékne a sedne si k ní na postel+ Jsi krásná +polichotí jí+ Jsem ráda, že nic nepředstíráš. Já taky ne +usměje se na ni a při jejích slovech o upírech zvážní+ Ale ten upír, kterému jsem dovolila mne kousnout, si mě neoznačkoval. To bych mu nedovolila +zasyčí vztekle+ To kousnutí bylo spontánní, když jsme... +zarazí se+ ... prostě neplánované +upřesní+ Nejsem jeho majetek a ... jídlo... +při posledním slově si odfrkne s odporem+ ... to už vůbec ne!
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned bře 28, 2010 12:29 am

Jistěže jsem krásná! °souhlasí sní povýšeným hlasem° Ale klidně mi to můžeš opakovat stále dokola °povolí jí naoko blahoskloným hlasem, jenže vzápětí se hlasitě zasměje° Všichni cosi předstírají °položí jí dlaň na ruku° jen otom nemusí vědět °dlouze a zskoumavě se na Styx zahledí° Zdá se že skutečně věříš v jeho čisté umysli. Nemůžu posoudit jestli opravdu čisté jsou, neznám ho, ale jedno vím °odmlčí se. Zakloní hlavu a opět zamyšleně koukne do stropu° upírům se nedá věřit. °obrátí se zpět na Styx° Máš pravdu, nejsi jídlo. Jsi sladký zákuseček! °laškuje mile°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned bře 28, 2010 12:55 am

Opakovat ti to nebudu, zevšednělo by ti to. Ale když budeš milá, občas ti zalichotím +uculí se+ Netuším proč, ale věřím mu. Považuji ho za přítele. A pokud on ne, tak jsem se v něm hluboce zklamala +dodá zamyšleně+ A budu nenávidět všechny upíry! +rozesměje se+ Jednou tě s ním seznámím a pak mi sama řekneš, co o něm soudíš +pohlédne na ni s nadějí+ Tak sladký zákuseček? +zasměje se+ Jak se to pozná? +vyzvídá+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned bře 28, 2010 1:11 am

Myslím si že je nebezpečné považovat upíry za přátele °praví nesmírně vážně° Neznám žádného u kterého by nebyl jaho vlastní život a pohodlí na prvním místě °trochu smutně se pousměje° Nenávidět upíry můžeš, ale bude tě to zřejmě stát život. I přesto že mě sním seznámíš, budu ho znát tak nejdříve za dvacet let °prozradí jí° My si seznamujeme dlouho, ale nechutně dlouho °našpulí nespokojeně rty° Vy žijete tak rychle, z minuty na minutu °prohrábne si vlasy° Jestli půjdeme ven, potřebovala bych nějaké tvoje šaty °změní téma z neskutečnou lehkostí° Co tu máš?
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned bře 28, 2010 1:34 am

Nebezpečné? Tebe za přítele považuji, upírko, a hrozí mi snad od tebe nějaké nebezpečí? +pozoruje ji+ Znám lidi, kteří nenávidí upíry a žijí. A můj práh sebezáchovy byl vždycky hodně vysoko +uchechtne se a pak ji zavede do své šatny se spoustou šatů a různého oblečení a bot+ Vyber si, co se ti líbí. Vyrazíme do společnosti +mrkne na ni významně+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned bře 28, 2010 1:45 am

Hrozí Styx, vždycky ti hrozí °odpoví jí vážně° Všichni upíři jsou nebezpeční, i když se choví přátelsky °Vejde zaní do šaty a rozhlédne se. Přejíždí prsty po jemných látkách šatů° Můsím uznat Styx že tahle zbírka je působyvá °pokýve hlavou. Sevře v dlani hrst látek a přitiskne si je k tváři, nasávajíc vůni° Nsila si vůbec všechny ty šaty? °zeptá se z přemýšlivím zamračením° Zdá se mi že na některých není tvoje vůně °nakonec se zastaví u černých šatů s koženým korzetem a jemnou sukní z dvěma rozparky snad až po třísla. Dá si je před sebe° Naní tohle moc na naší noční výpravu? °ptá se vesele°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned bře 28, 2010 1:56 am

V tom případě asi upíry neznám +dojde k jednoznačnému závěru+ Pár těch šatů jsem na sobě skutečně nikdy neměla. Máš vynikající čich +řekne obdivně, chvilku si prohlíží černé šaty a s uspokojením pokývá hlavou+ Ty budou skvělé +prohrábne stojan s oblečením a pro sebe nakonec vybere krátké rudé koktejlky s ramínky, tenoučkými jako vlas a hlubokým dekoltem, oblíkne si je a upraví si své blonďaté vlasy+ Tak vyrazíme? +nezapomene si pověsit na krk rubinovou kapku+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned bře 28, 2010 2:11 am

Nikdo, nezná nikoho °zamrmlá si pod vousy. Stáhne tričko a hodí ho na zem, chce pokračovat, jenže ji zaujme pohled na svlékající se Styx.° Pořád stejně krásná, ale vyrostli ti některé vnady, řekla bych °upřeně hledí na její ňadra. Usměv na rtech. Když se Styx zahalí do skvělích šatů, co opravdu dávají vyniknout její postavě, jen si smutně povzdechna a sama se v rychlosti převlékne° Jen doufám že tam budou mít hodně alkoholu °řekne, těžko říct jestli chce opít sebe, nebo Styx°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned bře 28, 2010 2:30 am

+postřehne Lanin pohled a rychle na sebe hodí šaty+ Nepolepšitelná +uculí se, otočí se k ní zády, zvedne si dlouhé vlasy nahoru a odhalí šíji a čeká, než jí zapne zip na šatech+ Tam mají všeho dost +mrkne na ni významně, chytne ji za ruku a přemístí se s ní do Provinilých Slastí+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx