od Styx » úte pro 28, 2010 12:20 am
Nef: Díky, Nef. Určitě nám to vyjde, nemíním už dělat žádné hlouposti. Alespoň ne fatální +ušklíbne se+ Tony, ten se má nejlíp +zasměje se+ Je sám a žije si, jak chce, není ničím ani nikým omezovaný. Pořád je takový... drsný svůdník. Myslím, že ani neví, co se ti stalo. Když jsem nedávno s ním mluvila, neptal se, určitě by se jinak zajímal, jak to s tebou dopadlo. Kdy jste vlastně byli spolu naposled? +usmívá se, jak Nef vysvětluje Spikeovi, kdo je Remus a je ráda, že to nemusela říkat sama+
Spike: Tak to s tebou tedy nesouhlasím. Já mám taky psy, dokonce několik, a taky kočku. A tygra k tomu. A nejsou zablešeni o nic víc, než člověk. Záleží, kde žijí a jak je o ně postaráno +když si Spike začne brát do huby vlkodlaky, prudce se nadechne a zadrží dech, jinak by po něm mrskla tu láhev whisky, ať je drahá nebo ne+ Vlkodlaci... drahý Spikeu +řekne s milým úsměvem, když zase vydechne tu zlost+ nejsou ani za mák horší než ty. A to mi věř +napije se vydatně, aby spláchla tu hořkou slinu, co má na jazyku+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)