Salonek

Moderátor: Styx

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Neferet » pon pro 27, 2010 9:59 pm

+lehce pozvedne obočí nad tím, jak se Spike vyjadřuje o Styxině nosu+ Promiň... +omlouvá se Styx za ten strach, nejspíš chce i něco dodat, ale to už jí Spike nazve husou+ Hej! Já nejsem husa. +ohradí se, ale docela měkce a dokonce se, pousměje, když si jí přitáhne k sobě+ Ale já truchlila i pro tebe. Myslela jsem, že jsi odešel... +vysvětlí trošku provinile+ A taky se tak začínám cítit. +široce se šťastně usměje na Styx i na Spikea+ A co ty a Remus? Jak to s vámi dvěma vypadá? +ptá se Styx zvědavě+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon pro 27, 2010 10:23 pm

Spike: +pozvedne malinko obočí nad tím snobským nosem, ale spíš ji to pobaví+ O tom vůbec nepochybuji, že máš vychování. Jen jsem ti nabídla, aby ses u mně uvolnil a necítil se tady omezený +upíjí a přitom ho nenápadně pozoruje a zkoumá, jestli je takový doopravdy, anebo si jen něco dokazuje+

Nef: Neomlouvej se pořád +zasměje se a pobaveně je oba pozoruje, jak se škádlí+ Vy dva, přestože to tak nevypadá, se musíme mít hodně rádi +culí se+ Já a Remus? Je to užasné mít někoho tak skvělého jako on. Jsem s ním šťastna. A nelituji, že jsem se rozhodla pro něj +usmívá se zasněně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon pro 27, 2010 10:37 pm

+Pozvedne oči k neby+ Věz že se cítím naprosto spokojeně a uvolněně i přes všechen tento přepich který není mému druhu zrovna nejbližším +šaškuje a paroduje gemtlemany svojí doby+ Pusu já nemám kam bych odešel, tedy mám kam bych odešel +vyvrátí si to+ Můžu zase putovat po světě, jenže na to jsem už moc starej +dopije sklenku a poohlíží se po další, nebo po lahvy+ Nebylo by ještě něco na zavlažení vyschlé pusu? +zeptá se hostitelky+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » pon pro 27, 2010 10:45 pm

Spike: Tak v tom případě jsem i já spokojena, když je spokojený můj host + s úsměvem mu dolije další sklenku whisky a položí ji blíž k němu, aby si mohl dolévat sám+ Jen si posluž.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon pro 27, 2010 10:46 pm

Promiň... +zase se Styx omluví, ale zarazí se a zasměje se+ Dobře už nebudu. +slíbí a opanuje se, aby se zase neomlouvala+ Tak to jsem ráda, že jsi s ním šťastná. +usměje se+ Budete spolu trávit Vánoce? +zajímá se, lehce zvedne obočí nad Spikeovým zvláštním chováním, takhle ho mluvit neslyšela, což jí přivádí na myšlenku, jestli si z nich spíš netropí žerty+ Takže moc starej povídáš... +pokývá nad tím naoko vážně+ ...to si budu pamatovat. +lehce našpulí rty, protočí oči, tak aby jí Spike neviděl, když se shání po dalším pití, nelíbí se jí, že takhle pije, ale jsou to jeho nemrtvá játra, hlavně když se nestříská do němoty, což u něj neni nic snadnýho+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon pro 27, 2010 11:11 pm

+Kopne do sebe panáka a rovnou si nalije dalšího+ Co je zač ten Remus? +zeptás e spíše jen z prosté zvědavosti než aby měl nějaký záměr+ Když je o něm tady řeč, abych věděl vo co go +zase si pohodlně roztáhne nohy, když si tedy má udělat pohodlí. Vyfukuje kouř z krátící se cigarety, krabičku z dalšími už rovnou připravenou na koleni+ Voni sou teď někdy Vánoce? +zeptá se tváříc se jakoby spadl z višně+
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » pon pro 27, 2010 11:43 pm

Nef: Jo, budeme, Remus mě pozval na Vánoce k sobě, takže se moc těším. Budou to naše první společné Vánoce +je na ní vidět, jak je spokojena a jak se těší. Skřítek zrovna přinese mísu s občerstvením a další s cukrovím+ Vemte si, na co máte chuť. Tady je sladké a tady zase sýry a maso +podívá se na Spikea, netuší, jestli tohle on vůbec jí. Odpověď na jeho otázku o Remusovi snad nechá na Nef+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon pro 27, 2010 11:55 pm

Tak to vám budu držet palce, aby se vyvedly podle vašich představim. +usmívá široce na Styx+ Děkujem. +slušně poděkuje a už okukuje vanilkový rozhlíčky+ Ten sní všechno. +uculí se s rozhlíčkem na půl cesty k ústům, když si všimne, jak Styx na Spikea kouká+ A co Tony? Toho jsem neviděla ani nepamatuju. +zajímá se o starého přítele+ Remus je... +trošku zaváhá, co všechno může říct+ ...Styxin přítel a vede... podnik, který se zaměřuje na všechny různé tvory. To on mi pomohl dostat Caesara tady do toho světa. +pousměje se, ani si neuvědomuje, že Spike ještě Caesara neviděl+ Jo jsou... +přikývne+ ...asi tak za dva tři dny. +lehce pokrčí rameny, ona má už všechno přichystaný a co nemá, tak to má aspon promyšlený+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte pro 28, 2010 12:03 am

+Nepoděkuji ale s chutí se do toho pustí. On opravdu sní cokoliv+ Joo puso to mi došlo že to není vánoční stromek, i když třeba jim lidi dávaj jména a berou si je do postele +pokrčí rameny+ To je nějaká ta tvoje bestie? +zeptá se+ Nechápu jak můžou lidi chtít žít z nějakým zablešeným psem nebo kočkou +netuší že Remus je vlkodlak, tedy teoreticky zablešený pes+ Nebo z vlkodlakem +nasadí tomu hezky korunu+ Na tři noci v měsíci mít v kleci chlupatou bestii +zakroutí hlavou+ Nedělej si prdel! +vyvalí oči+
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » úte pro 28, 2010 12:20 am

Nef: Díky, Nef. Určitě nám to vyjde, nemíním už dělat žádné hlouposti. Alespoň ne fatální +ušklíbne se+ Tony, ten se má nejlíp +zasměje se+ Je sám a žije si, jak chce, není ničím ani nikým omezovaný. Pořád je takový... drsný svůdník. Myslím, že ani neví, co se ti stalo. Když jsem nedávno s ním mluvila, neptal se, určitě by se jinak zajímal, jak to s tebou dopadlo. Kdy jste vlastně byli spolu naposled? +usmívá se, jak Nef vysvětluje Spikeovi, kdo je Remus a je ráda, že to nemusela říkat sama+

Spike: Tak to s tebou tedy nesouhlasím. Já mám taky psy, dokonce několik, a taky kočku. A tygra k tomu. A nejsou zablešeni o nic víc, než člověk. Záleží, kde žijí a jak je o ně postaráno +když si Spike začne brát do huby vlkodlaky, prudce se nadechne a zadrží dech, jinak by po něm mrskla tu láhev whisky, ať je drahá nebo ne+ Vlkodlaci... drahý Spikeu +řekne s milým úsměvem, když zase vydechne tu zlost+ nejsou ani za mák horší než ty. A to mi věř +napije se vydatně, aby spláchla tu hořkou slinu, co má na jazyku+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx